Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 61 849
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Точно на ваучер от вип оферта от ресторанта ми казаха, че искат принтиран, защото си ги пазели. Аз отидох в най-близкия офис на някаква фирма за интернет и помолих да ми го отпечатат и готово  Hug

# 541
Аз вчера бях в студио Диа Бюти. За почистване на лице... преди няколко седмици си взех ваучера и съм много доволна. Девойката си игра с мен два часа. Доволна съм от студиото. Бих отишла и без ваучер. Simple Smile

# 542
Дами, какво ще кажете за една масова поява на по ваучер с кафе и кроасан?  Grinning

http://bg.kolektiva.net/sofia/

# 543
Включвам се и аз.

Досега съм ползвала ваучери за Go pasta - изключително много съм доволна. Вкусни са. Обслужването е чудесно.

Ваучер в ресторант София 1912 - заведението е много приятно. Сервитьорите бяха учтиви, храната беше вкусна, но... чакахме 1 ч. и 20 мин. (засякох времето) за да ни я донесат. Казаха, че готвачката този ден била много изморена и не можела да смогне. Виното от менюто почти го нямаше. Имаха само три вида червени вина.

Ваучер за Пирин Резиденс - хотелът е нов, много хубаво направен. Джакузито е страхотно. На вън е. Глетката е прекрасна и е изключително спокойно място. Настаниха ни в апартамент, който е чудесно обзаведен. Хол с гарнитура, маса за четирима, кухненски бокс - напълно обзаведен, дори с тостер и кана за вода. Телевизор, DVD. В стаите е много топло. Храната беше добра, особено на закуска. Имаше пържени филийки, бухти, баничка, сирене, шунка, кашкавал, плодове (2 вида - ябълки и портоколаи). За мене беше неприятно само, че особено на вечеря, това което изнасят е в малки количества и като свърши не им се зарежда пак.

# 544
  • София
Използвах си ваучера за пицария "Джовани", "Младост". Доволна съм. Практически за стойността на ваучера двама души могат да пият и ядат на корем. Обслужването беше на ниво - бързо и любезно.

# 545
Аз искам да изкажа впечатления от престоя ни по Великден в Пирин Резиденс - гр. Разлог.
Комплексът е нов, но леко амортизиран. В близост е до Пирин и е извън самия град. Спокойно е, но ако си без кола няма много какво да правиш. В близост няма магазин, заведение и прочие. Персоналът е много любезен и доста се стараеха. Имаше някакво разминаване при резервацията ни, защото бяхме 3 семейства с по едно малко дете, но ни бяха настанили в съвсем различни апартаменти. Имам лека забележка към хигиената в апартаментите - имаше прах и шкафовете бяха непочистени отвътре, което осуети възможността да разопаковаме дрехите си и те си престояха в куфарите ни. Намерих един жив кърлеж в завивката ни, но не мога да обвинявам на 100% за това хотела, защото местността около него е тревиста и децата много тичаха по тревните площи (въпреки, че там животни нямаше), а и се разхождахме из планината и може и ние да сме си го донесли. Слава богу - видях го навреме и го убих. За сега никой няма обрив от нас и дано нямаме.
Първата вечер беше леко кошмарна, защото явно за първи път посрещаха толкова огромна група и храната свърши бързо (готвеното), след което заложиха на скара - кебапчета и печена наденица, не достигаха прибори, чинии, купички, супата беше готова от тези дето се забъркват с вода и не ставаше за ядене, имаше само едно момиче, което следеше кое свършва и дали има всичко на масата. Не останахме гладни, но малко се притеснихме дали така ще я карат до края на престоя ни. Иначе ресторантът е огромен, просторен, децата има къде да играят, отпред има симпатично лоби.
На сутринта нещата изглеждаха по съвсем различен начин - стегнато, организирано, с прекрасна закуска, голям избор на храна и напитки и най-важното - плодове в перфектен вид. Вечерята също беше супер и си личеше, че са се окопитили след шока на пристигналите над 100 човека и нещата изглеждаха по съвсем различен начин.
Третият ден също мина прекрасно - закуската включваше и багрени яйца, козунак, освен всичко останало, а за вечеря сервираха достатъчно количество агнешко, съдейки по доволните физиономии на хората.
Бяхме настанени в голям апратамент, но малкото спеше при нас на спалнята и накрая не ни поискаха предварително обявеното доплащане. Като цяло сме много доволни от престоя си там и си починахме много добре!

# 546
  • До хладилника, който обичам
Момичета,нямам възможност да си разипечатам ваучера до утре ,а исках да посетя един фитнес,за когото съв си взела ваучер...Има ли смисъл да ходя или да изчакам ден и да отида  с изпринтения ваучер? newsm78

Не си писала от кой сайт е ваучерът, но при повечето е достатъчен само номерът на ваучера и евентуално контролните цифри (ако има такива) Peace
Вече няколко пъти ме карат да занеса изрично принтиран ваучер  Rolling Eyes по-рано и аз носех само номера или препращах на мейл, но ми казаха, че им трябва на хартия...

За офертата за хотел-хижа Трещеник от Колектива някой да каже нещо? Примамлива ми звучи - въпреки че реално отстъпката е от цените им през уикендите, не през седмицата, но пак е добре. Няма поле за коментари в глупавата Колектива, за да питам може ли да се доплати и колко за HB/FB в хотела... и какво правя със 8-годишното - на допълнително легло ли се настанява, какво...

# 547
Сушито от ДА БАР наистина е много вкусно.  Simple Smile
Таня 67, радвам се, че и на вас  са ви харесали спагетите.  Simple Smile
Много благодаря за отзива за плуване с Олимп, аз тук неслучайно питах дали урокът е действително индивидуален. Радвам се, че не купих ваучери.

Сега ще прегледам новите оферти, че по празниците ги изтървах.

# 548
Здравейте, някой дали знае стационарен номер на студио САВАНА???

# 549
Здравейте отново, бях писала в предишни теми за отзиви за ваучер за екскурзия е Тасос с Бела Травел:

Цитат на: denymeny в Пон., 11 Апр. 2011, 14:57
Цитат на: pattern в Пон., 11 Апр. 2011, 14:40
Здравейте и аз се присъединявам за съжаление с неприятен отзив за ваучер екскурзия до Тасос на лапни бг.

В деня на закупуването ваучера беше за 168 лв, като пишеше: пълно екскурзоводно обслужване и в цената не включва: 10 евро екскурзоводно обслужване в Филипи и Кавала.

След като купих 2 ваучера агенцията ми изпрати договор с кауза: задължително доплащане 10 евро на човек. Аз есетсвено отказах, това го нямаше като условие когато ги купих.

Агенцията ми върна отговор, че се извинявали но лапни бг "в бързината пропуснали" да го добавят и минути по късно офертата беше с променено заглавие и условия.

Аз се свързах с лапни бг но все още нямам отговор от тях..

Няма да коменитирам, всеки сам може да си направи изводите Smile
Еее не, така не може  #2gunfire Гони ги до дупка  Naughty

Само да споделя за окончателния резултат дано е в полза на някой:
Нито лапни бг, нито туристическата агенция (бела травел) не пое отговорността за "грешката" и ме поставиха пред избора: да ми върнат парите или да си доплатя по 20 лв на човек за оказалото се "задължително" екскурзоводно обслужване.
Аз реших да доплатя, за да не ми пропадат плановете, но ще подам жалба в Комисията за защита на потребителите за това изнудване поне да знаят, че има хора, които не се примиряват с такова отношение към клиентите си.

Е вчера се върнах е се чувствам длъжна да споделя, ако други хора закупили същите вучери четат форума и още не са ходили на въпросната екскурзия да го имат впредвид:

-такова нещо като: "Вечерята е на шведска маса - 2 вида месо, 7 вида салати, десерт, наливно бяло и червено вино без лимит и вода." НЯМА!!!

Вечерите са като на ученически лагер в столова: фиксирано меню без избор и чашла вино около 120 мл

-закуската е на блок маса, НО!! включва: хляб, конфитюр, салам "кучешка радост", корнглейкс и нес кафе

а екскурзоводките: бивши и настоящи учителки, които са водили деца на лагер и са решили,че на същия принцип могат да правят и "екскурзии"

Ако някой от хората, които се върнаха от екскурзия до Тасос с Бела Травел чете този форум може да се свърже с мен за да се включи към груповата жалба в Комисията за защита на потребителите.

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 11:58 от pattern

# 550

02 419 3147  Борово   

# 551

02 419 3147      Борово

# 552
Купих ваучери от ВИП оферта за Кемпински Гранд Арена и ще бъдем там на 21-22.05.

Ох имам и 2 ваучера за World Class Health Fitness & SPA. Трябва да ги използвам до 15.05. Купих пак за там и шоколадова терапия. Някой ходил ли е да даде отзиви?

# 553
Купих ваучери от ВИП оферта за Кемпински Гранд Арена и ще бъдем там на 21-22.05.

Ох имам и 2 ваучера за World Class Health Fitness & SPA. Трябва да ги използвам до 15.05. Купих пак за там и шоколадова терапия. Някой ходил ли е да даде отзиви?

Аз съм ходила много пъти без и с ваучери в World Class Health Fitness & SPA и съм много доволна, особено от подводния масаж в топлия басейн Simple Smile , шоколадова терапия не съм тествала.

# 554
Момичета имам ваучери за 10 процедури на цели бедра, седалище, корем и паласки с апарат Вела Смуут (против целулит и затлъстяване) в медико-козметичен център BEX'Q в София. Използвала съм само една процедура. Планирахме дълго отсъствие от страната, но се наложи да стане по-рано от очакваното.  Sad Ако някой се интересува да пише на лични.  Praynig А забравих да кажа, че студиото е много приятно. Ново, чисто и подредено. Дават ти еднократен халат и чехли. Хората са много внимателни и любезни и обясняват всичко, което ме интересува.
Ако някой не го е забелязал:) Вече остават 8 процедури. Повече няма да ползвам аз.

Общи условия

Активация на акаунт