"Системата минус 60" - тема №23

• 45 935
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен!
Жаси, страхотна снимка!Дано скоро постигнеш целта си! Hug
Сиси,браво на теб!Поздравления!А за колко време свали килограмите?И  а имам толкова за сваляне,а едва сега започвам!
Аз вчера не бях  системна-ядох в 8:30 сутринта и след това чак в 21:00 и то неща които не се ядат на вечеря,но поне не бяха много тежки.Днес отново влязох в правия път.Ето:
З- 10:00-домашна баница 2 парчета
О- 14:00-пилешки пържоли 2 бр.
В- 18:00-малко прясно мляко и домати 2 бр.

# 91
  • Благоевград
Добър вечер!
Аз за вечеря устоях на изкушенията и чинно преди 18 ч. си
хапнах пилешко месо и после си пих вино.
Взех си парче от тортата на юбиляра за сутринта  Laughing
За сега не ми е трудно да се справям, така че се надявам
скоро да се похваля с някой минус.
Приятна вечер!

# 92
Жасин страхотна си пожелавам ти да привърши ве4е застоя и на вси4ки други моми4ета в застои също аз за сега нямам нищо за от4итане 4е съм пред МЦ и е ясна работата ина4е се надявам и на мен да ми се налойи да си коригирам панталоните или пък направо нови супер ще е Mr. Greenза днес малко промених планираното з.филия с мармалад и една с майонеза о.омлет и салата в.извара сухари и айрян

# 93
Здравейте и от мен Simple Smile искам да ви попитам нещо вие с какви кантари се теглите електронни или обикновени понеже аз имам електронен и обикновен но проблема е че има разлика от 3 кг  Shocked електронния показва с 3 кг повече от другия та се чудя кой е верен. То не че има голямо значение все пак е важно накрая да се харесваш де ,но просто ми е интересно и питам Simple Smile
Иначе аз от повече от седмица не съм мръднала и с грам.. :/
Менюто ми днес: З: прясно мляко с парче козунак О: шопска салата В: купичка таратор

# 94
  • Варна
Привет и от мен!

Бебоче
, мерси за темичката! Hug

Защо заключихте таблицата (нещо съм пропуснала)?!

Хич не съм системна последните дни, много празници, почерпки, изкушения...  Embarassed
Започвам седмицата на 51,5 кг. (в събота бях 51 кг., надявам се да са задържани течности, а не натрупани грамчета).

maichety, аз ползвам електронен кантар. Но, според мен, по-важно е да се теглиш винаги на един и същ кантар, за да наблюдаваш промените в теглото си. Peace

# 95
Да попитам момичетата един малко глупав въпрос.знам че вечерно време не може нищо друго освен водичка и чай.абаче не мога да го пия тоя чай без захар.дали ще е голям проблем ако е поне с 1 бучка кафява захар newsm78 много минусчета утре сутрин на всички Simple Smile

# 96
  • Варна
zuzka88, аз го пия със захар. Peace На мен не ми пречи, свалям, а и иначе ми е толкова блудкав, че по-добре изобщо да не пия.

# 97
именно - ужасен е  Sad аз по принцип не го обичам ама сега ми писна да пия само вода и се мъча с тоя чай/без захар наистина ми е голяма мъка/ мерси за бурзия отговор  Hug

# 98
Добро утро на всички!
От вчера вече съм системна и ....хоп още 200 грама отгоре. Тази сутрин разбрах на какво се дължи - МЦ. Изясни ми се и зверският глад през почивните дни. Така че, стартирам от 51.300 кг. Надявам се, че до края на месеца ще се справя с тези 1.300!!!
Вчерашното ми меню: ранна закуска - овесени трици, ленено семе и кисело мляко, кафе. Късна закуска - 1 препечена филийка с кашкавал и 1 редче натурален шоколад. Обяд- свинско месо с ориз на фурна и салата от домати и краставици. Вечеря - ориз с плодова салата.
Виждам, че все повече момичета харесват Системата и се присъединяват към форума.  Добре дошли! Hug Желая на всички успех (тук ще намерите винаги някой, на когото да се опрете в трудни моменти!)
Приятен и успешен ден!

# 99
Да попитам момичетата един малко глупав въпрос.знам че вечерно време не може нищо друго освен водичка и чай.абаче не мога да го пия тоя чай без захар.дали ще е голям проблем ако е поне с 1 бучка кафява захар newsm78 много минусчета утре сутрин на всички Simple Smile

Кафява захар, бяла захар - като калории са почти еднакви: http://zdraveya.com/kafyava-zahar-moda-potrebitel.html

Кафявата захар просто е по-скъпа!

Пробвай да го пиеш със стевия по-добре. "Стевията е естествен подсладител, по-силен от захарта и напълно безвреден. Тя е вечнозелен храст. Листата му са били използвани от векове като естествен и безопасен подсладител от хората, живеещи в Парагвай и Бразилия, и съдържат вещество над 200 пъти по-сладко от захарта. Билката подпомага метаболизма на захарта и за разлика от аспартама е полезна за болните от диабет."

# 100
  • България,Пещера
Аз искам да попитам по-старите системки нещо-в началото като започнах Системата свалих 1 кг. за седмица и сега не мърдам,та даже и по-малко качвам-200 гр.Всичко спазвам!Възможно ли е по-обилната и в повечето случаи тестено-сладка закуска да води до там? Трябва ли да си наложа строги ограничения и сутрин?

# 101
 Hug

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 08:20 от magi333

# 102
Здравейте, приемате ли нови попълнения?? Laughing
На системата (или нещо подобно) съм вече седмица.
Все още я карам съвсем безразборно, ноооо влизам в релси вече.
Сутрин не закусвам, пия само кафе с мляко и подсладител. Обядвам рано (към 11часа) като все още ям каквото ми падне, в смисъл моето готвено. Вечерям към 16 часа, като пак ям готвено. Спрях хляба и сладкото, пия минимум 2л. вода на ден.
Кантара се лута -1, -2кг. като 1кг. задържах смъкнат.
Мнооого съм горда със себе си, защото вчера имах имен ден и съответно гости за вечеря и не близнах и хапка от всичкото, което бях приготвила. За сметка на това днес хапнах от снощното ядене, че и малко торта  Blush ooooh!.
Много ще се радвам, ако ме приемете сред вашите редици!
Сега се зачетох, че трябва да се хапва повечко, ама и мен както zuzka88 ме е страх, че като ям ще напълнея.
Имам да свалям тооооолкова много кила... ooooh! ooooh! ooooh!
Добре дошла и аз съм съвсем в началото и мен ме е страх че като ям повече и няма да свалям но не е така системата си деиства безотказно като гледам резултатите Very Happy.От седмица и няколко дни съм на системата за да ти давам съвети,но според мен трябва да се научим като заначало да ядем по 3 пъти на ден и до 18часа.Аз първата седмица ядох много хляб и сладко на закуска,след 12 часа не,и имам 2 свалени килограма,но тази седмица без да си налагам изобщо не ми се яде сладко и не ям,е ако някои ден ми се прияде ще хапна но ще е много много рядко.А за хляба почнах по 4 филий на закуска сега съм ги намалила на 2 просто порцийте сами се регулират Very Happy.Не трябва да се гладува това си го казвам и на себе си Rolling Eyes.Много е добре сутрин да си правиш смес от 3с.л.кисело мляко,2с.л овесени трици и 1ч.л.ленено семе и ако искаш можеш да добавиш и овесени ядки но ако добавиш ядките нека млякото ти да е кофичка и това за закуска ако искаш можеш да добавиш и закуска или сандвич към сместа без овесените ядки.
отчет-з-1 сандвич
           о-2 кюфтета със салата домати и краставици
           в-кисело мляко с портокал
много минуси ви желая Hug

# 103
  • ГО
Добро утро! Благодаря за топлото посрещане  Hug
Аз тази сутрин се теглих (използвам електронен кантар) и реших да се тегля само сутрин и то по едно и също време, за да не се отчайвам, че предните дни се теглих по 100 пъти на ден  ooooh!
Та, днес става точно седмица откакто съм на режима ( спрях да вечерям) и съм смъкнала 2кг.
Не съм закусила още, ама аз си имам ритуал сутрин  Crazy
Първо пия кафе, че да мога да ида до тоалетната Embarassed и чак тогава върша всичко останало.
Ходенето сутрин ми е закон и ми е странно сега, че въпреки количеството вода, която изпивам (над 2л. на ден) вс епо-трудно ми се ходи  Cry
Вие как сте в това отношение?
Алиена  Hug Hug Hug

# 104
Аз искам да попитам по-старите системки нещо-в началото като започнах Системата свалих 1 кг. за седмица и сега не мърдам,та даже и по-малко качвам-200 гр.Всичко спазвам!Възможно ли е по-обилната и в повечето случаи тестено-сладка закуска да води до там? Трябва ли да си наложа строги ограничения и сутрин?

О, чакай да мине 1 месец, за да се видят реалните резултати!  Simple Smile  Тук сваляме по-бавно, но по-ефективно.
В началото винаги има колебания в теглото, а да не говорим около МЦ - аз примерно директно качвам по 1,5 кг. течности пред цикъл. И 3-4 дни след това се махат сами. Не бързайте чак толкова - най-оптимално е да се свалят 3, максимум 4 килограма месечно! Това изобщо не е малко - 5 месеца по 3-4 ето ти ги 15-20 свалени килограма.

magi333, това със сладкото всеки го забелязва - в началото всеки яде много сладко на закуска и постепенно престава сам, не му се яде. Аз не можех да си представя преди системата живота без шоколад и вафли, а сега не се е сещам. Шоколад не съм купувала поне от 3-4 месеца, даже като опитвам от този на децата, ми изглежда адски сладък. С тортите същата работа - за последната половин година 2 пъти съм яла парче торта, е не можах да ги изям, толкова тежки, тлъсти и сладки ми се сториха. Същата работа и с чипсовете се получи - наскоро купихме чипс, не бях яла с месеци, ми не можах, то не се яде от мазно и солено. Та сега направо се чудя как съм ги тъпкала тези храни ежедневно допреди 9-10 месеца. То пък и какво ли се чудя - нали затова бях 22 кила отгоре, складовата база се виждаше ясно - паласки, кореми, гъзище...  hahaha

kama4e, яж фибри, ленено семе, пий прясно мляко, яж плодове и зеленчуци. Сини сушени сливи помагат, те неслучайно са от разрешените плодове и за вечеря.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт