Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 117
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
sianie35 честито!!! Радвам се, че си получила всичко! Изобщо няма за какво да ми благодариш, винаги си добре дошла!   bouquet
А аз още чакам... Ти кога беше пуснала поръчката? И исках да те питам също, дали направо у дома си получи пратката или ходи до пощата да си я взимаш? Да знам и аз какво да очаквам... Благодаря ти предварително!
А да - вторият гоблен и аз го поръчах, някой наскоро го беше показал ушит тук /не се сещам кой обаче, извинявам се  Embarassed/- направо е приказен!

# 601
sianie35 честито!!! Радвам се, че си получила всичко! Изобщо няма за какво да ми благодариш, винаги си добре дошла!   bouquet
А аз още чакам... Ти кога беше пуснала поръчката? И исках да те питам също, дали направо у дома си получи пратката или ходи до пощата да си я взимаш? Да знам и аз какво да очаквам... Благодаря ти предварително!
А да - вторият гоблен и аз го поръчах, някой наскоро го беше показал ушит тук /не се сещам кой обаче, извинявам се  Embarassed/- направо е приказен!
         Получих в пощенсата кутия покана за получаване на пратката-поръчах на 16 май ,получих емайл ,че пускат доставката във вторник...   това беше миналата седмица-честно не ги
очаквах толкова скоро..Bilkova   го ши този гоблен и аз направо се влюбих в него!

# 602
sianie35 благодаря за информацията, мила! Simple Smile И аз така мислех, но исках да се убедя! Значи ще чакам и аз покана. Вече наистина нямам търпение, особено за този, за който говорихме.
Лека и спокойна нощ на всички от мен!

# 603
добро утро и спорен ден на всички

# 604
Здравейте, някой да има схема на Майчина ласка на Гинокардия. Имам картинката, събрала съм конците, а къде ми е схемата Господ знае и стари баби  ooooh!

# 605
  • Атлантис, Галактика Пегас
Добър ден. Минавам да кажа че сте много работливи, аз в последно време хич нямам време, но си боцкам  онзи замък.  Wink
Много красоти показахте.   bouquet

# 606
  • Атлантис, Галактика Пегас
Момичета ,да споделя с вас радостта си!Днес получих тези по пощата-поръчах ги от 123 stitch.com-перфектни са!Специални благодарности на petitobg за това, че отговри на моите въпроси във връзка с поръчката!
Ау, каква красота!   bouquet
Ще се радвам и ти да споделиш опита как става поръчка може и на лични.  Wink

# 607
  • там където има винаги вятър
Момичета помагайте  Praynig Спешно търся нещо подходящо за новооткриващ се магазин за компютърна техника  newsm78

# 608
Много бързам да се похваля - и аз получих поръчката си - всичко е наред, гоблените са чудни просто! Simple Smile Много съм щастлива!  newsm18
Всъщност съм толкова доволна, че почти забравих, че съм болна и едва дишам... Sad Но сега отивам да шияяяя Simple Smile Само дето обещах на половинката, че ще започна още най-много един гоблен успоредно с останалите и сега ще трябва да избирам... Simple Smile
Лека вечер и прегръдки на всички от мен!

# 609
Много бързам да се похваля - и аз получих поръчката си - всичко е наред, гоблените са чудни просто! Simple Smile Много съм щастлива!  newsm18
Всъщност съм толкова доволна, че почти забравих, че съм болна и едва дишам... Sad Но сега отивам да шияяяя Simple Smile Само дето обещах на половинката, че ще започна още най-много един гоблен успоредно с останалите и сега ще трябва да избирам... Simple Smile
Лека вечер и прегръдки на всички от мен!
    Ееееееееееееееее, не е честно ама......получи, възбуди любопитството ни и толкова! GrinningДай да видим де над какви красоти ще се наслаждаваш....

# 610
petitobg   bouquet  sianie35   bouquet

не сте сгрешили като сте си избрали Дименшъни! Наистина са страхотни!

А аз бързам да ви покажа следващ етап от първия ми ДИМ
https://picasaweb.google.com/patelina/Gobleni#5611125991761819730

както може би забелязвате дори имам и малко френски възли  bowuu направих ги съвсем самичка
https://picasaweb.google.com/patelina/Gobleni#5611125866813486082

и ето и рамкирания бебешор, който май утре ще подаря, най-късно в събота!

https://picasaweb.google.com/patelina/Gobleni#5611126098020722546

# 611
Бебчето е прекрасно!
Аз показвам малък напредък, остава ми само контур, но подозирам, че той ще ми отнеме доста време  Simple Smile И при мен имаше френски възелчета  Simple Smile

# 612
delfin4e,много е красиво, страхотно се получава!Аз правя френските възли след като изпера и огладя гоблена накрая за да не се мачкат самите възли.И да покажеш пак....

# 613
  • ГОре на черешата...
Момичета, днес с моят съпруг имаме годишнина от сватбата - ето, почерпете се -

И нали съм си малко сълзлива - историята...

...а там, в историята, ще видите и моят красавец...

# 614
  • Варна
 mari_eta    Честита годишнина,Нека никой и нищо не ви помрачава празника,   http://makeyour.net/ecards/anniversary/to_a_couple/greetings_ecard-750.html

Общи условия

Активация на акаунт