старите ергени!

• 73 496
  • 563
  •   1
Отговори
# 270
А, не за мен, една фенка на Германия имам предвид, дето много и се живее там. Sunglasses

# 271
  • забравих си мисълта...
Момичета, четете по-внимателно:
Иначе и аз си имам у дома бивш стар ерген.
Ние с бившите стари ергени, дето могат да готвят, не сме прости и никога няма да си ги дадем...

Мата Космата, ти пък, ние четем, но при такава реклама, човек не може да не получи апетит Wink. Така че внимавайте с рекламата!  Naughty  Laughing

# 272
Замък има ли  Joy Или прекалявам с изискванията  Joy
важното е да знаеш кво търсиш Joy

А по темата..наскоро един знатен стар ерген се зажени. Принц Албер, но май жена му скоро ще си бие камшика Grinning

# 273
Аз на какво съм попаднала да се похваля.Заедно сме с приятеля ми вече почти 8 години,от две живея с него майка му и баща му.Има и по голям брат(стар ерген)който е в Италия от десет години там работи и е 6 месеца там 6 месеца тук.
Олеле, момиче, как си издържала 8 години? И как си виждаш живота оттук нататък?
Шапка му свалям на големия брат - взел си е живота в ръце и се оправя. Нищо чудно да намери и подходящата и да се ожени. А твоето момче... ти ли ще го издържаш оттук нататък?

НЕЩО ОБЪРКАХ ЦИТИРАНЕТО НО КАКТО И ДА Е

Не му сваляй шапка той е същия като брат си.Купи си апартамент точно до този на родителите си(не се шегувам на един и същи етаж са двата апартамента) и общо взето там (в апартамента)спи и бие чекии а другото като ядене,пране го носи при майка си.По едно време си беше намерил приятелка с 11 години по млада но момичето не издържа и офейка.Тя седеше в апартамента му а той яде при майка си когато тя огладнее ходи и купува кроасани(момичето го беше срам да отива и то да яде при майка му).А иначе има супер яка кухня много добре е направена с хубави уреди има печка  с керамичен плот(фурната е девствена а на котлоните са се правили спагети за приятелите му няколко пъти) хладилник (който никога не е включван)има и пералня не я знам каква е и тя никога не е прала.Момичето си ходеше до тях да хапне и да се изпере(иначе и даваше поне да се къпе)и после идваше пак при него.Смешна работа нали.Не знам някой изобщо познава ли такива хора.И така момичето изтърпя 6 месеца докато той си беше тука и когато замина в Италия тя си плю на петите и се върна при старото си гадже даже сега имат бебе.Така че майка им не е съсипала само моето либе а и двамата.

ПС:най ме накефи батко му като смени вратата на апартамента си не даде ключ на приятелката си да има а си взе за него и другите ги даде на майка си да ги прибере където там ги слага.
Колко още невероятни неща мога да ви разкажа.

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 15:55 от marge simpson

# 274
когато замина в Италия тя си плю на петите и се върна при старото си гадже даже сега имат бебе.
Браво на момичето, осъзнала се е навреме Hug

# 275
Ауууу, този стария ерген с многото манджи свободен ли е в момента, и имате ли място и за мен у вас? Simple Smile

Aniese, направо го отвличай, никак не е за  изпускане Wink.
Момичета, четете по-внимателно:
Иначе и аз си имам у дома бивш стар ерген.

Четем, четем..то и ние сме " бивши",но ще се " реомомим" в чест на ергена. Laughing
Ние с бившите стари ергени, дето могат да готвят, не сме прости и никога няма да си ги дадем...

Четем, четем..то и ние сме " бивши",но ще се " реомомим" в чест на ергена. Laughing

# 276
  • София
   И сина се очертава стар ерген, на 34 е вече, всичко го дразни, всеки му пречи, най-добре си е сам, претенции космически! Единствените му интереси бодибилдинг, телефона и лаптопа.Мрънкалник голям е.Свикна да живее сам в чужбина и като се върне,все за нещо мърмори, няма угодия, коя ще го търпи такъв, не знам. А аз чакам внуци  Wink!

# 277
marge simpson, защо все още си там?
Или искаш да заместиш достойно майката и бабата , те няма да са  вечни.
Не са се свършили мъжете, не си го причинявай. Стана ми мъчно за тебе.

Присъединявам се.
Не си съсипвай живота.
Защо си с него, ти си знаеш. Но ще са ти смешни тези взаимоотношения до време.
Той какво ти дава?
Какъв съвместен живот имате?
Излизате ли навън, да се отдалечите от майка му?
Опасна връзка бих казала.
Времето минава неусетно бързо.
А живота е един.

# 278
marge Simpson, защо все още си там?
Или искаш да заместиш достойно майката и бабата , те няма да са  вечни.
Не са се свършили мъжете, не си го причинявай. Стана ми мъчно за тебе.

Присъединявам се.
Не си съсипвай живота.
Защо си с него, ти си знаеш. Но ще са ти смешни тези взаимоотношения до време.
Той какво ти дава?
Какъв съвместен живот имате?
Излизате ли навън, да се отдалечите от майка му?
Опасна връзка бих казала.
Времето минава неусетно бързо.
А живота е един.

Аз го обичах много този човек нищо че е мамино синче,но с годините любовта ми към него започна да отслабва.Мисля че връзката вече се изчерпа.Иначе майка му не ми пречи.Даже ми е смешно как я лъже а тя как му вярва.Давам си сметка че не ми е тук мястото.И искам малко да си реорганизирам живота преди да го напусна.Удобен ми е за сега.Аз си знам.

# 279
  • София
marge simpson, всеки си знае.
Чета по-горе май има интерес към  ергенчето ми.
 Кръв ще се лее, но няма да си го дам без бой.
В момента прави гювеч с много зеленчуци, знае че не обичам месото.  Laughing

# 280
marge simpson,
разбира се, че ти си знаеш най-добре. ти познаваш себе си, и него.
пожелавам ти късмет и щастие!

# 281
marge simpson, всеки си знае.
Чета по-горе май има интерес към  ергенчето ми.
 Кръв ще се лее, но няма да си го дам без бой.
В момента прави гювеч с много зеленчуци, знае че не обичам месото.  Laughing

Ама защо да го даваш? Аз няма да го взимам, вие мен ще вземете. Wink

# 282
познавам такъв човек, с начин на мислене"ерген за цял живот",живее сам/родителите му вече не са между живите/ и е измислил нещо уникално за себе си и своя комфорт: имаше на разположение около 20-ина жени от всякакви възрасти.Ходеше при всяка от тях в различен ден от седмицата,имаше си жена за понеделник,жена за вторник и т.н., жени,при които ходеше за да се храни и за секс/ обикновено това бяха дами със собствени жилища/. тези дами можеха да посещават и дома му, но само в точно определен ден и час.Оказа се ,че той ги приемал в дома си за да му го почистят , да му сготвят храна и да изперат.Той живее като един истински търтей.Имаше голям проблем,когато една,много влюбена в него дама не беше си спазила часа за посещения и се застъпи с предишната.

И има ли промяна няколко години по-късно? хаха

# 283
Против съм слагането на хората в общ кюп по общ признак.
Хора всякакви - свят шарен.
Попадала съм на закостенели стари ергени - ужасни са.
И въпреки това не мога да сложа всички в кюпа.
Мен вероятно също ме броят при ,,старите моми,, но аз не намирам в себе си черти на такава.
Всичко е въпрос на възприятия,житейски път,осъзнаване.
Според мен най-основното нещо,което разделя старите моми/ергени е това дали въпросните в миналото са имали сериозен опит в дълги връзки.
И да,определено е по-добре с човек,който е имал челни катастрофи в личните си отношения,отколкото с такъв,който е нямал никакви отношения.

# 284
  • В един копнеж!
Възкресихте тема от преди 7 години?!? Трябваше да отворите една нова. Въпросът винаги ще касае доста хора.

Общи условия

Активация на акаунт