Ето Цветница дойде, а Майски мами нямат търпение да гушнат своето дете!-Тема 21

• 24 481
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Хехехе, след постовете на Нелли, Жени и Шени мигновено спрях да гладя от двете страни  Mr. Green и аз много мразя да гладя, а и сега както ме заболява кръста  ooooh!

Нали за това сме тук - за да си помагаме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
така си е smile3521

# 631
Честито на родилите мамчета! Да са им живи и здрави бебчетата и да ги правят много щастливи!   bouquet
Аз от няколко дни само ви чета, но най-после стинах до последната страница и мога да се включа Simple Smile
Да ви се оплача, моята лекарка спира да дава ЖК и ми каза следващите седмици да ходя само на запис на тонове,ама кой ще ми ги разчита....не се знае. Аз тъкмо влязох в 9 месец и доколкото знам консултациите трябва да са всяка седмица, а моите на практика приключват.... Rolling EyesНа вас какво ви правят на тези последни консултации?

Исках да ви питам, на вас мериха ли ви таза дали е достатъчно широк за вагинално раждане?На мен не са ми го мерили и се чудех дали по принцип го правят, според мен би трябвало. Аз съм доста слаба и малко се притеснявам как така на око решиха, че няма проблем.

Имам и друг въпрос, който ме занимава....предварително се извинявам, ако вече сте го обсъждали в някоя от предишните теми....ще ползвате ли обезболяване по време на раждането и по-конкретно епидурална упоика, какво мислите за нея, струва ли си евентуалните рискове и страничните ефекти?Аз от вчера чета по въпроса и не мога да взема адекватно решение Sad

# 632
  • на североизток
Честит син Венцислав на мама Луси! Да расте жив и здрав, а мама - бързо да се възстановява!
DRUzi, радвам се, че Ники е добре!

# 633
free_spirit мен на ЖК нито ме теглят нито кръвно мерят..за 8 месеца 2 пъти са ми го мерили,а таза изобщо не са ми го мерили,доктора на око прецени че бил добре за нормално раждане..изобщо никакво обгрижване....

# 634
Честит син Венцислав на мама Луси! Да расте жив и здрав, а мама - бързо да се възстановява!
DRUzi, радвам се, че Ники е добре!

Честито и от мен!  bouquet

DRUzi,много добри новини.

# 635

Относно гледенето, аз пък ги гладя само от едната страна  Peace Идеята е да се  минат с " висока температура" за да се премахнат бактериите  Peace . От двете страни е излишно. Ако имах сушилня изобщо нямаше и да гладя  Laughing . Това ми е най-досадната домакинска работа  Peace

newsm10 и аз си мечтая за такова чудо в къщи... както и съдомиялна (все още нямаме, че свеки се опъва), ама ако остане на менеее - пари ми дай и ще направя всичко в мой плюс и удобство! Не обичам да гладя и не обичам да ми мирише на изгладено...

# 636
  • София
Гери добре, че ме подсети. Искам да попитам мамите които имат миялни машини дали ще мият шишетата на ръка или ще ги пускат в миялната ?  newsm78 Аз все още се чудя пък и се надявам поне първите месеци шишетата да са ми излишни  Wink , но все пак ако ми потрябват....

П.П.: От както имам такова чудо в кухнята не съм мила нищо на ръка  Crazy . За това питам  Laughing Дали ще трябва пак да се "науча" да го правя. Ей, ама голям съм мързел Whistling

# 637
Браво на Луси!!!!! Да й е живо и здраво голямото момче  Hug Много се радвам, че всичко е минало по план  Grinning

А, иначе, мацки, аз звездно се завърнах у нас след приятните процедури при фризьора и след прегледа и записа на тонове при доки  Mr. Green

Определено вече съм спокойна, защото няма да посрещна като караконджул в главата малката принцеса  Mr. Green А и предполагам, че ще е коконка, защото доста кротуваше, докато ни фризираха  Mr. Green
След фризьора бях на запис на тонове и преглед за разкритие  Crazy  Crazy Тоновете са добре, както и бебка, обаче за първи път ми правиха преглед за разкритие и направо си видях ангелите  ooooh! Много гадна работа. Към момента нямам разкритие, шийката ми била добре и съм имала много добро тазово разширение за нормално раждане.

free_spirit, май попита и веднага казвам Simple Smile На мен са ми мерили на няколко пъти таза  Peace Колкото до упойката - ако стигна до 5 см разкритие в болницата ще имам епидурал. Пристигна ли по-късно обаче - не, защото и по принцип нямало смисъл, защото разкритието след тези см. прогресивно нараствало  Praynig

# 638
На мен веднъж са ми мерили таза с първата бременност в началото с нещо като пергел и помня,че беше 21 см  Laughing С 1 см над нормата нещо такова  newsm78
След това вече нищо не са ми мерили,защото аз си ходя при един и същ лекар и той си знае,че няма проблем с нормалното раждане при мен  Peace

# 639
ЧЕСТИТ СИН НА МАМА ЛУСИ   bouquet
ДА  Е ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И КЪСМЕТЛИЯ!
ЛУСИ, БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, МИЛА  
Hug

# 640
Теди, радвам се, че сте се обърнали  Hug

Мери Лу, да стиска кълки щом трябва  Peace Ние й стискаме палци  Hug

Друзи, радвам се, че малката е по-добре  Hug Сутрешният ти пост беше изпълнен с много притеснение и се радвам, че вече звучиш много по-ведро  Hug

# 641
Здравейте, имаме си бебенца, браво, да са живи и здрави и палави, най - вече, няма нищо по - хубаво за един родител от палаво и жизнено детенце Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Аз нали живея с един ден напред и вчера ходих на запис на тонове, които трябваше да са днес, та сутринта се разкарах пак до доктора Simple Smile взех си обменна карта  и сега съм готова за среща с израждащия ме лекар Simple Smile Таткото май нещо ни се шашна, поуплаши се, че наближава момента хихихиих и се обажда на всеки кръгъл час Simple Smile ще вземе да предаде паниката и на мен и тогава страшно Simple Smile

Относно сушилните - имам си идея от големи професионални, които изкарваха дрехите направо като дъвкани, с тези за домашно ползване как е положението, че смятаме да сменяме пералнята скоро, та така или иначе ще се купува, ми поне 2 в 1 да е Simple Smile

Diana_valkova какво представлява прегледа за разкритие, че на мен още не са ми правили, да знам какво да очаквам Simple Smile

# 642
  • Сливен
Може ли някой да ми каже нещо за тази количка... Дали е хубава и удобна... Предложиха ми нея и много я похвалиха, но има само 2 цвята - син и зелен...  Thinking  Някой ползвал ли е такава? Или поне да има някакво инфо?
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5687&cat=66

# 643
  • София
bambova, за 2 в 1 пералня със сушилня. Аз имам такава на електролукс. Като цяло съм доволна. Дрехите се мачкат в сушилнята, ако са повече и не са добре разпределени. Общо взето сушилнята се ползва с половин пералня дрехи. Но ако имате възможност и пространство бих препоръчала отделни уреди. Ние сме в 46кв апартамент и нямаше как. Освен това и двете тераси са усвоени - едната вече е кухня, другата ще е част от детската стая. Та сушилнята беше задължителна при нас.  Wink

А колко много искам и аз миялна. Ама няма място.  Cry

# 644

Diana_valkova какво представлява прегледа за разкритие, че на мен още не са ми правили, да знам какво да очаквам Simple Smile

Гинекологичен преглед с ръкавица и два пръста надълбоко без спекулум  Mr. Green

По принцип не боли,освен ако не ти правят туширане  Peace

Общи условия

Активация на акаунт