САМО за фенове на Стивън Кинг! - 6 част

• 40 666
  • 767
  •   1
Отговори
# 90
   Честит празник и от мен, Кали! Hug

Наскоро не съм чела някакъв хорър, едно момиченце ми даде една четирилогия от вампирските.

Нещо като компилация от Здрачовете и Реликвите на смъртните, явно насочено към същата таргет аудитория, 15-16 годишни. Смях се до сълзи на изобилните еротични сцени, в които например неустоимо привлекателен момък прехапва с вампирски зъби закопчалка на сутиен...

# 91
Честит рожден ден, Кали!

# 92
  • София
Кали, Честит Рожден Ден!   bdbaloni

# 93
  • София
Ей, сладури, благодаря ви  Hug !
Ето една почерпка от мен:

# 94
  • España
Kали, честит рожден ден  newsm59

# 95
  • София
Иха, тортата е убиец!  Mr. Green  Ето това се получава, като се съчетаят две страсти - Кинг и сладкарството! Евала на жената, която я е сътворила (гледам, че е домашно производство)  Heart Eyes

# 96
Кали, аз малко със закъснение, но Честит Рожден ден!!!
Да си жива и здрава и тази година да се радваш на нови книжки на Стиви и 5тата част на Песента на нощното ти шкафче.  Mr. Green

# 97
  • София
Ооооох, тази 5-тата от Мартин я сънувам вече  ooooh! ! Като знам, че излиза юли, а докато я преведат и пуснат на нашия пазар ще мине още една година, направо се побърквам  ooooh!. Но има едно хубаво нещо в цялата работа - чака ме вълшебен препрочит  Heart Eyes !
За Стиви съм спокойна - пише човекът, не се тутка като Мартин с години и винаги ни изненадва с нещо новичко  Hug !
Благодаря на всички за пожеланията   bouquet !

# 98
Кали Мей, честит рожден ден на големи патерици.
Много хубави емоции и сбъднати мечти ти желая.

bouquet

В стила на темата едни вампирско-върколашки кексчета:

# 99

Честито и тук Кали!

В сравнение с миналогодишната ,тази торта е доста по - мек вариант Mr. Green

# 100
Цитат
Dark Tower is staying at Universal.
At least for now.
The massive Universal-Imagine-NBC adaptation of Stephen King's mystical Western opus hit snags last week with some reports claiming that project was in turnaround.
The project did hit budgetary snags and the fall start date was shelved. But Ron Howard, Brian Grazer and Akiva Goldsman have regrouped to try to bring the budget down.
Insiders say the end result is that Goldsman is now rewriting the script to reflect a lower price point. No start date has been given although it will certainly not be the fall.
What that does to the involvement of Javier Bardem, who was attached to star in the first movie and the first TV arc, is unclear.
Dark Tower is to be a film trilogy with a TV component in between the movies. Howard has committed to direct the movie and the first episode of the show, with Goldsman writing all three movies.

http://www.hollywoodreporter.com/news/dark-tower-stay-at-universal-188326
По-добре да не ги снимат изобщо, ако няма да са с голям бюджет  Sad

# 101
  • София
Цитат
...Goldsman is now rewriting the script to reflect a lower price point. ...

Е какъв е смисълът тогава  cry ?
Споделям мнението ти, deadface - по-добре да няма филм  Crossing Arms !

# 102
  • София
Аз се включвам да споделя че изчетох "Сблъсък". Историята истински ме грабна и за около месец прочетох 3-те книжки. Отделях си от свободните часове след работа и уикендите, нямах търпение да се впусна отново и отново в историята. Краят за мен си остава отворен след като Рандъл Флаг оцеля и се питам дали Кинг е казал в някое интервю, че ще пише продължение на "Сблъсък".

# 103
  • София
VSV, няма да има продължение на "Сблъсък", защото има "Тъмната кула"  Wink !
Няма да издавам повече, за да не правя спойлери.

Аз на "Сблъсък" съм 50стр. до финала на първата книга - вече не си спомням откога си седя все там, защото нямам почти никакво време  ooooh! !

# 104
  • София
VSV, няма да има продължение на "Сблъсък", защото има "Тъмната кула"  Wink !
Няма да издавам повече, за да не правя спойлери.

Ами така е като не съм чел Тъмната кула - задавам въпроси на които прочелите Кулата си знаят отговора. Обаче съм решил да подхвана Кулата когато имам много свободно време, някой ден като взема дълга отпуска, за да не ми се накъсва четенето. На теб, Кали, успех с четенето на Сблъсък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт