бяло саламурено сирене

• 2 110
  • 15
  •   1
Отговори
здравейте майчета, моля да помогнете. Какво сирене да купувам, захраних го с био сирене, но кажете сирене направено от краве мляко. В къщи ядеме "Елена"и ни харесва, ама дали е от мляко?  newsm78

# 1
Никой не може да ти каже кое сирене, от какво е направено.
Давай Елена, добре обезсолено. Така и така го купувате.

# 2
Точно сирене Елена не бих купила повече!
Защо не продължиш с Био?

# 3
Има теми за сиренето, потърси ги. Всеки ще ти каже различна марка, според това какво купува и какво му харесва.

Пробвай няколко марки и сама си прецени кое е 'вашето' сирене.

Аз лично купувам Елена, Маджаров, Ливади (от ЛИДЛ), Сердика.

# 4
Точно сирене Елена не бих купила повече!
Защо не продължиш с Био?
Докога с био,  newsm78 вече похапваме някой храни от детската кухня, а там едва ли сиренето е био и мисля че е по-добре да опита от нашите храни. Няма как да му пазаруваме отделно.! yes

# 5
захраних го с био сирене, но кажете сирене направено от краве мляко.

Био сиренето от овче мляко ли е?  Thinking

Ние взимаме от тави, невакуумирно, много е хубаво. От вакуумираните съм пробвала почти всичко и не мога да кажа, че някое ми харесва.  Confused

# 6
Здравейте и от мен! Ние купуваме и давам на сина ми (11 м) без проблем за сега - "Карловско сирене" (почти го няма в София), "Мегле" и "Карабунар".  Simple Smile)))

# 7
  • Бургас
Първо бях купила био сирене на Хармоника. После Елена- вакумирано. Купувала съм и от тави,невакумирано.

# 8
  • София
Моя син захраних със сирене на Маджаров, но на бучки, не вакуумирано.
След това давах сирене на Баба. Сега купувам почти всякакви.

# 9
  • София
Купувам Елена вакуумирано - харесва ни. Но винаги го изкисвам. Аз самата не мога да ям солено сирене.

# 10
Сега на децата купувам Елена от тава.Във опаковките имам чувството,че нещо се спарват.

# 11
  • София
Купувам предимно на Маджаров. Взимала съм и на Роса, много ми харесва, но нещо не го намирам в магазините около нас напоследък.

# 12
здравейте майчета, моля да помогнете. Какво сирене да купувам, захраних го с био сирене, но кажете сирене направено от краве мляко. В къщи ядеме "Елена"и ни харесва, ама дали е от мляко?  newsm78
А сирене по БДС, къде сте виждали newsm78, казаха ми че на Бор Чвор е много истинско  newsm10

Купувам предимно на Маджаров. Взимала съм и на Роса, много ми харесва, но нещо не го намирам в магазините около нас напоследък.
незнам къде го търсиш, но аз го видях в Кауфланд

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 01:46 от AnMary

# 13
  • София
незнам къде го търсиш, но аз го видях в Кауфланд
Последно го търсих в Билла и нямаше, във Фанастико го намирам от време на време, но не винаги. Rolling Eyes Кауфланд нямам наблизо за съжаление.

# 14
От доста време вземам само сирене на "Мегле", а кашкавал на "Маджаров". Допадат ни на вкус и искрено се надявам да са качествени.

Общи условия

Активация на акаунт