САМО за фенове на Стивън Кинг! - 6 част

• 41 811
  • 767
  •   1
Отговори
# 480
  • София
О, мерси миличка, ще го имам в предвид Стъкларят, а "Долината на куклите" съм я чела, много ми хареса, да  Hug
А за това дето не пишеш е вярно и ще те пляскаме дружно! какво като не е по темата, ми виж, че и ние не четем Кинг, пък си пишем, амаха  Crossing Arms  Hug

И аз нещо отдаааавна не съм го чела, много ми се чете вече и особено "Под купола", но сега да довърша книжките на Сами, след това ми дадоха "Мъртвите сибирски полета" (ако някой има отзиви, свиркайте) и после.

Сами, м/у другото, чела ли си "Опасни връзки" на дьо Лакло? Понеже я имам, а пък е любима на Хана ...  Joy ... а не съм я чела, та се сетих да те питам.

# 481
  • на брега на морето
Здравейте Hug Отдавна бях чела една книга на Стивън Кинг, която много ми хареса, но не помня заглавието. Сюжетът  - Сатаната се настани в малко градче и отвори магазин, в който продаваше най-желаните от хората неща; една от героините колекционираше скъп порцелан, другата имаше тежък артрит и ходеше с плетени ръкавици, за да й топли. Естествено внезапно всички превъртяха и се избиха.
По тези оскъдни данни сещате ли се за коя книга питам?

# 482
Здравейте Hug Отдавна бях чела една книга на Стивън Кинг, която много ми хареса, но не помня заглавието. Сюжетът  - Сатаната се настани в малко градче и отвори магазин, в който продаваше най-желаните от хората неща; една от героините колекционираше скъп порцелан, другата имаше тежък артрит и ходеше с плетени ръкавици, за да й топли. Естествено внезапно всички превъртяха и се избиха.
По тези оскъдни данни сещате ли се за коя книга питам?

Неизживени спомени  Simple Smile

И аз нещо отдаааавна не съм го чела, много ми се чете вече и особено "Под купола", но сега да довърша книжките на Сами, след това ми дадоха "Мъртвите сибирски полета" (ако някой има отзиви, свиркайте) и после.

Сами, м/у другото, чела ли си "Опасни връзки" на дьо Лакло? Понеже я имам, а пък е любима на Хана ...  Joy ... а не съм я чела, та се сетих да те питам.

Не съм я чела, филма съм гледала - Глен Клоуз е невероятна в ролята си!

"Мъртвите сибирски полета" съм я чела доста отдавна, но имам спомени, че много ми хареса, трябва да я препрочета като намеря време...такъв запас прекрасен съм си натрупала  Crazy
Много се радвам, че "Хана" ти харесва - Хана е невороятна, нали? Героинята има предвид...

# 483
  • София

Не съм я чела, филма съм гледала - Глен Клоуз е невероятна в ролята си!

"Мъртвите сибирски полета" съм я чела доста отдавна, но имам спомени, че много ми хареса, трябва да я препрочета като намеря време...такъв запас прекрасен съм си натрупала  Crazy
Много се радвам, че "Хана" ти харесва - Хана е невороятна, нали? Героинята има предвид...

Би сложила всеки мъж в онова малко предно джобче на дънките, върха е  Crazy Много ме радва! Страшна жена.
Ако искаш "Опасни връзки" кавай, давам ти я веднага.
И мерси за сибирските полета, за отзива де  Hug

# 484
  • на брега на морето
Самсара,
Намерих я в Читанка и започнах да я чета. Благодаря.

# 485
Прочетох "Дългата разходка" още снощи. Доволна съм.
PeaceДа ,"Дългата разходка " е много добър избор! Като я прочетеш може да изкоментираме финала - отново  Wink Навремето имахме доста различни мнения как завършва.

Кажете сега за края й...  Grinning

# 486
Още Dr. Sleep:
http://youtu.be/Y2CnVM3MjbQ
http://youtu.be/LPDU-5TrOUs

http://youtu.be/gL_o77Ygb6U
Запис на почти цялото събитие (награждаването му с "Mason Award")

http://youtu.be/CHNUhIc9Fig
Stephen King Interview - The Today Show (1999)
(5 месеца след като го блъска микробуса)

# 487
  • София
Здравейте, СтивънКинго-любци!   bouquet Отдавна не съм се разписвала, ама малко бях спряла с четенето на Стивънчо, по простата причина, че забременях и изведнъж някак си не можех да го чета. Сънувах много кошмари, нон-стоп ми се гадеше, абе изобщо не ми се четеше. Сега пак го почвам  Laughing, колегите ми подариха за рождения ден (аз си го избрах, де) Зъл мрак, угаснали звезди, а пък днес чакам д ами доставят Черният дом и Талисманът. А и Тъмната кула я зарязах по средата на 4ти том.  Embarassed
И да ви питам, някой ходи ли на изложбата на Петър Станимиров в Столична библиотека? Безплатно ли е, по всяко време ли може и такива неща?  newsm78

# 488
Дидка-бандитка, Честито ! Simple Smile
Лека и спокойна бременност ти желая!

Аз пък през цялата бременност четях Кинг, на мен супер успокояващо ми действа  Crazy

# 489
И да ви питам, някой ходи ли на изложбата на Петър Станимиров в Столична библиотека? Безплатно ли е, по всяко време ли може и такива неща?  newsm78
Изложбата е страхотна и е задължителна за всеки истински фен на Стивън Кинг. Simple Smile Безплатна е и всеки делничен ден е отворено за посетители, а всеки четвъртък на октомври ще има (отново безплатно) прожекции (от 18:00 ч.) на екранизации по Кинг. Simple Smile

# 490
  • София
Супеееер, от другата седмица съм в болнични и ще отида задължително! Само остава да навия и мъжо да дойде с мен на прожекциите, че той не му е много голям фен, ама може и да му стане, знае ли човек.  Flutter

# 491
  • Sofia
Дидка, кака, как ще му е фен, като не е прочел една негова книга  Peace Наредила съм му ги да ги гледа мъжО ти години наред, и пак нищо...Прочете ли той Сейлъмс Лот питам аз  newsm78  Laughing

Аз позарязах Кулата, ама като гледам трябва да я чета, щото снахата щом е до средата на 4та книга...Ще я забързам...

# 492
Супеееер, от другата седмица съм в болнични и ще отида задължително! Само остава да навия и мъжо да дойде с мен на прожекциите, че той не му е много голям фен, ама може и да му стане, знае ли човек.  Flutter
Ще бъдат показани по-малко страшните му филми; за сметка на това всеки от тях е много добър като кино и ще е удоволствие за зрителите, дори и да не са чели книгите. Simple Smile

# 493
http://www.stephenking.com/promo/11-22-63/audiobook_samples
Откъс от аудиокнигата "11/22/63"

Всеки понеделник и петък до 24 октомври ще има нови откъси.

# 494
  • София
Яко  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт