Технологично училище „Електронни системи” към Технически университет – София

• 74 830
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Честито на всички приети деца и на моето също, дето толкова му се спеше сутринта, че не разбрах радва ли се или не! Naddya -  newsm74 newsm20, Mimi75 - освен да се видим пред автобуса за Семково  Grinning Благодаря на всички Вас, че бяхме заедно, ще има за какво да си пишем и занапред предполагам....

# 556
  • София
И от мен честито на всички приети! Да са живи и здрави децата, успех и на неприетите в момента и чакащи за второ класиране  Praynig  Hug Все пак голяма част от приетите чакат и класирането на 26.06, така че спокойно - надежди има, и то не малки.

Jord, предполагам, че и по-рано ще трябва да се видим - най-малкото родителска среща би трябвало да направят преди това. Но път това зелено училище ще им даде възможност да се опознаят, което е много хубаво. Ох, чак им завиждам!!! Joy И аз искам на зелено училищеееее.

# 557
Цитат
Cтатистика на приема през последните 2 г. Ето резултатите:
2011 г.- подали документи -350; явили се на изпит от тях-311; на 1 класиране=116 деца, 2 класиране=38 деца; 3 класиране=16 деца; 4 класиране=8 деца и 5 класиране=2 деца ,... което прави 116 приети и после още 66 деца придвижени нагоре в класацията. Мин. бал = 37,60
2010 г.- подали документи -337; явили се на изпит от тях-297; на 1 класиране=116 деца, 2 класиране=32 деца; 3 класиране=10 деца; 4 класиране=2 деца , което прави 116 приети и после още 44 деца придвижени нагоре в класацията. Мин. бал = 37,93.
Благодаря!
 Наистина има голяма придвижване!

# 558
  • София
Ох, чак им завиждам!!! Joy И аз искам на зелено училищеееее.

Laughing Laughing И аз, и аз

# 559
Здравейте! Прави ми впечатление, че със смяната на директора, някои неща също са се поменили. Въвели са избор на специалностите например още в началото . Практиката до сега е била различна. И зеленото училище кога ще се проведе? На всички приети-честито! Изборът е наистина добър!

# 560
  • тук и там където дойде
Честито на приетите деца.

Както написах по-рано ние не сме от тях. Ако има и други като нас е полезно да кажа, че току що звънях и ми казаха че няма да ни разхождат в жегите да подаваме ново заявление за второто класиране.  Praynig

# 561
  • София
Късмет на второто красиране, ще стане , не се тревожете, всичко ще е наред

# 562
  • София
Честито и от мен на всички класирали се! Положиха децата ни достатъчно усилия, които се увенчаха с успех.  Hug Hug Hug

Стискам палци на останалите за второто класиране.  Praynig Praynig

Ние вече се записахме - по първо желание СП. Заявихме желание и за зеленото училище /това май във фирмите му викат тиймбилдивг, но тук звучи по-зелено  Mr. Green Mr. Green/. Остава само да платим до 10 юли парите.

Не вярвам да направят РС преди 15 септември, защото все пак началото на септември много хора почиват също. Но ще видим.

А колкото до автобуса за Семково - за да се разпознаем - по един вестник Работническо дело в едната ръка.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 563
  • София
Хахахаах. Не, предлагам с принтирано копие от форума в ръка!!!  Peace

Надя, задължително ли е зеленото училище? Или е по желание? Какво казаха за него?

# 564
  • София
Хахахаах. Не, предлагам с принтирано копие от форума в ръка!!!  Peace

Надя, задължително ли е зеленото училище? Или е по желание? Какво казаха за него?

Не е задължително, но е препоръчително!  Mr. Green Mr. Green Това за препоръчителното е от мен. Според мен ще е полезно за децата, все пак ще са заедно 5 години, а и това може би ще намали стреса от смяната на училище, среда от съученици и т.н. Вие коя специалност сте приети? Ние сме СП. Записахте ли се вече в училището? Ще ходите ли на зелено? 

# 565
  • София
А колкото до автобуса за Семково - за да се разпознаем - по един вестник Работническо дело в едната ръка.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Grinning Grinning И по една възглавница в другата за да е съвсем ясно, че няма да се объркаме. Чудя се сега да чакаме ли изобщо другото красиране или да се запишем и ние, по живо, по здраво. То и без това нищо няма да промени.... Ние сме в КТТ, което според мен е хардуерната специалност.

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 13:58 от Jord

# 566
  • София
А колкото до автобуса за Семково - за да се разпознаем - по един вестник Работническо дело в едната ръка.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Grinning Grinning И по една възглавница в другата за е съвсем ясно, че няма да се объркаме. Чудя се сега да чакаме ли изобщо другото красиране или да се запишем и ние, по живо, по здраво. То и без това нищо няма да промени.... Ние сме в КТТ, което според мен е хардуерната специалност.

На вас другото класиране в Джон ли ви е? По принцип в ТУЕС казаха, че първите години учат абсолютно едно и също всички специалности. Чак накрая последната година се разделят и профилират. Вие СП ли държите да е?

# 567
Naddya,
Честито!  smile3525

# 568
Честито на зайците, а и на вас, майките, че то стресът при вас често е по-голям от този при детето... : ))) Успех догодина!

# 569
  • София

На вас другото класиране в Джон ли ви е? По принцип в ТУЕС казаха, че първите години учат абсолютно едно и също всички специалности. Чак накрая последната година се разделят и профилират. Вие СП ли държите да е?

Не, държим си на хардуера и това е.  Grinning Другото класиране ще бъде нещо около НПМГ-физика или математика с НЕ, 2 АЕГ и Джон Атанасов. НПМГ-физика ни е също голямата любов, лошото е че не може и на двете места. Ще трябва да обидим един от двамата, колкото и да не искаме...Предполагам, че синът ми иска да го изчакаме, просто от любопитство. Иначе беше много стресиран от батковците дето пиеха бира.... Това му е сериозния проблем сега
TNT_Minecraft^^ Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт