Ето Цветница дойде, а Майски мами нямат търпение да гушнат своето дете!-Тема 21

• 24 477
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Талисманчето ни наистина е невероятен сладур,пу-пу.Много да ви радва Simple Smile
За хълцането-аз съм сигурна поне за 5-6 пъти че е хълцал,но не е всеки ден.
Babybu и моя мъж така говореше че поне до към 3 месец нямало да го пипа,но като ми каза невроложката че трябва да спя вечер,а не да преобувам бебето,и той вика"аз ще го преобувам-ти само ще го кърмиш" пък ще видим как ще стане в действителност Simple Smile
Все ми се струва че няма да можем да ги отлепим от бебетата Simple Smile

# 106
Мама на Ванко, малкият Тони е прекрасен  Hug Имаме си едно невероятно сладко талисманче  Hug Нека бъде живо и здраво  Heart Eyes

Моята пикла и тя доста често хълца и винаги я усещам, когато го прави Simple Smile Гери хубаво го е обяснила какво точно представлява Simple Smile

# 107

Кой крем против стрии беше най ефикасен,че май на гърдите взеха да се появяват , а и последния месец поне с по качествен да се мажа

Диди, аз уж ползвам на Мустела против стрии, цяла бременност нищо, обаче ела ме виж последния месец, от двете ми страни на корема до тазовите кокалчета по четири линий вече си имам, и то точно там където ми ръчка крачетата малкия... нищо за спомен ще ми останат хихихи  Mr. Green
Та в тоя ред на мисли, май скъпо не скъпо, ако ще излезнат пак ще излезнат... ее другаде не са ми излезнали, (поне за сега)  Peace

# 108
Нелли, страхотнааааааа!   bouquet Hug Hug
Мама на Ванко, много сладък Тони!  Heart Eyes Верно е Тони-бонбони! Аз като видях снимката и си поплаках - ми много мило и ревливо ми стана! Ми той като пиленце, бе! Ти сигурно не се отлепяш от него! Аз не бих го оставила и за секунда. Тооооооооолкова е сладък!
Да ви е жив и здрав!!!  Hug

Аз днес бях на консултация с двама лекари, да договаряме нормално раждане, но не ми се отваря парашута!  Cry  Cry  Cry
Прибрах се, поплаках си, отдалечавам се трайно от мечтата си и илюзията, с която живях почти 9 месеца! Сега нещо се скапах и рухнах - утре ще ви разкажа!

# 109
  • София
Е, не - няма по-разсеяна от мен - току-що се къпах и си суших косата със сешоар и познайте къде щях да прибера сешоара после - в хладилника!  Joy hahaha

spasdidi, много кофти така. Мен много ме е страх от секциото и искам нормално да си родя, пък и не искам да имам белези все пак.

# 110
И мен мисълта за секцио ме ужасяваше през цалата бременност,но накрая като ми каза невроложката че ми препоръчва секцио-просто се примирих,а и така поне ще знам кога ще се роди.
Ох имам контракции и е много гадно и болезнено.Те докторите си правят сметки,ама да не им излязат криви.Днес ми заявиха че най рано 2 седмици преди термин може да ме оперират,е да ама ако бебето реши да излиза по рано?Не знам как я мислят тази работа-май не им пука особено.  #Cussing out

# 111
... аз му обясних че всички бебчета са сладки,просто някой са по-малки и още не са добре оформени.

Не всички са сладки.  Crazy Моето не беше  Rolling Eyes
Обаче имайте предвид, че Тони вече е "голям" и оформен, не е новороден и смачкан. Вижте какви бузки има  Heart Eyes
Наистина красиво бебе.
И аз искам красиво бебе. Първото си дете все си го предствях русо и светло (може би защото тогава бях с руса коса?!  Thinking ), а той се роди с черна и къдрава косичка, с полузатворено едно око и смачкан нос  Crazy Гледах, гледах..хич не беше това, което съм си представяла 9 месеца, ама какво да направя, моето си беше, трябваше да си го приема такова, каквото е  Blush

После, след два-три месеца се оформят, качват килограми и стават наистина сладки  Heart Eyes

Днес бяхме семейно на лунапарк. До нас за Великден направиха лунапарк и водихме детето. Имаше страхотно голямо виенско колело, качих се, обаче сега съм със свито сърце, защото майка ми ми е разказвала, как два дена преди да ме роди се е качвала на виенско колело и след два дена родила..Дано да не следвам семейната традиция, че ми е ранко още  Mr. Green

# 112
  • София
Добро утро!
АЗ днес пак по никое време , ама то  не се спи. Няма ляво, няма дясно всичко  ме боли  и най-вече таза. Да не ви обяснявам пък колко много се е разширил  ooooh! .  Приличам на "селска тетка" отзад  Sad
Мама но Тони и Ванко, много е сладък малкият Тони  Heart Eyes  и спи като ангелче. Пожелавам ви да е много здрав и да порасне умно и добро дете за гордост на мама и тате  Hug  bouquet

Аз днес бях на консултация с двама лекари, да договаряме нормално раждане, но не ми се отваря парашута!  Cry  Cry  Cry
Прибрах се, поплаках си, отдалечавам се трайно от мечтата си и илюзията, с която живях почти 9 месеца! Сега нещо се скапах и рухнах - утре ще ви разкажа!

Алекс не се ядосвай  Hug . Знам , че много ти се искаше да родиш нормално, но щом има риск (предполагам заради пъпната връв) по-добре секцио. Най-важното е бебето да е добре  Peace .
menyanthe белега от секцио не е чак толкова страшен  Wink . Много е надолу и почти не се вижда.
kamaria правилно ти е казала лекарката , най-рано две седмици преди термина може да ти насрочи дата за секцио, освен ако няма основателна причина . Ако тръгнеш да раждаш преди определената дата ще те срежат по спешност.  Моя лекаря ми говореше за една седмица преди , но аз искам по-рано и стигнахме до консенсус  10 дни  Peace

... аз му обясних че всички бебчета са сладки,просто някой са по-малки и още не са добре оформени.

Не всички са сладки.  Crazy Моето не беше  Rolling Eyes

Алекс беше много сладък като се роди. Един розов и готин. Но е сецио и не беше смачкан, пък и едър -3,550кг. и 51 см, - оформено бебе. Само дето прическата му беше като на Сакскобургготски  , но въпреки това си беше хубав  Laughing

# 113
  • Стара Загора
Добро утро и от мен bowuu
Моят човек си хълца доволно всеки ден...по няколко пъти на ден Crazy
За красотата - роди се син и хлъзгав Crazy с големи бузи - 3600кг, 52см но беше най-красивия.
Нели все едно описа мен - кокалите ме болят, задника ме боли, тазовите кости пукат...снощи почти не съм спала...станала съм в 5ч. от спалнята и кибича в хола - то Дързост и красота ли не гледах...сега Дъщерите на Маклауд Crazy и чакам моите мъже да станат.
От няколко дни доста ми се гади - още една екстра. Снощи повръщах а днес като станах само ми се повдигаше. Имали други като мен.
Спасидиди  Hug не се ядосвай.

# 114
  • София, Павлово
Добро утро и от мен.

Мама на Ванко - много сладък тоз Тони, пу- пу да го осерат кокошките (любим лаф против уроки  Grinning)

Благодаря ви момичета за подкрепата, но явно не трябваше да пиша още.. Вчера като ми се обади д-р Дачева и не можех да спра да рева с часове..  Confused  Няма да стане в ОБ, защото ендокриноложката им е един месец отпуска и не е в Б-я даже и няма кой да я замества ( #Crazy), а е наложително да има такава с мен за да ми се правят на всеки два часа профили и да ми дозират инсулина и т.н. Това го разбрирам и аз самата го предпочитам (че нещо не можех да си представя аз да си вадя глюкомера по време на контракциите или пък не дай си Боже да ми се наложи глюкозно хранене, аз да си дозирам инсулина). Каза ми, че много съжалява (за което й вярвам, защото жената наистина направи всичко възможно) и да отида днес в МД, за в отделението на Веско Дяволов, да видя какво ще ми кажат и да й се обадя.
Аз тъй като имам телефона му, изчаках поне да спра да плача и му се обадих - естествено като му казах за моя случай каза - само секцио и то още утре (днес) да съм идвала за приемане в болницата!

Записах си час за последната ми надежда, но малка, защото изражда във Вита, д-р Богословова. Ще видя и тя какво ще ми каже и след това ще реша, но то по-скоро ще е дали да не изчакам барем да наближи повече термина и тогава да ходя да ме режат...
Момичета не искайте да ви режат, отвратително е. Няма по-гадно нещо от тази коремна операция!

Спасдиди, защо не й се обадиш и ти на Дачева? Тя няма да те отреже, сигурна съм (и в преносният и в буквалният смисъл)

Клю, стискам ти палци малчо да се оправя, а ако баба и дядо се оправят с болни дечица - по-добре го прати там. Че тез док понякога наистина са за  #2gunfire

Приятен ден на всички, отивам да будя малкият да го водя на детска градина.

# 115
Добро утро и от мен..от 5ч съм будна..въртях се въртях се..нъц, а съм заспала към 1:30..и един гллад...чаках ММ да стане за работа,станах и аз..хапнах..сега доволно.
Буба,сънувала съм те...разглеждахме някакви дрешки пристигнали от Англия...що ли..незнам.
Хера и на мен ми се гади и повръщам,но предимно следобяд..към 17 ч...снощи голям зор...пуу много коса ще имат тия бебета...

# 116
  • Стара Загора
...пуу много коса ще имат тия бебета...

Мне...няма да е до косата Mr. Green Със Слави грам не повръщах...имаше коса за панделки Crazy
Ще видим Б2 как ще ми се представи Joy Само да е живо и здраво хайванчето, че майка му пак се е сдухала нещо.

# 117
  • София

Момичета не искайте да ви режат, отвратително е. Няма по-гадно нещо от тази коремна операция!

Има и по-гадни неща  Sad. Спомняте ли си случая във втора градска преди около 2 години мисля , че беше. Не искам да задълбавам в него, защото тръпки ме побиват. В някои ситуации по-добре секцио от колкото ...... Искат да те срежат защото  е доста рисково при вас. Първо този диабет , а и си секцио първия път. Никой няма да си сложи главата в торбата. Естествено, че предпочитат по-сигурния вариант. Не се отчайвай  Мамарина   Sad .  Най- важно е  ти и бебето да сте добре. Знам, че от нерви кръвната захар се покачва, а това е най- нежеланото в случая, така , че не се ядосвай.  Всичко ще бъде наред  Peace вярвам в това  spoko

# 118
  • гр. София
Добро утро Simple Smile
Талисманчето ни е много сладко бебче (не случайно е Тони-бонбони). Иска ми се да го гушкам много Simple Smile
Момичета моля Ви з амнение относно дилемата стерилизатора електрически ли да бъде или за микровълнова? Благодаря предварително!
Аз отивам да си взема болничния най - накрая. Надявам се този път да не се ядосвам както предните Simple Smile

Пожелавам хубав и усмихнат ден!

# 119
Мама на Ванко,да ти е жив и здрав Тони-Бонбони,много сладко бебче Hug Дойде ми много добре рано тази сутрин да видя такава мила и красива душичка Heart Eyes

Клю,Спасдиди,Мамарина,не се притеснявайте и ядосвайте момичета,дано всичко е наред в крайна сметка и се случи най-хубавото за вас Hug

За течението-чак вече не ми се разправя,но кажи-речи ми е от 3-тия месец,та досега,както някой беше казал ежедневните превръзки са ми като втора кожа,но това не означава,че вече не ги мразя до мозъка на костите си Mr. Green

Вчера са ми изплатили болничния за март,аз от март имам 9 дни само де,че нали тогава ми започна 45-дневния,ако ви кажа колко бях учудена,като ви слушах вас през всичките тези месеци как все ви ги бавят и си мислех,че по-рано от май няма да видя нищо....но явно понякога си вършат работата както трябва Simple Smile

Днес съм на последната си ЖК,дано всичко да е наред  Praynig и да минава,че колкото повече наближава,толкова повече взех да давам назад(не че има накъде де Joy)

Хера,и при мен се опитва да дойде тази екстра с гаденето и повръщането,но още не съм се козила досега,а най-лошото е,че дори това не ми пречи да ям като слон hahaha

Общи условия

Активация на акаунт