Технологично училище „Електронни системи” към Технически университет – София

• 74 827
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Надя, да СП сме и ние Simple Smile Но чакаме 26ти, да видим и другото класиране. Иначе съм определено ЗА зеленото училище. Много добър начин за опознаване и нови приятелства.

# 571
  • София
Добро утро на всички. Е днес се живее - прохлада и ветрец.

Само ние ли сме се записали без да чакаме другото класиране?  newsm78 newsm78

Я казвайте кой се е записал вече и каква специалност!  Hug Hug

# 572
Здравейте дами. Надя ние ще се запишем във вторник (от суеверност, това е рождената дата на сина ми). Иначе другото класиране даже няма и да го погледнем. Петър е приет КТТ, но е трета резерва по бал за СП, което неговата страст. Той се занимава то 2 години с програмиране и се надявам да има късмет и ако се освободят три места след записването да го приемат СП. Казаха ми, че трябва да го запиша, за да се пази мястото и да подам молба за второ класиране. Надявам се да не стане така, че след това записалите се да не участват във второто класиране. А за зеленото училище сме твърдо "За" - това е добро начало за запознанство на децата.

# 573
  • София
Здравейте дами. Надя ние ще се запишем във вторник (от суеверност, това е рождената дата на сина ми). Иначе другото класиране даже няма и да го погледнем. Петър е приет КТТ, но е трета резерва по бал за СП, което неговата страст. Той се занимава то 2 години с програмиране и се надявам да има късмет и ако се освободят три места след записването да го приемат СП. Казаха ми, че трябва да го запиша, за да се пази мястото и да подам молба за второ класиране. Надявам се да не стане така, че след това записалите се да не участват във второто класиране. А за зеленото училище сме твърдо "За" - това е добро начало за запознанство на децата.

Миналата година и по-миналата средно по 30 деца не са се записали на първо класиране. Така че шансовете са ви напълно реални. Стискам палци. А къде се е занимавал с програмиране?  newsm78
За съжаление ние не сме в тази сфера и той ще трябва сам да си прокарва пътя.

# 574
  • София
Такаа, излезе и другото класиране. И защо ли трябваше да го чакаме като стана точно както си знаех!  Grinning Grinning Приеха ни в НПМГ -физика! И сега?? Шегувам се, ТУЕС си е нашето училище, ще се запишем там, много се извиняваме на НПМГ. Ако искат мене- мамата, идвам да се запиша при тях  Grinning Grinning Ееех, да можеше и на двете места.... А да - и на зеленото училище ще ходим

# 575
Мили мами, искам да ви предам щафетата. Моето момче завършва ТУЕС тази година. Утре ще им раздават дипломите в ТУ – София. Като ви чета си спомням моите трепети и надежди преди 5 години. Пожелавам на Вас и децата Ви да ТУЕС да оправдае очакванията ви. Никак не е лесно нито на родителите ,нито на децата , но си заслужава усилията. УСПЕХ!!!

# 576
  • София
Да се отчета и аз. За първото класиране в ТУЕС на моят син малко не му достигна. Както се оплаках по-назад - очквах учителката му по български да го закопае и тя така и направи. Остави му 4 за годината, и така му смъкна бала. Иначе имаше 5,11 на изпита в ТУЕС. Но каквото - такова. Предполагам, че щеше да има шанс за второто. Днес обаче, след като разбра, че е приет в НПМГ - физика, категорично заяви, че се записва в НПМГ. Дано да е за добро.

# 577
  • София
Привет! Ние днес се записахме  bowuu
Беше приет в СМГ, но категорично отказа да се записва там. Няма да участваме на второ класиране в общата класация.

Той от една година си говори за това училище, така че най-накрая с баща му решихме, че ще го отавим да учи това, което той иска. Пък дано се занимава наистина с желание и амбициозност  Praynig

Хайде да си спретнем една среща - на мамите на Туесарчета-зайчета  Hug Еми, трябва да се обсъди най-малкото багажа за Семково  Wink

# 578
 Simple Smile Simple Smile Мими, то багажа е ясен: задължителните атрибути- лаптопа с флашката за  мобилен интернет, GSM-а с нет  Laughing Laughing Laughing и може и някоя дреха.

# 579
  • София
Страхотна идея за срещата. Аз така и пропуснах тази в седмокласната тема, ама тази няма.
Предлагам едно страхотно заведение с градина около попа - то май и така се казва "При попа".
Какво ще кажете? Кога да е срещата? Кой е за?

# 580
Хайде, записвайте се смело!
Хареса ми багажа за Семково  Joy
Това е най-важното  Joy
Идеята за срещата ви е страхотна. Хубаво е да се познавате.   bouquet

# 581
  • София
Мдаа, хайде, хайде! Казвайте кой-кога е свободен!

Алейша, ще се радваме и теб да видим, ти ни даваше най-много информация за училището  Hug

# 582
Благодаря.
С удоволствие ще продължа да споделям и ако мога да помагам.
Нали ви водя с една година Simple Smile
Благодаря за поканата. Ако мога, с удоволствие ще дойда  Wine Glass

# 583
  • София
Казвайте кой кога предпочита - почивните дни или след някой работен?

# 584
  • София
Аз съм за петък вечер, примерно. През почивните дни ще пътуваме. Или през другата седмица след работа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт