Технологично училище „Електронни системи” към Технически университет – София

• 74 555
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Нямам отношение към ТУЕС, но мисля, че долната информация може да ви е от полза:

ТРИ ПЪРВИ НАГРАДИ НА МЕЖДУНАРОДНОТО СЪСТЕЗАНИЕ ПО КОМПЮТЪРНИ МРЕЖИ

От 9 до 11 юни 2011 г. в Букурещ, Румъния се проведе Международното състезание по компютърни мрежи.

В категорията за гимназисти носители на първа награда в състезанието са:

Стефан Николаев Николов, 10 кл. на НПМГ „Акад. Л. Чакалов”, София;
    Александър Стефанов Спасов, 12 кл. на Технологично училище Електронни системи, София
    Валентин Красимиров Габъров, 12 кл. на Технологично училище Електронни системи, София;

В състава на националния отбор се състезаваха и учениците: Георги Юлиянов Цонев, 12 кл. на МГ "Д-р Петър Берон”, гр. Варна; Димитър Йорданов Рекинов, 12 кл. на МГ „Баба Тонка”, гр. Русе и Бисер Пламенов Миланов, 12 кл. на НПМГ „Акад. Л. Чакалов”, София.

Ръководители на отбора са:  Зорница Якова и Дафинка Митева от УИЦ към СУ "Св. Климент Охридски“.

В състезанието участваха ученици и студенти от България, Словакия, Чехия, Унгария,  Германия, Румъния, Украйна, Русия и Молдова.

Наистина е впечатляващо!  newsm10

# 61
  • София
Здравейте и от мен!
След като криво ляво се справих със записването на един първокласник, идвам да се запиша и при вас, защото пък за следващата учебна година си имам седмокласник. И ние (по-скоро бъдещия седмикалсник) спряга най-много ТУЕС. Имам колежка, която тази година имаше абитурент от това училище. Ще я подхвана в най-скоро време и ще я разпитам подробно. Като цяло иначе е много доволна. Така че - до скоро и се надявам да имам какво полезно да ви напиша следващия път.

# 62
  • София
Добре дошла в групата на ТУЕс-о-интересуващите се  Laughing

# 63
  • София
Днес доколкото си спомням трябва да излязат резултатите от изпита на 10.06.2011 год.
Стискам палци на явилите се! И дано да кажат как са се справили!
Успех!
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Добре дошла и от мен!

# 64
Добре дошла в групата на ТУЕс-о-интересуващите се  Laughing

Децата наричат себе си "туесари"
Значи ние сме "туесарски" майки

# 65
Събираме се вече групичка. В края на годината, но все пак  smile3525

Дааа, днес чакам резултатите от изпита. Колкото и да има колебания в моя син, аз ще го натискам.
Да видим какво е сътворил на "лесния" изпит в неделя  Joy

# 66
  • София
Събираме се вече групичка. В края на годината, но все пак  smile3525

Нищо, че е края на годината! За нас, които ще кандидатстваме догодина, е полезно да събираме инфо от вас. А при вас, дано влязат децата, ще си обменяте инфо от "кухнята"  newsm64.
 Искрено ви желая успех днес!
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 67
Здравейте и от мен. Моят син също кандидатства в  ТУЕС и сега с нетърпение очакваме резултатите. Имате ли представа дали ще ги публикуват в сайта или ще трябва да ходим го училището?

# 68
  • София
Здравейте и от мен. Моят син също кандидатства в  ТУЕС и сега с нетърпение очакваме резултатите. Имате ли представа дали ще ги публикуват в сайта или ще трябва да ходим го училището?

Казаха, че ще ги побликуват в сайта на училището.

# 69
На сайта пише,че резултатите ще бъдат публикувани на 15.06.2011 след 18 часа.Малко остана...успех на всички!

# 70
Проверявайте, миналата година по това време някъде ги изкараха...

# 71
  • София
Децата наричат себе си "туесари"
Значи ние сме "туесарски" майки

Аз специално съм проекто-"туесарска" леля, дай Боже догодина по това време проекто-то да отпадне  Laughing

# 72
Дъщеря ми целия шести клас казваше, че ще учи език, в седми смени три различни езици/проекто/ и последния месец преди кандидатстването смени предпочитанията си...Така че не се знае до догодина какъв акъл ще му дойде...

# 73
  • София
А, то едно е да искаш, друго - да можеш, трето и четвърто - да  го направиш, така че да видим догодина какво ще "сабя покаже", да не му треперим накрая за завършването на годината без двойки, а не за резултати от изпитите...

# 74
  • София
А, то едно е да искаш, друго - да можеш, трето и четвърто - да  го направиш, така че да видим догодина какво ще "сабя покаже", да не му треперим накрая за завършването на годината без двойки, а не за резултати от изпитите...

Е чак толкова отпускане не вярвам. В шестокласната тема толкова много майки се похвалиха за завършване с пълно 6 или едно 5 /и то по физическо/!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Така че двойки  newsm78 newsm78 newsm78 не трябва да има.
Напрежението наистина е голямо!

Общи условия

Активация на акаунт