старите ергени!

• 73 491
  • 563
  •   1
Отговори
# 315
О, аз съм го правила! Директно препращам чата  на съпругата. Много е озадачаваща реакцията им-или четат и мълчат, или започват заплахи и обиди. Разбира се, аз съм к.....а, аз съм провокирала съпругът-ангел, аз искам да им разваля семейството...и това при положение, че ясно се вижда от чата, кой какво пише, кой кого провокира.
Винаги в подобни ситуации казвам- има такива съпрузи, понеже има такива съпруги!

# 316
За младите ергени 25+, за тях с какво впечатление имате? Какво мнение имате за тях?

# 317
Нямам нищо против 'мамините синчета', възпитани, няма чорапи по пода, умеят! да си служат със сложния прибор пералня, готвят...Пък и ако живее при майка си, значи тя ще се занимава с иначе досадната битова част от връзката.
Тук не мога да се съглася. За мен мамините синчета, са мъже които цял живот са се крили под крилото на мама и сега са едни големи на ръст бебета, които не могат да поемат отговорност да заживеят сами, а камоли да се грижат за семейство. Такива са и до някъде егоисти. Това си е мое мнение. Надявам се не всички са такива!

# 318
  • Paris, France
Mom of 3, повечето мамини синчета не са егоисти, защото никога не е трябвало да се борят за нещо. Егоисти стават лишаваните и тези, които вечно са имали по-малко от другите. А при мамините синчета не е така. Излизала съм с мамини синчета и съм супер доволна от отношението и щедростта им. За мамино синче се и ожених.

# 319
Радвам се за теб, Невена! При мен беше различно!

# 320
А нали знаете, че много често се случва да се казва "мамино синче", "смотаняк", мухльо" и дори "гей" или "откачалка" на прекалено възпитани и фини хора?
Скоро се запознах с едно такова момче. Моя колежка и до някаква степен- приятелка, младо момиче, все ми разказваше, че й се лепнал един "мухльо". Доста срамежлив, говорел тихо, бил мълчалив...разказал й че живее с майка си, понеже все още не се чувства достатъчно финансово осигурен да плаща квартира и да живее самостоятелно. Тъй като един вид ни се пада нещо като колега, се случи да се запознаем, бяхме на една маса на служебно събиране.
Момичето цяла ден хихикаше, че най после щяла да ме запознае с "оня, откачения". Преди вечерята имахме мероприятие, заради което се наложи аз да отида по-късно. Още отдалеч го фиксирах, фино, симпатично момче, с интелигентен вид, малко бутнат в края на масата. Като се доближих той стана, дръпна ми стола и ме попита какъв алкохол или сок да ми донесе от шведската маса, която беше от другия край на залата. Един друг колега "мъжкар" се захили и каза нещо от сорта:" Тя да не е малка да отиде да си вземе?", на което момчето, което беше разбрало къде съм била, му отговори тихо, че съм уморена и за него не е проблем да донесе каквото желая.
Седеше до мен и се заговорихме, действително говореше тихо, но разбрах че е доста ерудиран. Докато другите мъже се понапиха, хилеха се, навикваха и говореха глупости, той си мълчеше или говореше кратко, но смислено. После колежката ми обобщи" нали ти казах какъв смотаняк е, пълна откачалка!" Така и не разбрах, кое му е откаченото.

# 321
Така е. Гледам редовно семейни войни. Там редовно истинските мъже се квалифицират според изпитото количество ракия, чорапите им са мръсни и стоят изправени в ъгъла, мъжете най-много в живота се грижат за колата си и ако са дебели и космясали с рунтави обрасли вежди и косми в носа и ушите са мъжествени. Каква ти ерудиция, тих говор, възпитание и подобни женствени глупости.

# 322
  • София
Така е. Гледам редовно семейни войни. Там редовно истинските мъже се квалифицират според изпитото количество ракия, чорапите им са мръсни и стоят изправени в ъгъла, мъжете най-много в живота се грижат за колата си и ако са дебели и космясали с рунтави обрасли вежди и косми в носа и ушите са мъжествени. Каква ти ерудиция, тих говор, възпитание и подобни женствени глупости.
Ъ... Това е шоу все пак. И ако не на 100%, то в съществена степен е режисирано. От там /или подобни нему/ да вадим заключения? А водещият, този или на което и да е друго подобно, естествено се прави на интересен във всеки удобен случай, независимо дали касае жени, мъже и какъвто и да е аспект от живота и бита. Simple Smile

# 323
Ъ... Това е шоу все пак. И ако не на 100%, то в съществена степен е режисирано. От там /или подобни нему/ да вадим заключения? А водещият, този или на което и да е друго подобно, естествено се прави на интересен във всеки удобен случай, независимо дали касае жени, мъже и какъвто и да е аспект от живота и бита. Simple Smile

И какво като е шоу? То борави със стереотипи характерни за мисленето в нашата държава. Тих, мил, вежлив и начетен младеж у нас масово биха го определили като мухльо, чехльо, смотльо и т. н., а простите селски бекове са пичове и лъвчета.

# 324
  • София

И какво като е шоу? То борави със стереотипи характерни за мисленето в нашата държава. Тих, мил, вежлив и начетен младеж у нас масово биха го определили като мухльо, чехльо, смотльо и т. н., а простите селски бекове са пичове и лъвчета.
ОК, а кой го казва? Или дочуто веднъж и слагаме знаменателя. Laughing

По тази логика, всяка жена, която и е трудно или няма желание да помисли малко, да определим като голяма бяла птица, така ли? Joy

# 325
  • Paris, France
Мъжете, за които писах си бяха мускулести, добри танцьори, купонджии, ходещи да работят в чужбина през ваканциите,  контра, с пари и с коли.  Да, вежливи и мазни като от сапунка и на мене, а и на повечето жени това ни харесва. Непопулярни и свити момчета аз не харесвам. В държави с развита шуробаджанащина свития е смотан и нежелан.

# 326
Защо има милион теми за мамините синчета, а за татьовите принцеси няма? Срещат се не по-рядко, а характереца им е мани, мани. Ако се случи да са и единствено дете, качват се на главата на цялата фамилия поне до 5-то коляно.

# 327
Защо има милион теми за мамините синчета, а за татьовите принцеси няма? Срещат се не по-рядко, а характереца им е мани, мани. Ако се случи да са и единствено дете, качват се на главата на цялата фамилия поне до 5-то коляно.
Замислих се, че май познавам повече изключения за "татьови принцеси" с добавка "единствено дете", отколкото обратното.

# 328
  • София
Като заговорихте за мамини синчета си спомних за едно такова - беше ми гадже за няколко месеца. Всички в обкръжението ми го приемаха за смотаняк. А той всъщност беше възпитан добре, говореше наистина много тихо и трудно подхващаше разговор на тема, различна от професионалната му сфера, но сега като се замисля чак пък смотаняк не беше. Това, което ме накара да се разделим беше кариеризмът му. Аз исках дете, а той го искаше след 10-12 години когато според личните му прогнози ще успее да пробие в сферата си на дейност. Това означаваше да чакам да стана на 42, за да родя (ако той не се отметне). Сега обаче след като ми минаха определени събития през главата ми се промени житейската нагласа и си мисля, че може би не направих съвсем добре, че не го изчаках. Не бях влюбена в него, но пък ако гледам чисто материално на нещата,  щеше да е добра партия, защото още тогава имаше висока заплата, а и се разбирахме добре. А аз гледах романтично и си казах, че не го обичам и няма смисъл да го чакам. Парите му въобще не ме блазнеха.

# 329
Това,  че някой няма семейство или живее с майка си,  не означава че е мамино синче.Simple Smile Причините може да са много и не влизат в работата на никой. Имам много забавни и готни приятели,  но те не се котират защото не са мухъли и чехльовци. Нали уж не сме животни,  кой ще ми каже, че е задължение да създавам поколение?  Ние сме интелигентните същества и живеем според възприятията си. Защото,  ако трябва да следваме природата,  повечето от вас имат мъже,  които могат да бъдат заместени от по-хубави и по-силни мъже. Спазвайте вие природните закони и после коментирайте мамините синчета. Една приятелка се ожени за един свит смешник,  защото бил някакъв си и се уредил,  а като го гледам е пълен гащник. Преди това тя имаше гадже,  по което всички се заглеждаха. Един хубавец 185см. Към 90кг с мускули и черна коса и черни очи.. страхотен и такъв човек ти дава здраво поколение и емоционално и сексуално удовлетворение, но не! Тя избра тоя гащник. И колко като нея правят тая грешка? Мноого. Вместо да коментирате кой е мамин син,  четете за половия диморфизъм.

Общи условия

Активация на акаунт