старите ергени!

• 73 497
  • 563
  •   1
Отговори
# 255
Не смятам, че не могат да завържат връзка. По-скоро не искат. И около мен е пълно с необвързани и мъже и жени. И да ви кажа право, не ми прави впечатление да са такива каквито описват старите моми и ергени-заядливи, проклети, мразещи и т.н. Напротив, доста спокойно си живеят. Събират се, ходят на театър на кино, на разходки, по почивки. Повечето не готвят, хранят се навън. Домакинската работа я вършат, когато им е кеф, разбира се, кой ще им направи забележка. Общо- взето, от сутрин до вечер мислят как да си прекарат деня, безметежно. Е, как ще искат да се обвържат при това положение?...Единственото, което мога да обобщя е- надявам се да има друг живот. В него твърдо ще съм стара мома!!! Simple Smile

# 256
От една седмица съм "необвързана" и по-голяма скука не ме е налагала в живота ми  Joy В последните точно 10 години съм била нон стоп все с някого. Rolling Eyes Дано свикна и тръгна по театри, че хептен ще се травматизирам вкъщи  Crazy

# 257
Ами честито! Simple Smile Да не те обидя нещо, но много се радвам за теб, Еовин! По-късно ще ме разбереш...Между другото и аз смятам да сменям статуса. А бе Стрелец съм, не съм за семейство аз и това си е. Нямам никакви семейни проблеми, но не ми е кеф, искам да съм свободна! Laughing

# 258
  • София

1. Живее още с майка си, затова не може да се отдаде на друга жена, защото не може да намери достойна.
2. Обича да сменя жените и е от типа "не съм мъж за една жена"...(така че никога няма да сте единствената).
2. Нарцистичен егоист, които си е създал недостижим идеал и не може да го намери, а ако намери винаги вижда недостатъци. (А самия той не полага никакви усилия за собствения си външен вид, но пък е с високо самочувствие)
3. Чист психопат Joy

Подчертавам това защото е точното описание на стария ерген.Бих добавила и цип прешит за полата на майка си.
Цитирам го:
Всички жени сте черногледи
Аз:
не ме слагай в общия куп ако обичаш.
Той:
Добре,майка е същата като теб, вижда само най - черното.
Е, доволна съм извадена от общия куп и поставена до мама  Crazy

# 259
Аз на какво съм попаднала да се похваля.Заедно сме с приятеля ми вече почти 8 години,от две живея с него майка му и баща му.Има и по голям брат(стар ерген)който е в Италия от десет години там работи и е 6 месеца там 6 месеца тук.
И така отначало не ми беше странно мислех си че са обикновено семейство,но откакто живея у тях направо си лягам от смях.Приятелят ми е на 33 години,не работи никъде,от време на време поправя някой компютър и взема от там някой лев.Общо взето майка му се грижи за него.Всяка сутрин му оставя по 4 лева за да си купи цигари детето(на 33 години).Той трябва да си осигури другите 1,30 за да стигнат да си купи Давидов,и идва най интересното тези 1,30 ги краде вечерта от портмонето за да купи цигари(това вечерта).Всяка вечер пие по 2 големи каменици от по 2 литра и за тях познайте от къде взима пари пак от портмонето на майка си.А била съм свидетел как звъни на баба си той(33 годишният)на баба си(80 годишната)и и вика бабо взе ли пенсията да ми дадеш 10 лева,или бабо имаме ли парички?
Преди 3 месеца каза на майка си че ще става полицай и тя започна на ти мама пари да отидеш да подадеш документи(той отиде),след това на ти мама пари за медицинско(той НЕ отиде)след това той:майко дай ми пари за психо(и не отива естествено),дай пари за физически изпит (тя дава той не отива).Почти всеки път става въпрос за 50 лева защото пътува до друг град.Сега майка му си мисли че всеки момент ще му се обадят и ще стане детето полицай.
Друг начин за източване на пари е майко зъб ме боли дай,тя дава а той има здрави зъби човека и не му се е развалял зъб не знам си откога.Гърлото ме боли дай за антибиотик.
Преди време много се дразнех опитах по всякакъв начин да се махнем от там и да отидем в друг град.Постоянно му намирах работа той даже на интервю не искаше да отиде.Когато сподели с майка си тя му казва то тази работа не е за тебе онази и тя не е за тебе и така за детето подходяща работа няма.
Най интересното е че всичкото това се прави зад гърба на бащата.Винаги когато взема да вряскам майка му казва тихо че да не чуе баща му ще го изгони от вкъщи.
И така мили майки на момчета замислете се!Аз съм се замислила вече.

# 260
Аз ако бях на твое място, досега да съм го измислила, че и да съм се изнесла.
Този човек е абсолютен паразит. Кой ли би се прежалил да създаде семейство с него?

# 261
  • Страната на приказките
Ти не им бери грижата на тях, аз за тебе се притеснявам. По най-бързия начин -  ban

# 262
  • София
 marge simpson, защо все още си там?
Или искаш да заместиш достойно майката и бабата , те няма да са  вечни.
Не са се свършили мъжете, не си го причинявай. Стана ми мъчно за тебе.
Иначе и аз си имам у дома бивш стар ерген.
Но нямам оплаквания - кротък човек, живял със и за семейството. Има 5 сестри и брат, с повече деца са всички и им е било удобно да го използват - дай за това, купи онова. НА 40 год. му писна и избяга у нас  Joy
Драмата беше голяма, кой сега ще носи и меси. Тя нали има възможности - защо не ни дава.
Отряза ги, виждат се, ходят си на гости, но пари за използвачите няма.
В къщи - отговорен е, кротък, разбран. Винаги се старае да има осигурено нещо наготвено за ядене - чак ми писна от манджи.
Според мене не може да се обобщава - не всички са еднакви, случаи всякакви.

# 263
marge simpson, защо все още си там?
Или искаш да заместиш достойно майката и бабата , те няма да са  вечни.
Не са се свършили мъжете, не си го причинявай. Стана ми мъчно за тебе.
Но нямам оплаквания - кротък човек, живял със и за семейството. Има 5 сестри и брат, с повече деца са всички и им е било удобно да го използват - дай за това, купи онова. НА 40 год. му писна и избяга у нас  Joy
Драмата беше голяма, кой сега ще носи и меси. Тя нали има възможности - защо не ни дава.
Отряза ги, виждат се, ходят си на гости, но пари за използвачите няма.
В къщи - отговорен е, кротък, разбран. Винаги се старае да има осигурено нещо наготвено за ядене - чак ми писна от манджи.
Според мене не може да се обобщава - не всички са еднакви, случаи всякакви.

Ауууу, този стария ерген с многото манджи свободен ли е в момента, и имате ли място и за мен у вас? Simple Smile

# 264
  • забравих си мисълта...
Ауууу, този стария ерген с многото манджи свободен ли е в момента, и имате ли място и за мен у вас? Simple Smile

Aniese, направо го отвличай, никак не е за  изпускане Wink.

# 265
И аз познавам един стар ерген. Ако някой се интересува мога да го запозная. Въпросният ерген е германец, на 45 години някъде, материално осигурен Flutter поддържащ се, интелигентен, симпатяга Party И най-вече иска да създаде семейство, нооо не е срещнал жената ли, изпуснал ли я е, нещо от този род. Също е религиозен, ако това е от значение и си пада малко аристократ Sunglasses

Ако някой сериозно се интересува, може да ми пише на лични, все пак човек не знае къде му е късмета Wink А и да, също може и да готви ..
  Peace

# 266
Замък има ли  Joy Или прекалявам с изискванията  Joy

# 267
Има си къща с 12 стаи

Laughing

# 268
Аз на какво съм попаднала да се похваля.Заедно сме с приятеля ми вече почти 8 години,от две живея с него майка му и баща му.Има и по голям брат(стар ерген)който е в Италия от десет години там работи и е 6 месеца там 6 месеца тук.
Олеле, момиче, как си издържала 8 години? И как си виждаш живота оттук нататък?
Шапка му свалям на големия брат - взел си е живота в ръце и се оправя. Нищо чудно да намери и подходящата и да се ожени. А твоето момче... ти ли ще го издържаш оттук нататък?
Има си къща с 12 стаи
 Laughing
Значи замък Laughing Еовин, не го изпускай!

# 269

Aniese, направо го отвличай, никак не е за  изпускане Wink.
Момичета, четете по-внимателно:
Ние с бившите стари ергени, дето могат да готвят, не сме прости и никога няма да си ги дадем...

Общи условия

Активация на акаунт