Ето Цветница дойде, а Майски мами нямат търпение да гушнат своето дете!-Тема 21

• 24 494
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Прекрасно е  талисманче:)

Хера, аз съм с постоянно гадене и повръщам сутрин и това от няколко дни. Да не говорим , че си намалих храната наполовина, защото ми става гадно и тежко.

Гледам не съм единствената, която я гони безсъние. Направо сменям деня с нощта.

Лек ден от мен, отивам да решавам задачи с детето:)

# 121
Добро утро и от мен.
МАМА НА ВАНКО да ти е жив и здрав малкия ТОНИ БОНБОНИ и много да ви радва.
mimi_fenkata и Niña много са ви хубави покупките да си ги носят със здраве мъниците

# 122
  • София
мама на Тони и Ванко, много е сладък бебока, направо да го схрускаш, да ви е жив и здрав

Момичета не се ядосвайте за секциото! и аз ще съм с второ и дори вече започвам да се настройвам, че това е по-добрия вариант

# 123
 Здравейте момичета  bouquet Аз не съм писала от има няма 100 години Embarassed Embarassed Embarassed
 Не съм ви чела признавам,но тези дни ще се поправя.
 Нямахме нет тези дни  а и аз нямах време да седна изобщо.Пътувахме си до Попово за едно обзавеждане,ремонта напредва бавно в къщата и така.Иначе съм добре,бебка също не са ме гледали на видеозон скоро само запис на тонове ми правиха и са добре каза доки.
Отивам да ви чета и ще пиша скоро пак.  bouquet

# 124
Добро утро, много има за писане.
Страхотен е малкият Тони, оформено човече.. да расте още мноооого Simple Smile

За превръзките - имам си бяло течение, но не слагам нищо, сменям по-честичко бельото само.
Клю, как така Миков те е подвел бе, много неприятно! Добре, че са те успокоили поне после.
Маринка, за д-р Богословова съм чувала само хубави неща, но моя приятелка с първо секцио тя не е поискала да я пусне на нормално.. дано не те обезкуражавам съвсем и дано все пак се съгласи! Стискам ти палци много!!!
Алекс, на теб също.. що не звъннеш наистина и на д-р Жекова и на д-р Дачева от Окръжна?
За красивите бебета - ми мойто си беше едно бузанче, 3660, 52 см, в никой случай смачкано и сбръчкано. Беше си нааай-хубавото бебе  Mr. Green   
За повръщането - напоследък и при мен се завръщат позивите за гадене, но не съм повърнала за сега.. дано се размине, че много мразя.
Буба, за традициите във вашето семейство - ще се разбере дали е така наистина  Joy

# 125
Добро утро мили майчета, много ви благодаря за бързите отговори за хълцането.Вече съм спокойна  Simple Smile. И при мен повръщането се завърна със пълна сила, но както каза моя доки - не остана.Ура Ура Ура. Приятен ден от мен.

# 126
Добро утро!

Много е сладък Тони на мама на Тони и Ванко  Heart Eyes
Да порастне още по-голям и хубав  Hug

За заглавията за следващата тема/въпреки,че още е рано де/..... аз съм за второто,с единствената забележка,че кОзунак се пише с "О"  Peace

# 127
Добро утро майчета  Hug,

Хей Зу, вчера точно за тебе питах, къде се изгуби, предположих че оправяте къщата... надявам се да е безпроблемно!  Peace

За секциото: Понякога просто се налага! Аз съм ЗА нормално раждане, но ако ми се наложи секцио, разбира се че няма да казвам НЕ. Просто е изключително важно, да имате пълно доверие на лекаря, който ще го прави...

Днес ме чака чистене, пак пране и пак гладене... добре че идват малко празници, че да си почина малко!  Crazy

Майчета с тези повръщания въобще не ви завиждам, само това ми трябва сега... като се сетя за първите три месеца и ме побиват тръпки  ooooh!

# 128
Добро утро днеска по термин влизам в 9 месец  newsm03 а по седмици в неделя толкова съм щастлива  newsm47 малките ми съкровища май и те се радват само ме подритват толкова е хубаво.Снощи пак сънувах болници че ме приемат и ми правят изследвания още малко ще посанувам и ще го преживея на живо  smile3508
Малкия ни талисман е толкова сладичък само за гушкане  kiss да ви е жив и здрав .
Не знам как така но сега се притеглих и съм отслабнала с 2 кг и нещо а стабилно си хапвам сега  едното бебче си хълцука май е госпожичката голяма лакомница  Smile
Ако знаете нащо тати като се сабуди как си ме гушка много се притеснява само да изпъшкам и веднага долита какво става  newsm62 .Като съм легнала и като се местя на другата страна и отдолу ми пукат кокалите все едно се разглабям
Днес ще се опитам да ида на козметик да ми оформят веждите че са като на маймунка ама да видим дали ще мога да лежа по гръб ако ли не ще я накарам седнала да ме скуби какво да се прави кой знае кога ще имам време
   Айде лек и успешен ден

