АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 60 504
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Ох,как имате воля за тези диети, когато трябва да се готви за останалите в къщи,които не са на диета Rolling Eyes
И аз това питам, но не за себе си. Постоянно мрънкам на нашия татко, че трябва да отслабне. Той почти се е навил Mr. Green, но това значи, че всички трябва да правим диета, заради готвенето.

# 271
  • София
Ох,как имате воля за тези диети, когато трябва да се готви за останалите в къщи,които не са на диета Rolling Eyes
И аз това питам, но не за себе си. Постоянно мрънкам на нашия татко, че трябва да отслабне. Той почти се е навил Mr. Green, но това значи, че всички трябва да правим диета, заради готвенето.

Защо да е проблем готвенето?
От година и 3 месеца съм на режим, никога не съм карала Митко да диетува. Просто готвя за тях, аз ям от яденето, когато мога. Или просто готвя манджите така, че и аз да мога да ям от тях.
Примерно - пиле с ориз - те си го ядат така, аз ям единият ден пилето, на другия ориза.

# 272
  • София
Аз пък не готвя вече. Особено откакто и мъжО е на диета. Ивайло готвено не яде, само на Алекс правя по нещо. Другите вкъщи да се оправят.  Simple Smile

# 273
  • София
Аз не мога да не готвя - ние сме 6-ма. Mr. Green
И от вчерашното свекитата не ядат Rolling Eyes, та каквото остана "от вчера" го
правя на нещо ново - досега не се изложих Wink

# 274
И аз няма как да не готвя - гледам да има топло ядене за Влади за следващия ден. Деница пък си обича манджички, супички. Аз съм изключително капризна на храна, Влади и той върви като мен. При нас много често се получава двама да обичат нещо, другите двама не. Затова съм казала, че ще готвя каквото ядем всички. Изключения правя рядко, като в събота, когато им правих пъстърва във фолио. Само таткото няма особени претенции към храната и затова само той има нужда от диета Wink

# 275
Аз пък като съм на диета готвя много повече и то по-разнообразно. И преди с Дюкан, и сега с 90 дневната. Но сега е по-лесно,че се ядат всички храни. А и моя мъж не е капризен и доста често дояжда останалата храна. Иначе наблягам на тестени закуски и филийки, и стигам до момента да имам нужда от диета. Сега дори си нося ядене за обяд на работа.
А детето е на моменти. В събота готвих постно зеле- каза че не обича. В неделя обаче като останаха с баща си да се гледат казал,че в градината ядат зеле и иска. Така че вече готвя каквото реша и ако иска да яде. Wink

# 276
  • София
Абе то е ясно,че като решиш може,ама много ми е лакомо окото Embarassed Даже не огладнявам толкова,колкото ми се дояжда нещо като го видя  Whistling
Днес отивам да взимам Мишо от градината и ме изненадаха,че е на футбол,а те днес нямат.Оказа се,че ги готвят за някакъв междуградински турнир другата седмица.Получих и покана за мача -"До родителите на футболиста ..." Crazy  hahaha

# 277
  • София
О, да  Simple Smile и ние сме "канени" . Явно ще се видим, дано сме здрави де. Само дето е по неудобно време и не знам как ще стане със следобедния сън на Александър, а искам и той да дойде...
Лус, много капризни свеките имаш. Моите ядат всичко.

# 278
  • София
О, да  Simple Smile и ние сме "канени" . Явно ще се видим, дано сме здрави де. Само дето е по неудобно време и не знам как ще стане със следобедния сън на Александър, а искам и той да дойде...
Лус, много капризни свеките имаш. Моите ядат всичко.

Какво да ги правя, всяка година все по-капризни стават, слава Богу, че са
живи, здрави, чисти ..., че като знам какви има..... Годинките не са им малки - 75 и 80!!!

# 279
  • София
Леле, моята направи 50г през септ.  Crazy И аз не се оплаквам, можеше да е много по-лоша, пък е поносимо дразнеща жената.  Laughing

# 280
  • София
Леле, моята направи 50г през септ.  Crazy И аз не се оплаквам, можеше да е много по-лоша, пък е поносимо дразнеща жената.  Laughing

И аз моите понасям, ама обяснявам, че аз просто съм пораснало момиче, инмаче до 30 годишна възраст бях по-различна.... А сега като имам наборки-баби... Shocked Laughing

# 281
Добър ден!   bouquet
Ние сме при майка, и по цял ден сме на двора. Вчера Толга каза, че е най-щастливият му ден. Е, няма как да не така, та той не спря да се въргаля по тревата, рисува си навън, тича си на воля, кара колело.
И ние сме "канени" на трутнира по футбол, но тази година мисля д аго пропуснем. Не искам да го връщам в София за 5 дни, пък и нещо започна доста да кашля. Давам му сироп ГринТус засега и витамини. Педиатърката му изписа и Ериус, но каза да го дам в краен случай, ако положението стане сериозно. Нормално било след варицела да е с по слаб имунитет и сега трябва да го подсилим някак си.
Иначе за готвенето - много обичам да готвя, но много обичам и да ям. Embarassed Постоянно се ровя из разни блогове за интересни рецепти. Задължително купувам и две кулинарни списания, а по изключение купувам и други. Сега си изпразних хладилника и шкафовете умишлено, спирам да готвя, пък ще видим докога.
Ех, че досадница съм значи.   bouquet

# 282
  • София
Лус, сега ти видях подписа  Laughing
Дриймс, хич не си досадна, много се радвам, че пишеш повече  Hug
Ние вчера имахме открит урок по английски. Научили са няколко песнички и думички. Далеч съм от мисълта, че за трайни знания, де.  Simple Smile

# 283
  • София
Моят Петьо не иска да ходи на градината, тази година много боледуваше.
Дано от септември да е по-различно!

А от варицела или от каквато и да е шарка много ме е страх, не съм боледувала от никаква, а и дъщеричката ми е на 13 и тя не е боледувала, поне да минат изпитите, а и лятото... newsm78

# 284
Ние вчера имахме открит урок по английски. Научили са няколко песнички и думички. Далеч съм от мисълта, че за трайни знания, де.  Simple Smile
Ние открития урок на Деница и групата й го пропуснахме, бях писала преди. Елфче, съдейки по себе си, знанията са трайни, но не съвсем осъзнати Simple Smile Ние със сестра ми сме ходили известно време на английски в градското читалище преди да тръгнем на училище. След това учихме френски и руски. Чак в 8 клас започнах да уча английски по-сериозно. Страшно много неща помнех, но преди не съм знаела какво означават. И сега пея една коледна песничка на Деница научена тогава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт