Ще кажа на мъжа ми, че за никакъв съпруг не става
Щом до 34г не се беше оженил. Проклет ерген
И стар при това
Ще кажа на мъжа ми, че за никакъв съпруг не става
Щом до 34г не се беше оженил. Проклет ерген
И стар при това 
Но това си е мое мнение, нищо че в тази тема май не е позволено лично мнение!
Ами за мен е стар и сбъркан, човек който до 30 не се е оженил, не съм визирала мъжа Ви тъй като не го познавам, просто си написах мнението! Мерси за подкрепата, дами.
Че в 19ти сигурно ти е доста скучно.
Ще си стоя в моя 19, а може и друг век стига там да няма такива. По-добре ми е с мъж от колкото с мамино синче
или сама. Хаха!
Или по-скоро се е прецакал, освен ако пича- дядото няма много пари
Лично аз такъв дядо не бих си взела за мъж! Но както казах това си е мое мнение и не задължавам никой с него! 
Не ми се пише повече по темата, че като гледам засегнах доста жени, които явно са над 27 г.
За което не еднократно се извиних, но като гледам няма да бъда извинена имайки предвид моята възраст спрямо вашата, по-добре да си мълча. Че изкрах всички пишещи тук лелки и дядовци, но истината е че хората на и над 40 г. вече могат да са дядо и баба на някой! Но всеки както казахте горе си живее в неговия век, та аз ще ходя в моя си, за да не преча тук. 
Лично аз такъв дядо не бих си взела за мъж! Но както казах това си е мое мнение и не задължавам никой с него! 

Може и прабаба и прадЕдо, пропускаш, че някои раждат и на 11.

Препоръчани теми