# 129
  • София
За гаденето, при мен се завърна от няколко седмици и съм си най-редовна понякога сутрин, друг път  вечер , а има случаи в които и сутрин и вечер  Sick . Съдба, какво да се прави   33uu
И понеже много забравям   ooooh! сега се сетих, Клю радвам се, че всичко е наред с бебето. Много кофти са те изплашили  Sad .  Дано и баткото се оправи бързо  Hug
Бялото течение си го имам от доста време и ми писна с тези ежедневни превръзки , но без тях е по-гадно все едно съм се изпуснала  Rolling Eyes

За заглавие номер 2 изобщо не съм и забелязала  Laughing , а и направо го копирах от поста на авторката. Сега ще го поправя  newsm10

# 130
 hahaha Елфи Ми малко неграмотно съм го написала явно! Ама вечер хич явно ме няма с правописа Joy

мама на Тони и Ванко  Тони е много сладък! Heart Eyes   bouquet Да ви е жив и здрав!

Аз изпадам в ужас вече! Трябва да отидя до болницата да говоря с лекарите , а няма кой да гледа Ники!Майка ми ме изненада че ще си дойде в сряда! А те нали не записвали планирано раждане за празниците! ooooh! Тя май ще изчака да родя и тогава да си дойде! Ужас!
И какво ще кажат тия доктори незнам! #Crazy Луда ставам от притеснения!
Ники пък ме измъчи цяла сутрин реве!Ужас беше у нас! Отивам при нея спира после като изляза пак надува гайдата! Tired
Вечерта поне по-малко се будих!Поне позакърпих малко положението със съня! Tired

За гаденето от месец и нещо почти всяка сутрен повръщам ! Sick Доста е неприятно!
Секциото не е кой знае колк страшно! НАлага се щом лекарите казват!Предният път както се мъчеше бебо нямаше друг начин!
Но сега все си мисля че не ми се налага толкова пък чак да ме режат!Ама ще видим! Whistling

# 131
 newsm08 как сте Simple Smile
голям сладурко е тони - още повече искам да излиза нашата принцеска Simple Smile
харесах си нова дата за раждане - 19ти (като взема да заплювам дати равна нямам) като не излезе на 11ти - давам втори шанс за вторник Simple Smile иначе при нас нищо ново само болки в таза и чат пат контракции - предната седмица имах повече оплаквания а сега все едно няма да раждам скоро

вие качвате ли все още? newsm78 щото на последната консултация нямам промени - нито тегло нито обем  newsm78 а си мисля че сега малката трябва най-много да расте, пък аз - седя си 73 кила и 1 метър корем

# 132
Аз продължавам да си качвам по 3кг на месец, за сега съм +18кг, от сутринта изпрах 3 бебешки перални, толкова се вълнувам  Heart Eyes, само ходя да ги гледам, понеже тук започна да подухва и ги наблюдавам да не изхвръкнат  Mr. Green
Тази нощ сънувах, че тръгвам да раждам и нямам нищо за болницата и по този повод май не е лошо да отида и да купя нещата, така или иначе ми дадоха списъка.
Днес следобяд ще си взема резултата от секрета, дано всички е наред Simple Smile
Нашето талисманче си е най-хубавото, да расте здраво и щастливо и да радва много мама, тати и бати Simple Smile

# 133
   Привет момичета, Ивко е добре-не е по пижами и си играе кротко, което е признак, че се е преборил с болестта. Аз не свалям Т и за това преминаваме едно денонощие на легло.
   За бебко-мърда и така се чувствам спокойна, но съм все на щрек ShockedМиков си беше прав, човека, аз си видях скалата на тоновете, те не се губеха ами си падаха на 70 удара, та той с право ме прати към болницата!
   За красотата на моя син, ми не ми хареса човека. Уж 3550гр, 51 см,ама си беше като врабец:http://klukarkata.snimka.bg/children/ivailo.286893.22588338, е сдрешки беше по-симпатичен:http://klukarkata.snimka.bg/children/ivailo.286893.22588340, после започна да се поуформя:http://klukarkata.snimka.bg/children/ivailo.286893.7698049, да става все по сладък:http://klukarkata.snimka.bg/children/ivailo.286893.7698058 и по сладък:http://klukarkata.snimka.bg/children/ivailo.286893.7697472, откри че е голям като мама и тати и може сам да посещава 00:http://klukarkata.snimka.bg/children/ivailo.286893.7697958, по едно време си мислеше, че е момиче:http://klukarkata.snimka.bg/children/ivailo.286893.7698043, но сега си е скорпион със собствено мнениееее:http://klukarkata.snimka.bg/children/ivko-na-more.268250.22834698
   Дано ви е забавно с моето документално филмче. Целта ми беше да ви разведря в това намръщено време smile3525

# 134
Аз пък сънувах,че раждам момиченце.....изскочи много лесно бързо и безболезнено,НО ИМАШЕ ДВА ЖЕНСКИ ПОЛОВИ ОРГАНА  Sick

Ужас,дано му няма нищо  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт