Ето Цветница дойде, а Майски мами нямат търпение да гушнат своето дете!-Тема 21

• 24 484
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Полита - май трябва да се гладят и от вътрешната страна, но аз половината ги изгладих и от двете . а после се отказах и гладих само от външната. Но моите дрешки ги суших в сушилнята, а там температурата е малко по висока и реших , че няма нужда от двете страни. Дано да не греша. Ще съм благодарна на другите мами ако греша да ме поправят.

# 616
Да и е живо и здраво момченцето на мама Lussy! Бързо възстановяване!

# 617
Гери С. ме подсети, че изгладените от двете страни дрешки са ми долните (т.е. бодита и ританки)

# 618
Честито на мамите!Живи и здрави бебенца и бързо възстановяване! Hug  bouquet Бързам да пиша! Joy
Ники е добре , не се знае от какво е провокирано всичко , но ще се оправи! Док каза да пие витамин С и малтофер течен (нали е с нисък хемоглобин) Повече разнообразна храна и плодове с месо. Да ограничи сладичкото като хапване. От това че не яде започнала да спи повече защото нямала сили. Неяденето вероятно се дължи на някой зъб , но док каза да я следим ако случайно почне да дига температура да не е грип. Днеска цял ден щъкала из къщи...видимо по-добре!
Та ще се оправи!
Олекна ми.
Днеска отидох до болнецата за дата и ония ме ошашкаха!Искаха още утре ама главният лекар каза в понеделник.
Та в понеделник ще влезна в патологична и във вторник ще си имаме бебе! Joy Радвам се че ще го оставят още малко!
Луси родила около час преди да отидя...ЗА тва сигурно не я видях  Joy Радвам се че е добре и тя и бебока.
Та елфи чакай вести във вторник от мен...ако не тръгне по-рано де  hahaha Ще пиша веднага , чак няма да имам търпение сигурно! Joy

Благодаря на всички за подкрепата Hug сега съм по спокойна!Радвам се че детенцето ми е добре!
Утре съм на ЖК .
Ще гледам да влизам тия дни по-често че бебоците тръгнаха един след друг!
Дано с Цвети всичко мине ок.   bouquet Hug

# 619
Ееехееее имаме си още едно бебче - Венцислав ( ех,че хубаво именце) Честито на Lussy! Бързо възстановяване! smile3525

Аз още не съм си избрала вестителка  Whistling Трябва ли да е преди моя термин или след, но тогава едва ли ще и е да се занимава с мен  newsm78

# 620
  Ей Друзи , личи си мила,че детенце е по-добре!Поста ти е по ведър. Стискаме палци да се възтанови бързичко, а ти пък стискай кълки  bouquet
    Да ни е честит и Венцислав, а Луси да се възтановява бързичко и да ни зарадва с фото!!!

# 621
  • София
Да е жив и здрав малкия Венци на мама Луси!
Ех , така се радвам за тях. newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
3,500кг. , не е никак зле за изваден 2 седмици по рано младеж  Wink. А тя така се притесняваше накрая Peace
DRUzi страхотни новини  Hug и за Ники и за бебо  Wink

Относно гледенето, аз пък ги гладя само от едната страна  Peace Идеята е да се  минат с " висока температура" за да се премахнат бактериите  Peace . От двете страни е излишно. Ако имах сушилня изобщо нямаше и да гладя  Laughing . Това ми е най-досадната домакинска работа  Peace

# 622
Браво на Люси !  Hug
Да и е честито синчето !   bouquet Люси на теб бързо възстановяване и те чакаме скоро с фотоматериал.  photo

# 623
Аз надали ще гладя дрешките.. първите за изписването таткото сигурно ще ги мине с ютията, но за после аз няма да гладя нищо. Не обичам изобщо, болят ме ръцете и така. Макар че си купихме една парочистачка, с нея мога да се пробвам освен, ама просто не ми се занимава. И да го направя, ще е броени на едната ми ръка пъти.

# 624
Здравейте мацки,

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КОИТО СА СТАНАЛИ РОДИТЕЛИ!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМИТЕ!!!      bouquet

Аз днес бях на последна ЖК всех си довиждане с докито всичко ни е наред. В четвъртък съм на последните кръвни изследвания пред оперативни и така. Само да не стане някоя изненада на 27 ще се гушнем с бебка  Hug

# 625
Честито бебче Венцислав на Люси Hug Много се радвам за нея, голям юнак се оказа :hug:
Друзи, радвам се, че Никито е по-добре...Да се оправя по-бързо, за да гушне братчето си:)
И аз се чудя, как имате нерви да гладите от двете страни. Смятам да гладя от опаката страна само, и то не за "дезинфекция", а за да няма ръбове, защото бебешката кожа е много чувствителна към тях. Peace

# 626
  • Сливен
Леле като се замисля и аз колко ми е омразно това гладене, а ми предстои и пране и гладене и т.н.
Но няма как ще трябва да се направи... Ей как са бебчетата при вас... Шават ли много или си кротуват... Аз нещо не мога да си намеря място... голяма гимнастика играе моето Simple Smile Joy

DRUzi радвам се, че малката е добре... Дано се оправя по-бързо и да е на линия за бебчо Simple Smile

# 627
С огромно удоволствие искам да ви съобщя,че моята скъпа приятелка Lussy е родила чрез секцио днес в 11:10 ч. своят прекрасен син ВЕНЦИСЛАВ с мерките 3.500 кг и 48 см.

Мама и бебе се чувстват прекрасно  Hug

ХАЙДЕ ДА И Е ЧЕСТИТО СИНЧЕТО И МНОГО ДА Я СЛУШКА!!! bouquet

# 628
Хехехе, след постовете на Нелли, Жени и Шени мигновено спрях да гладя от двете страни  Mr. Green и аз много мразя да гладя, а и сега както ме заболява кръста  ooooh!

# 629
Хехехе, след постовете на Нелли, Жени и Шени мигновено спрях да гладя от двете страни  Mr. Green и аз много мразя да гладя, а и сега както ме заболява кръста  ooooh!

Нали за това сме тук - за да си помагаме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт