Ето Цветница дойде, а Майски мами нямат търпение да гушнат своето дете!-Тема 21

• 24 468
  • 742
  •   1
Отговори
# 90

а да ви питам на мен микробиологията ми е отрицателна, но докторицата ми изписа Полижинакс щото така трябвало преди раждането профилактично - ок ама днес си го купих и чета да не се ползва при бременни - кажете на вас какво ви изписаха?

аз слагах миналата седмица такива глобули,заради засилено течение,6 вечери.... намаля и това е,ако те успокоява това,че и на мен го изписаха де  Peace

хем ще съм секцио.... и аз видях,за бременост че не трябва ама....не мисля че е вредно  Hug

Моят док ми каза, че не вредят (гинопеварила)!

# 91
  • Velingrad
Тони е страхотен Simple Smile пу-пу
Мама на Тони и Ванко, да е много здрав и само да ви радва Hug
Нелли, за новата темичка  bouquet
И ние днес взехме комплекта за стволовите клетки то цяло кашонче newsm78 заема половината чанта. Ще тряба с 2 чанти да се помъкна или направо куфар hahaha
Клю, добре че всичко е ОК. Аз да питам като ви слушат тоновете на ехограф гледат ли ви?
И аз съм с бяло течение  през цялата бременност. Веднъж един от спешното в Тина Киркова ме изплаши колко било зле положението гъби, коки не знам си какво ...глупосто изследванията ми бяха супер. Както е написала БУБА добре, че го има да възпрепядства инфециите. Иначе ежедневните превръзки ми станаха като втора кожа  Simple Smile да чукна на дърво нямам проблем с тях.

# 92
Мама на Тони - бонбони да ти е жив и много да те радва.
Запис в новата темичка - стрхотна е както винги  bouquet.

# 93
Момичета искам да ви питам нещо колко често хълцат бебоците ви? Моята принцеса хълца непрекъснапо, по- няколко пъти на ден. Малко се притеснявам. Моля соделете при вас как е. Благодаря.

# 94
И моя бебок хълца,но го усещам горе-долу по един път на ден. baby_neutral

# 95
За хълцането: моя бебок хълца, понякога нито веднъж, понякога стига до 3 - 4 пъти, понякога е доста силно! Смятам че е нещо нормално, поне аз така съм го приела!

За тоновете и ехографа: Мене ме гледат само на ехограф (там си следят и тоновете), всеки път ме гледат на този обикновенния 2 Д, а за цялата бременност имам и три пъти 3 Д ехограф - искам да подчертая, че всичко е напълно безплатно! Не са ми взели нито стотинка за всички ехографи (било то и извън ЖК)!!!!

# 96
Момичета искам да ви питам нещо колко често хълцат бебоците ви? Моята принцеса хълца непрекъснапо, по- няколко пъти на ден. Малко се притеснявам. Моля соделете при вас как е. Благодаря.

Някой път не хълца някой път по 3 4 пъти на ден като днес  Wink

Мама на Тони и Ванко малкия е страхотен бонбон пу пу пу да е жив и здрав  Hug

# 97
Ех,ама талисманчето ни наистина е много сладичко!
Мама на Тони и Ванко - Да ви е жив и здрав и мноооого да ви радва!  bouquet

Като заговорихте за хълцането - аз не съм сигурна,че разбирам кога хълца newsm78 един път май съм го усетила Thinking

Клю мила радвам се,че всичко е наред! Hug Само дето са те наплашили!

а за бялото течение и аз си имам още от началото

# 98
 Страхотен е малкият Тони   love001 Дано е много здравичко и щастливо бебче  Simple Smile

# 99
а как разбирате,че бебетата хълцат.....аз незнам кога какво прави,само усещам че ме рита в дясното ребро и ми е като натъртено вече.

# 100
а как разбирате,че бебетата хълцат.....аз незнам кога какво прави,само усещам че ме рита в дясното ребро и ми е като натъртено вече.

Хълцането е прилича на туптене на сърце. Понякога е доста ясно и отчетливо и се вижда как подскача даже, а понякога е по - слабичко...

# 101
Мама на Ванко, имаме най-красивото талисманче! Прекрасен е Тони! Да е жив и здрав и голяяяяяяяяяяяям да порасне!  Hug
За хълцането - хълца си най-редовно, предимно вечер, когато тръгна да заспивам  Crazy

# 102

Хълцането е прилича на туптене на сърце. Понякога е доста ясно и отчетливо и се вижда как подскача даже, а понякога е по - слабичко...

ахам..благодаря,значи и моето хълца.

# 103
Голямо четене падна, не че нещо запомних  Crazy с моя бременски акъл  Mr. Green

Мама на Тони и Ванко много ти е сладък момъка!  Heart Eyes Да ти е жив и здрав и много да те радва!

Неллили както винаги страхотна тема,този път на 7 стр. успях да се включа  Joy

Усещам как тия дни ще си имам и 3-то талисманче  newsm03

Днес бях на преглед, всичко е ОК, взех си последния болничен. На 28.04 пак ме вика на преглед, пусна ми и изследвания,но тях ще ги направя вторник . Трябва да се обаждам за преглед и на избрания от мен доктор. Да видим какво ще каже и той.
С майка пак изхарчихме пари в един магазин, купихме 3 комплектчета,1-то е уж за изписването, но до края колко пъти ще си променя избора  Crazy

Хоупче, Гери аз също имам течение,което не е спирало и ползвам ежедневни превръзки, за сега нямам проблем. Ако не са те гащи няма да ми останат  Mr. Green, а и хич не е приятно.

Кой крем против стрии беше най ефикасен,че май на гърдите взеха да се появяват , а и последния месец поне с по качествен да се мажа

Лека вечер мами!   love001 smile3524 newsm46

# 104
*Didi_Hris* да знаеш,че док преглежда само в понеделник и сряда от 3 до 5 Wink,аз съм следващата сряда там  Peace че то не остана...

Общи условия

Активация на акаунт