"Системата минус 60" - тема №23

• 45 932
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • ГО
Здравейте, приемате ли нови попълнения?? Laughing
На системата (или нещо подобно) съм вече седмица.
Все още я карам съвсем безразборно, ноооо влизам в релси вече.
Сутрин не закусвам, пия само кафе с мляко и подсладител. Обядвам рано (към 11часа) като все още ям каквото ми падне, в смисъл моето готвено. Вечерям към 16 часа, като пак ям готвено. Спрях хляба и сладкото, пия минимум 2л. вода на ден.
Кантара се лута -1, -2кг. като 1кг. задържах смъкнат.
Мнооого съм горда със себе си, защото вчера имах имен ден и съответно гости за вечеря и не близнах и хапка от всичкото, което бях приготвила. За сметка на това днес хапнах от снощното ядене, че и малко торта  Blush ooooh!.
Много ще се радвам, ако ме приемете сред вашите редици!
Сега се зачетох, че трябва да се хапва повечко, ама и мен както zuzka88 ме е страх, че като ям ще напълнея.
Имам да свалям тооооолкова много кила... ooooh! ooooh! ooooh!

# 76
Kama4e, ти не си го свалила тоя 1 кг от Системата, а от гладуване!
Първо, започни да закусваш, макар и нещо малко - закуската е най-важното ядене! на закуска можеш да ядеш и хляб и сладко, не е нужно да ги спираш окончателно - просто гледай да не прекаляваш. Хубаво е, че ядеш готвено - просто гледай да е по позволените комбинации. Като вечеряш толкова рано и на следващия ден ядеш чак към 11ч., не си ли гладна?

# 77
  • ГО
Ykk, може би си права, че съм смъкнала този килограм от гладуване, защото рязко намалих количеството на храната, спрях хляба и сладкото, не вечерям, а тогава изяждах огромно количество храна.
Не съм гладна въпреки големия часови диапазон, ама мотивацията ме "храни" мене. Толкова надъхна не съм била до сега и се притеснявам всичко да не се спука като балон Cry
Искам да отслабна, чувствам го, че ще стане, усещам промяна в мен, чак аз не мога да се позная. Laughing

# 78
bebok_86 , aз значи съм 0 тази седмица ,нямам свалени , но нямам и качени грамчета  Laughing
Сиси  smile3501
Добре дошли на новите момичета  welcome и определено не гладувайте и не пропускайте хранене , хапвайте си позволените храни и пийте много вода и резултати ще има  Peace

# 79
  • ул. "Мечтание"
zuzka88, kama4e, моя съвет към вас е първо да се научите да ядете по 3-4 пъти на ден по сравнително равни количества храна на хранене (независимо какво решите да хапвате). И постепенно да започнете да въвеждате едно по едно останалите правила на Системата. Така ще ви е много по-лесно и ефективно.  Peace
Не се плашете от качването на килограми!  Hug Успокойте тялото и ума си!

# 80
  • ГО
Много ви благодаря!
Въпрос: може ли за закуска да хапна спагети болонезе, за обяд печени пил. бутчета,  за вечеря таратор, ама с орехи, зехтин и т.н.?

# 81
Да, Мотивацията е изключително важна, доброто настроение и позитивните мисли правят чудеса със закостенелите нагласи! Но това не означава, че трябва да си тестваш границите на организма Mr. Green - естествено, че с малко количество храна ще отслабнеш, но цял живот ли мислиш да ядеш само 2 пъти на ден? Системата се базира на 3 равни хранения за деня и е измислена така, че да не се чувстваш на диета - отпусни се и хапвай повечко и по-често, килограмите ще падат. Разгледай назад какво ядат момичетата ако искаш, така ще добиеш по-конкретна представа  Peace

закуската и обядът са супер, за вечеря по принцип не може ядки и мазнина, но лично аз смятам, че два ореха и една лъжица зехтин няма да развалят режима.  Peace

# 82
  • ул. "Мечтание"
Много ви благодаря!
Въпрос: може ли за закуска да хапна спагети болонезе, за обяд печени пил. бутчета,  за вечеря таратор, ама с орехи, зехтин и т.н.?

Само към вечерята имам забележка - размени я с обяда! Simple Smile

Ако искаш таратор на вечеря - само зелениите и млякото!  Peace

# 83
  • ГО
Дадено! Менюто за утре е измислено. Party
Ще бъде ли проблем, ако първите дни, докато свикна какво мога и какво не да ям, да ви споделям менюто си и вие да коригирате, ако се наложи?

# 84
  • ул. "Мечтание"
Много ви благодаря!

Само към вечерята имам забележка - размени я с обяда! Simple Smile

Ако искаш таратор на вечеря - само зелениите и млякото!  Peace

Една корекция към написаното от мен - ядките по системата може само на закуска.  Peace

# 85
Привет сладурки! Hug
Да започна със Сиси браво страхотен резултат Hug, за колко време го постигна?
Имам и въпрос към ветераните, смятате ли,че трябва да се намалява закуската и като количество и ,като калории след, като се свикне на ситемата.Основното ми притеснение е това, че ям доста на закуска и да не си стоя на едно и също място с тази закуска?
За порциите беше писал някой май Нощни очи, наистина се намаляват от само себе си за обяда и вечерята, преди сякаш повече се тъпчех, за да не изгладнея, а сега не наяждам с по-малко според мен и съм спокойна , че ще издържа до следващото хранене, но в никакъв случай не гладувайте момичета, че това не води до никъде Peace
ето и менюто ми за днес:
З. банан, три филии едната с пастет , другите препечени с кашкавал и две три малки печени чушки, половин вафла и няколко царевични пръчици Embarassed казах ви , че е много май
О.180 грама печен кашкавал на тиган картофи печени на половинки малко на салата  и пак чушки печени.
В. аз си свикнах да вечерям в 17 и това си е! Шопска салата състаена от 1 домат , 1 краставица, две три пак печени чушки(имах цяло пакетче във фризера) Crazy, сиренце и чаша и половина айрян

# 86
  • България,Пещера
Днес з-кифла с мармелад,2 шок.бонбона
о-3 яйца с малко сирене
в-кисело мляко с ябълка

# 87
Сиси като каза застой, та и аз да се оплача - към края вярно е доста трудно. Аз така бях заседнала на 70, мечтаех 2 месеца да видя 6-ца, сега пак не мога да мина границата от 65, мотам се от месец около тази стойност. А целта е тази - това е отпреди втората бременност точно, на 34 години съм, бях 57-58 кила:
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/208279_2108772022 … 147_5215565_n.jpg

За вечеря си хапнах гнезда от кайма, мммм, отдавна не бях яла, страшно ми се усладиха! На обяд ядох пържолки и спанак, сутринта вече не помня Crazy Laughing,  май кисело мляко и още нещо, ама а де - старост-нерадост.  Laughing

# 88
Имаме още нови попълнения  Grinning добре дошли и успех  Hug
Камаче, ще ти драсно едно ЛС, май се познаваме виртуално  Wink

# 89
Здравеите,

Тази сутрин кантара беше с още 100 грама надолу.
МенЮто за днес беше:
З: два кроасана - един със шоколад и един с бадеми
О: салата от домати със сирене (доста солидна порция беше ама не можах да я изям и хвърлих)
В: таратор - 2 купи4ки.

Така се наядох.

В последно време и гимнастика взех да правя ве4ер преди да си легна.

Общи условия

Активация на акаунт