Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 190

• 35 352
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
Някой беше постнал това клипче преди дни и на мен страшно много ми хареса затова си позволявам да го постна пак. Peace

# 76
Мария,да ти е жива и здрава дъщеричката и много да ви радва.Желая и много здраве,щъстие и късмет. newsm59  Gift   newsm38  ura
Цветя за мама

# 77

Честит рожден Ден, на детенце Мим! Да ви е живо и здраво, и много да ви радва!

# 78
Някой беше постнал това клипче преди дни и на мен страшно много ми хареса затова си позволявам да го постна пак. Peace

Това ли    

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 11:09 от dorital

# 79
Мария,да ти е жива и здрама дъщеричката! newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 80
  • Русе
Дори, Мокси, направихте ме  #Crazy! То стихове, оформление, клип - чудесни сте! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Мария, Честит Рожден Ден на дъщеричката ти! bdbaloni happy bd baloni baloni baloni Да ти е жива и здрава! Нищо, че във фермата ти има много рогати! Поне скуката ти е непозната! smile3521
Цветя за мами! Hug

# 81
Още нещо от мен с пожелание за приятен ден.Трябва да тръгвам за тръстиката.
Ще опит пак с новото за видео,но нещо при мен взе да ми отказва и не става

# 82
Доритал благодаря ти за клипчето . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 83
Момичета благодаря ви за пожеланията . Hug Heart Eyes  bouquet

# 84
Доритал благодаря ти за клипчето . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Надявам се,че това с кадрите от Незабравима ти достави повече удоволствие. Grinning

# 85
Надявам се,че това с къдрите от Незабравима ти достави повече удоволствие. Grinning

Иска ли питане  smile3521 smile3521 smile3521 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51

# 86
  • Русе
Дори, прекрасен клип "Аз молих..."! newsm51 newsm51 newsm51

# 87
Момичета радвам се,че днес успях поне малко да ви доставя удоволствие със стихчетата и клипчетата.А сега приятен ден до довечера. 

# 88

Мария, да ти е живо и здраво детенце! Пожелавам и много радост, щастие, късмет и сбъднати мечти! Весел празник!

# 89
Какво ще кажеш за стайлинга на Мелда! Излезла от магазин за втора употреба! Не ги махнаха тия жилетки и елеци! Еда е качила някой и друг килограм!

Предложение за стайлинг на Мелда! Нали си е кучка, това много ще и отива!  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт