Ето Цветница дойде, а Майски мами нямат търпение да гушнат своето дете!-Тема 21

• 24 464
  • 742
  •   1
Отговори
# 75

Последните бебета в кофичките сякаш ги видях в някаква друга тема от съседните, която отворих по грешка. Отварям аз и мисля, че е нашата и гледам, гледам..нищо и никой не ми е познато  Rolling Eyes
И после установих, че съм цъкнала на съседна тема  Blush

Сега гледам в подписа на Нелли, че в БГ е 9 вечерта (не, че не знам, че е толкова, но рядко сядам да смятам колко е в момента в България) ...
Много ми е странно с това различно време..А тук детето все още е на училище, слънце грее, птички пеят, 20 градуса е навън.. Crazy
Но все пак 7 часа разлика са си 7 часа..тъкмо колкото да се разминаваме ден/нощ...

# 76
  • София
.А тук детето все още е на училище, слънце грее, птички пеят, 20 градуса е навън.. Crazy
Но все пак 7 часа разлика са си 7 часа..тъкмо колкото да се разминаваме ден/нощ...

А днес при нас сняг валя  Laughing

# 77
  Привет мамки, аз днес изживях един ужас, ама разбрах със сигурност че тонове в Шейново са 20-лв Mr. Green
   Отивам на тонове при моя си доки и той  вика, спешно в Шейново-тоновете не са добри ShockedАз още вчера малко се поузорвах с мърдането на бебо и сега направо се стреснах. Чантата за болницата не беше в колата(моя голяма грешка), а на всичко отгоре Ивко с Т и едва гледа милия, но с нас.Мъжът ми го носи на ръце защото му беше много зле, а аз незнаех къде се намирам. Отиваме в болницата, там 1ч тонове-всичко било наред, дай 20лв и довиждане! А малкия милия така пак го преживя,, още щом се прибрахме заспа, но на 3 пъти бълнува: "мамо какво каза доктора"
-толкова се е притеснило детенцето Cry . Май е по-добре да го пратя при свекитата, че не може милия да го разнасяме насам натам, ами ако тръгна посред нощите да раждам ooooh!
   Мамаринка, много се радвам, че си писала , бях се попритеснила за теб  bouquetдано всичко е наред!

# 78
Здравейте момичета Simple Smile
Много сте изписали не мога да ви изчета.
Ние се изкъпахме,нахранихме и сега спинка Simple Smile
Да ви представя Тони-бонбони Wink

Връщам се да чета Hug

# 79
  ЕЕЕЕ нещо да ме накара да се усмихна днес-БЛАГОДАРЯ ТИ, МАМА НА ТОНИ И ВАНКО  bouquet
   И както се казва: Пу,пу , да го посерат кокошките!!!!

# 80
мама на тони и ванко, страхотен е. пу-пу дане му е уроки.

# 81
Мама на Тони и Ванко малкия Тони е страхотен бонбон Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дано и моето бебче да е такова хубаво и сладко! newsm76

# 82
мама на Тони и Ванко - Пу-пу да не му уруки! Голям бонбон! Да ти е жив и здрав! lovekiss

# 83
  • Стара Загора
Мама на Тони и Ванко малкия е просто прекрасен. Да ви е много здрав!

# 84
Ей,че е сладур малкият Тони.....да Ви е жив и здрав.... baby_neutral
Клю тия доктори понякога са способни да ти изкарат акъла...

# 85
ох талисманчо е мнооооооооого сладурест,прииска ми се да го гушна Simple Smile

# 86
Хей, Мама на Ванко и Тони, малкия е голям хубостник да ви е много, много здрав!!!!  Mr. Green Hug Hug Hug

Хоупче, аз също имах цяла бременност бяло течение, не слагах ежедневни превръзки, просто си сменях бельото ужасно често, но от 2 -3 седмици взех да нося ежедневни превръзки, не мога да ви опиша как се обринах, смених три марки, ползвам само и единствено памучни, ползвах крем против подсичане и нищооо, два - три пъти се мих с тетра, тя помогна малко, но онзи ден док като ме видя и вика ще ти предпиша едно кремче - клотримезол, ли нещо такова, махни ги тези превръзки, по добре да цапаш бельото, отколкото с тях, предписа ми и инт. гел някакъв медецински (забравих му името) и три свещички гинопеварил за дни дни.. определено съм по-добре, но има още какво да се желае!  Peace

# 87

а да ви питам на мен микробиологията ми е отрицателна, но докторицата ми изписа Полижинакс щото така трябвало преди раждането профилактично - ок ама днес си го купих и чета да не се ползва при бременни - кажете на вас какво ви изписаха?

аз слагах миналата седмица такива глобули,заради засилено течение,6 вечери.... намаля и това е,ако те успокоява това,че и на мен го изписаха де  Peace

хем ще съм секцио.... и аз видях,за бременост че не трябва ама....не мисля че е вредно  Hug

# 88
Ей много ни е сладко малкото талисманче пу пу пу да не му е уроки.
Показах го на моя мъж и той вика ама то много сладко бебче  Laughing
Преди няколко дни му бях показала едно друго бебче,ама то беше родено в 7 месец и много мъничко и сбръчкано, и моя мъж хич не го хареса,ама аз му обясних че всички бебчета са сладки,просто някой са по-малки и още не са добре оформени.Ама той един плах и ми вика ако и нашето е такова малко няма да го пипам докато не стане на 3 месеца и се оформи.Хи хи хи така си мисли той.

# 89
запис..   bouquet....

малкият Тони е прекрасен.Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт