"Системата минус 60" - тема №23

• 45 955
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Жасмин Същата работа и с чипсовете се получи - наскоро купихме чипс, не бях яла с месеци, ми не можах, то не се яде от мазно и солено.Същото и при мен преди ядох по 1 пакет а сега като опитах от чипса на мъжа ми много много мазно ми се видя и изядох само няколко чипса Laughing
ЖАСМИН искам да те пипитам за наи оптималната закуска с която и да се отслабва,обяда и вечерята ги разбрах благодарение на вас Hug много момичета питат за закуската дали да се ограничава за да има ефект аз по мен съдя че постепенно ти се намаля апетита и за сладко и хляб,но 1 сандвич със 2 филий бял хляб дали е добре за закуска или да го сменя със ръжени сухари как ще има по голям ефект newsm78

# 106
кам4е
ти изобщо ли не вечеряш кога ти е последното ядене

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 09:04 от magi333

# 107
Еее, magi333, закуската е единственото нещо без ограничения, то е свещено и не се пипа!  Naughty
На закуска може всичко! И баници, и баклави, и мекици, и всичко вредно, дето ви хрумне. То това е фундаментът на системата, моля те, ако го бутнем, ще падне всичко.  Laughing Знаеш ли колко нощи съм заспивала гладна в началото, с единствената крепяща ме надежда, че сутринта ще изям всичко, дето ми се е яло! Така че на закуска - каквото ви душа иска.

# 108
Жасмин мислех че само аз заспивам с надеждата да ям всичко Embarassed на сутринта и като стана и не ми се яде толкова колкото като заспивам,снощи едни маси с вкусотий като сънувах и така заспах и днес сутринта само сандвич Wink

# 109
  • ГО
Хахаха, Жасмин и аз съм така, онази вечер едвам заспах, като през цялото време си мислех на сутринта какво ще ям  hahaha
magi333 до сега закуско-обядвах към 11 часа и после към 16часа, че към 17, си иде детето от градина, след това мъжът ми от работа и покрай тях забравям и пропускам яденето в 18 часа. Та мога да кажа, че цяла седмица ядох по 2 пъти само.
От днес се поправям, ама така или иначе последното ми хранене ще е пак там (към 16 часа.)

# 110
момичета пишете отчети за дните си,хем за идей,хем за поправки Hug
искам да попитам ако спирам с храната в15 часа дали ще има по бърз резултат или ще вляза в процес на застой newsm78и вместо да слабея да не ми мърда кантарчето?

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 09:17 от magi333

# 111
magi333 , ако искаш направо спри да се храниш изобщо! Naughty

Стига си се притеснявала, следвай просто правилата на Системата, всичко е достатъчно добре описано и действа! Peace

# 112
  • ГО
Закусих! Не мога и не мога да повярвам, че ще се излапам една чиния спагети, подир малко ще ям нещо друго, после пак и ще слабея Shocked Shocked Shocked
Та, аз цяла седмица ядях къде, къде по-малко и само 2 кила, а при това полжение не знам какво да очаквам. Whistling

# 113
Защо заключихте таблицата (нещо съм пропуснала)?!
Заключих я, защото някой беше променял данните. Не само при теб имаше разлика, при много други, повечето имена бяха размествани, а от там се объркаха и формули и всичко. Затова, колкото и неприятно да ми е и на мен и на вас, я заключих, защото за 2 път става така, ама 3-ти няма да има Peace
Аз да не казвам голяма дума, ама от днес системна.
искам да попитам ако спирам с храната в15 часа дали ще има по бърз резултат или ще вляза в процес на застой newsm78и вместо да слабея да не ми мърда кантарчето?
В началото ще сваляш, ама после какво ще е не знам, най-вериятно второто. Следвай правилата и всички ще е ОК.
Айде лек ви ден.

П.П. Тази седмица съм отпускарка и ще ви следя Laughing

# 114
Хихи, Лебед, ние с теб започваме да влизаме в час с тия закуски май!  Joy И аз последните дни започнах да ставам преди 10 ч. Даже в събота се изтапанчих наспана в 7:20!  Joy

Laughing само така! Аз даже вчера си навих часовника с половин час по-рано за да закуся преди да изляза, защото знам иначе какво става... Crazy

днес:

з: овесени ядки с мед и орехи (днес пропуснах ябълката, защото тези, които има в нас... са безвкусни)
о: има пиле от вчера вечерта та... пилешки бутчета със салата и сирене
в: м... в крайна сметка ядох кисело мляко със спанак, защото още не ми се беше смелила храната от обяд...

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 23:27 от Лебед

# 115
Аз съм изключително системна последните 2 седмици. Но съм 66.6 - 66.8 кг. Сериозен застой. Сега съм в ову-. Дано до края на седмицата се раздвижат нещата и падна до 66.
Всъщност почти нямам никакви прегрешения за 40-те дни, които съм на системата, само в началото, когато не бях научила нещата съвсем и си хапвах следобед ябълка и веднъж за вчеря месото със салата го изядох.
Много ми харесва факта, че сутрин изглеждам голяма свежарка Simple Smile

# 116
Да ви се оплача  Cry
Вчера си взех едно много сладурско потниче и като се прибрах реших да го пробвам/щото го взех на око/. И какво се оказа - грозна гледка  Confused Докато дойде време да го нося ще трябва хубавичко да се потрудя иначе ще си стои кротко в гардероба.....
Ми ... това от мене - определено не се отказвам ама нещо стимула ми беше слаб  Embarassed
Сега си имам красиво потниче и доста стимул да го облека  Mr. Green

# 117
Да попитам момичетата един малко глупав въпрос.знам че вечерно време не може нищо друго освен водичка и чай.абаче не мога да го пия тоя чай без захар.дали ще е голям проблем ако е поне с 1 бучка кафява захар newsm78 много минусчета утре сутрин на всички Simple Smile

Кафява захар, бяла захар - като калории са почти еднакви: http://zdraveya.com/kafyava-zahar-moda-potrebitel.html

Кафявата захар просто е по-скъпа!

Пробвай да го пиеш със стевия по-добре. "Стевията е естествен подсладител, по-силен от захарта и напълно безвреден. Тя е вечнозелен храст. Листата му са били използвани от векове като естествен и безопасен подсладител от хората, живеещи в Парагвай и Бразилия, и съдържат вещество над 200 пъти по-сладко от захарта. Билката подпомага метаболизма на захарта и за разлика от аспартама е полезна за болните от диабет."

a от къде мога да си го закупя това newsm78 от аптеките или от някой магазин за диетични храни???

# 118
Klemi лоша работа така с потничето  и на мен ми се е случвало да взема без да меря и после ужас Embarassed ама така поне ни е стимул Simple Smile дано скоро постигнеш желаните резултати и можеш да си го носиш Hug

# 119
Мисля, че Стевия-та я има в почти всеки хранителен магазин. Виж в Била или някой друг по-голям, трябва да е до захарта някъде

Общи условия

Активация на акаунт