САМО за фенове на Стивън Кинг! - 6 част

• 40 842
  • 767
  •   1
Отговори
# 165
  • София
...помислих че deadface ще издава книга с авторски разкази.. Rolling Eyes

Дано скоро и това да стане, наистина. Първият човек, който ще си купи тази книга, ще съм аз  bowuu !

Радвам се за всички вас, които ще четете "Черният дом" за първи път, както и за преиздаването, разбира се. Аз няма да си я купувам, защото моето издание е в отлично състояние. Но с нетърпение очаквам новата книжка на Кинг  Flutter .

Гледам, че съм предизвикала мечтателски разговор за пътувания  Heart Eyes . На мен Италия ми беше мечта от детството, още когато даваха по телевизията първия сезон на "Октопод". Тогава се влюбих в езика им, а после като учех История на изкуството, тотално си затвърдих огромното желание да отида там някой ден. Пътуването ми до Неапол беше непредвидено, но пък така стана още по-хубаво като изживяване. Сега искам да отида, разбира се, до Рим  bishop и до Флоренция (родният град на Микеланджело). В Париж никога не ме е вълнувало да ходя. Сестра ми е била и казва, че не е нищо особено - а тя доста си е пътувала по света. За разлика от Марсилия и южна Франция, където е било вълшебно. Но лично аз съм на мнение, че всяко излизане извън София, дори не от България, допринася за успокоение, релакс и презареждане на батерийте (образно казано  Wink) ! Тая лудница тука направо е побъркваща  ooooh! !

# 166
Кифличка, ще ми се да можех да кача и малко снимки, но съм маскирана блондинка и успях да ги изтрия преди да си ги сваля на компютъра.  Joy

Аз явно не чета темата като хората,помислих че deadface ще издава книга с авторски разкази.. Rolling Eyes
Хихи...ясно защо съм си помислила така..и аз в отбора на блондинките  Crazy hahaha

Кали,не знам дали е нещо особено Париж или не ама пусто навила съм си на пръста да ида и да го видя и това  е..Имахме едно запланувано пътуване със съпружеското тяло до там през 2007,което се провали в последния момент заради служебни ангажименти пак на същото тяло и така от тогава все ми се ходи та ми се плаче...имах мерак и за Египет преди време, ама от както взеха да се гърмят на поразия там ентусиазмът ми отлетя и не се и завръща Crazy

# 167
Честито за сдобилите се с "Черният дом". Аз ще потрая до заплата... Но пък съм харесала още 4 книги на Бард и ще направя една голяма покупка.  Mr. Green Mr. Green

# 168
  • София
Но пък съм харесала още 4 книги на Бард...

Кои, кои  Rolling Eyes?

# 169
Роботите - Азимов /1-ви том/
Да убиеш присмехулник - Харпър Ли
Мечът на Гедеон - Дъглас Престън и Линкълн Чайлд / тоя тандем е мое малко гузно удоволствие  Mr. Green/
В непознати води - Тим Пауърс

# 170
  • София
Защо гузно бе мила  Laughing

# 171

Joy Joy Амиии, това се води по-несериозна литература.  Blush Mr. Green
Тип приключенски йекшън.  Laughing Но специално тея двамцата ми допадат много и като стил на писане. Когато искам да прочета нещо, което няма да ме натовари и ще ми хареса и развесели, хващам някоя тяхна книжка. Досега каквото тяхно съм подхванала е било "изядено" за 2 дни. Mr. Green Помня, че една от книгите им зачетох в автобуса за София. Изобщо не усетих кога и как мина времето.

# 172

http://www.spoilertv.com/2011/06/haven-season-2-freakish-things-promo.html

*

"Man with a Pan" by John Donohue
www.amazon.com

Look who’s making dinner! Twenty-one of our favorite writers and chefs expound upon the joys—and perils—of feeding their families.
Mario Batali’s kids gobble up monkfish liver and foie gras. Peter Kaminsky’s youngest daughter won’t eat anything at all. Mark Bittman reveals the four stages of learning to cook. Stephen King offers tips about what to cook when you don’t feel like cooking. And Jim Harrison shows how good food and wine trump expensive cars and houses.
This book celebrates those who toil behind the stove, trying to nourish and please. Their tales are accompanied by more than sixty family-tested recipes, time-saving tips, and cookbook recommendations, as well as New Yorker cartoons. Plus there are interviews with homestyle heroes from all across America—a fireman in Brooklyn, a football coach in Atlanta, and a bond trader in Los Angeles, among others.
What emerges is a book not just about food but about our changing families. It offers a newfound community for any man who proudly dons an apron and inspiration for those who have yet to pick up the spatula.

В книгата има дълго 4 стр. есе на Стивън Кинг на тема какво да си сготвим, когато не ни се готви + негова рецепта за кекс

*

http://youtu.be/FQEYr8xompk
Interview with King about Ghost Brothers of Darkland County

*

Преди 3 дни сборникът "Full Dark, No Stars" спечели тазгодишната награда "Bram Stoker" в категорията "Superior Achievement in a Collection"  Simple Smile

Корицата на британското издание с меки корици

*

http://stephenjoneseditor.com/forthcoming01.htm#A%20Book%20of%20Horrors
http://www.quercusbooks.co.uk/book.php?id=9780857388087

На 29-ти септември в Щатите ще излезе антология с разкази на ужаса, озаглавена "A Book of Horrors", в която ще има нов, неиздаван преди разказ на Кинг - "The Little Green God of Agony".

*

Очаквайте тази вечер ревю на новия роман на Дийн Кунц, който ще излезе след броени дни у нас + ексклузивни откъси  Wink

# 173
  • София
Stephen King offers tips about what to cook when you don’t feel like cooking.
Ама как си знам точния човек! Аз се чувствам непрекъснато така относно готвенето  hahaha .
Не обичам да готвя изобщо, оставя ми чувството за изгубено време - да готвя 2 часа например, за да се изяде за 15 мин. Е, ако това не е разхищение на време  ooooh! ! Много ми е любопитно Кинг какви ли идейки е споделил  Rolling Eyes  Thinking.

deadface, незаменим си с полезната информация, която публикуваш тук и за пореден път ти благодаря безкрайно  Hug  bouquet omm !

Цитат
"The Little Green God of Agony"
Това заглавие грабва от раз  newsm43 . Дали ще дочакаме тази Антология на Ужаса и при нас  Praynig ?!

# 174
Дали ще дочакаме тази Антология на Ужаса и при нас  Praynig ?!
Не ми се вярва. И все пак - няма невъзможни неща; чудеса се случват не само по Коледа  Simple Smile

*

"Ускорение" от Дийн Кунц

# 175
Ехоо, банда, как сте.

Кали, страшно интересни са впечатленията ти от Италия, запали ме много да отида.

Аз ви позарязах по ред причини, една от които е, че сега не чета Кинг, а сборник с френски повести от средата на 50-те. Много са готини, драма-мистерии, с много елементи на разсъждение типично по френски. Авторите не са известни.

Вив и другите, които не са чели "Черният дом" - ще ми интересно да споделите как я намирате. Защо не ме грабна мен тази книга?

# 176
Дали ще дочакаме тази Антология на Ужаса и при нас  Praynig ?!
Не ми се вярва. И все пак - няма невъзможни неща; чудеса се случват не само по Коледа  Simple Smile

*

"Ускорение" от Дийн Кунц

Не можеш ли да я предложиш на издателството, с което работиш? Звучи страхотно просто!!!

# 177
  • София

Благодаря за информацията, не знаех, че излиза нова книга на Кунц  Hug
А кога ще излезе "Зъл мрак, угаснали звезди"?
Не откривам инфо на сайта на Бард  newsm78

# 178

Благодаря за информацията, не знаех, че излиза нова книга на Кунц  Hug
А кога ще излезе "Зъл мрак, угаснали звезди"?
Не откривам инфо на сайта на Бард  newsm78

Защото издава Плеяда.  Peace Те са обявили в края на месец юни.

# 179
  • София
Ох, да бе, Плеяда разбира се  Simple Smile
Аз пък що реших, че е на Бард  ooooh!
Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт