старите ергени!

• 72 041
  • 563
  •   1
Отговори
# 195
Тези, които раждат над 27 г., не са за семейство ли?

# 196
  • Варна
И мъжете над 26-27г. Simple Smile Ще кажа на мъжа ми, че за никакъв съпруг не става Simple Smile Щом до 34г не се беше оженил. Проклет ерген Simple Smile И стар при това Simple Smile

# 197
Вчера срещнах познат, който се ожени на 42 години - кой знае колко гугутки преди това е излъгал, че не иска да се жени, а накрая е взел, че ги е прецакал всичките. Такава подлост!

# 198
  • Варна
Вчера срещнах познат, който се ожени на 42 години - кой знае колко гугутки преди това е излъгал, че не иска да се жени, а накрая е взел, че ги е прецакал всичките. Такава подлост!
Мръсник!!!! Подъл мръсник! И данък не е плащал. Чисто разхищение.

# 199
  • София
Кори, в 21 век ни е много хубаво, да ти кажа, ако искаш, заповядай и ти  Peace Че в 19ти сигурно ти е доста скучно.

# 200
Говорехме за мъжете, но както и да е...!!!

И мъжете над 26-27г. Simple Smile Ще кажа на мъжа ми, че за никакъв съпруг не става Simple Smile Щом до 34г не се беше оженил. Проклет ерген Simple Smile И стар при това Simple Smile
Хаха! Явно си тълкувате написаното както Ви е кеф! Но нищо, това че вашия мъж е ставал за семейство си е чист късмет Wink Но това си е мое мнение, нищо че в тази тема май не е позволено лично мнение! Wink  bouquet Ами за мен е стар и сбъркан, човек който до 30 не се е оженил, не съм визирала мъжа Ви тъй като не го познавам, просто си написах мнението! Мерси за подкрепата, дами.   bouquet

# 201
Мръсник!!!! Подъл мръсник! И данък не е плащал. Чисто разхищение.

Абсолютен негодник.
Той беше перспективна партия и те, ако знаеха, че ги лъже и всъщност един ден ще се ожени, щяха да бъдат по-настоятелни. Ама на... доверчиви момичета, а мръсникът се възползва от тях... Пълно е с подли твари, които само залъгват девойките.

Мъжете ли раждат над 27 г.?

# 202
  • Варна
Мъжете на 27г не са мъже в повечето случаи, а момченца. Определено бих забранила със закон мъже под 30г да сключват брак Mr. Green

# 203
Кори, в 21 век ни е много хубаво, да ти кажа, ако искаш, заповядай и ти  Peace Че в 19ти сигурно ти е доста скучно.

Не, благодаря имам остра непоносимост към стари ергени Wink Ще си стоя в моя 19, а може и друг век стига там да няма такива. По-добре ми е с мъж от колкото с мамино синче Wink или сама. Хаха!

Хах, някой май е излъгал лъжеца Wink Или по-скоро се е прецакал, освен ако пича- дядото няма много пари Wink Лично аз такъв дядо не бих си взела за мъж! Но както казах това си е мое мнение и не задължавам никой с него! Simple Smile

Мъжете на 27г не са мъже в повечето случаи, а момченца. Определено бих забранила със закон мъже под 30г да сключват брак Mr. Green
Може, ако вие сте над 30 годишна, може и да са момченца за вас, но за мен са мъже!
Аз пък не бих взела мъж над 30 г. поради много причини, особенно ако живее при мама. Wink Не ми се пише повече по темата, че като гледам засегнах доста жени, които явно са над 27 г. Simple Smile За което не еднократно се извиних, но като гледам няма да бъда извинена имайки предвид моята възраст спрямо вашата, по-добре да си мълча. Че изкрах всички пишещи тук лелки и дядовци, но истината е че хората на и над 40 г. вече могат да са дядо и баба на някой! Но всеки както казахте горе си живее в неговия век, та аз ще ходя в моя си, за да не преча тук.
Приятна вечер на всички дами и ми беше много хубаво да поспорим, макар никой да не прочете постовете ми както би ми се искало.  Всичко, най-добро от мен. bouquet

П.П. Много жалко, че изказванията ми се тълкуват по този начин. Не мисля да пиша повече в темата.

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 18:24 от kori_1

# 204
...
Хах, някой май е излъгал лъжеца Wink Или по-скоро се е прецакал, освен ако пича- дядото няма много пари Wink Лично аз такъв дядо не бих си взела за мъж! Но както казах това си е мое мнение и не задължавам никой с него! Simple Smile

Виж сега, вероятно в твоето село жителите над 40-години наистина са огрухани от физическа работа и тежък живот, но в един друг свят, който ти можеш да видиш само по телевизора, има хора, които живеят по друг начин и на тази възраст са активни и полезни за семейството и обществото. И далеч не са баби и дядовци.
Вероятно ти на 40 години наистина ще си бабичка, но певечето от потребителите тук - не.

# 205
...

Виж сега, вероятно в твоето село жителите над 40-години наистина са огрухани от физическа работа и тежък живот, но в един друг свят, който ти можеш да видиш само по телевизора, има хора, които живеят по друг начин и на тази възраст са активни и полезни за семейството и обществото. И далеч не са баби и дядовци.
Вероятно ти на 40 години наистина ще си бабичка, но певечето от потребителите тук - не.
Виждам да, аз село нямам! Нито живея в село! Но виждам, че Вие имате !!! Всеки си има мнение затова са  и форумите! Приятна вечер!    bouquet

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 18:26 от kori_1

# 206
kori_1, да не живееш в някоя арабска държава? Аз си комуникирам с един йорданец, много приятно същество, но е много загрижен защо аз още съм single, ако съм живеела там още преди години майка ми щяла да е в правото си да ми намери съпруг:)

# 207
В кой свят живеете, та напоследък много рядко се срещат бракове между съвсем млади, напротив по-често се женят хора на по 30 и нагоре, раджат на 35-40, така че теорията е доста остаряла. Вярно че има и такив, които на 40 години вече се чувстват уморени от живота, но това не е правило. Моя брат се ожени на 33 и създаде чудесно семейство, може би за някои е стар ерген бил, но не е така. Огледайте се в кой свят живеете, вече не сме 19 век, където жената на 25 е стара мома.
 И миличка Кори1, хич не ти се обиждаме, мога с гордост да ти кажа, че имам син на 26 години и ако само посмее да се ожени преди тридесет и няколко години ще се опитам да го спра, но имам и син на 5 години, който родих на 40 години и хич не се чувствам баба, все още не са ме нарекли баба на улицата. А твоето мнение е мнение на недорасла тинейджърка, която ако някой "дядо" с дебел портфей намигне няма много да се замисля Grinning

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 19:06 от vici

# 208
Я, тук станало много весело. Joy
По критериите на kori аз трЕбва да съм нЕкоя "бабичка", да ама е мнооого далеч от истината! Grinning

но истината е че хората на и над 40 г. вече могат да са дядо и баба на някой!

hahaha Може и прабаба и прадЕдо, пропускаш, че някои раждат и на 11.

rotfImao rotfImbo rotfImao

# 209
  • у дома
Ужас-посипвам си главата с пепел  Embarassed - когато правихме сватба,аз бях на 28г.,а мъж ми -на 39г.( за протокола-запознахме се точно година преди това)-как не ни е срам толкова стари да създаваме семейство-то пък даже просъществува вече 12 години,пък даже и две деца направихме  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт