Технологично училище „Електронни системи” към Технически университет – София

• 74 829
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Ама поспрете се малко де. Стига с тия купони. Има хора тук чакат второто класиране  Grinning Grinning Grinning. Да мине и то- да се понаместят желанията и тогава.

# 586
bp,   bouquet
права си.
Кога ще е второто класиране?
Може да се изчака, точно групата може да стане по-голяма Wink

# 587
Второто класиране ще е на 29.06. вечерта. Аз го чакам, за да се качим от КМ в СП. Иначе другия вариант, който "ми поднесе кандидат-гимназистката лотария" е 9 ФЕГ.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile .

# 588
  • София
Ама ние среща на отделните специалности ли ще правим?  Mr. Green Mr. Green
Ще изчакаме и второ класиране разбира се!  Hug Hug
Значи другата седмица ....

# 589
Още съм подразнена, че за 0,485 не ни стигна бала за СП, но си държа на СП. Все пак това е "Мерцедеса"  Laughing Laughing Laughing в ТУЕС.

# 590
bp, спокойно. Винаги се освобождават места.
Относно специалностите слушам синът ми, че въпреки желанието за СП, и другите специалности си имат свои предимства. Ама аз нали не съм в час в тази тема, та само слушам ...
така че, не съжалявайте. А според мен ще има възможност да се смени специалността. Не знам де... предполагам.
Миналата година синът ми бе приет по първо желание в 9 ФЕГ (където също кандидатства по желание свое) и категорично се отказа. ТУЕС, ТУЕС и само ТУЕС. Не го насилвах. Дадох му свобода да избере какво да учи.

# 591
  • София
Още съм подразнена, че за 0,485 не ни стигна бала за СП, но си държа на СП. Все пак това е "Мерцедеса"  Laughing Laughing Laughing в ТУЕС.

Споко, ще се возите на мерцедес. Май за първа година има разделение още в самото начало. Миналата година класирането беше с една черта до 116 дете и подпрозорци за отделните специалности нямаше. Но миналата и по-миналата година по около 30 деца не се бяха записали на първо класиране, т.е. имаше около 30 свободни места за второ. Ще чакаме заедно с теб.  Hug Hug

# 592
  • София
А някой дали разбра как ще се подредят децата по паралелки? За СП питам, те другите са ясни!

# 593
Мими аз предлагам форумските деца в една паралелка а другите в другата.  Laughing Laughing Laughing
Нищо не е ясно- те и в самото училище за първи път правят прием по специалности.

# 594
  • София
Ехо, какво да кажем ние с гайдите....
Приеха ни в КТТ и точно там си искахме. Ще ни вземете ли между вас, на опашката някъде....  Grinning Hug

# 595
Привет на всички мами и от нас!
Днес се записахме /по мъжки - мъжа и сина за ръчичка/, приети сме СП, но продължаваме и на второто класиране в общата класация. Там сме приети в НПМГ с математика и немски и възможност за СМГ. Още една седмица терзания, но се надявам да останем в редиците на "туесарчетата"! И едно въпросче - колко парички трябваше да внесем до 10 юли за "зеленото"?

# 596
  • София
Привет на всички мами и от нас!
Днес се записахме /по мъжки - мъжа и сина за ръчичка/, приети сме СП, но продължаваме и на второто класиране в общата класация. Там сме приети в НПМГ с математика и немски и възможност за СМГ. Още една седмица терзания, но се надявам да останем в редиците на "туесарчетата"! И едно въпросче - колко парички трябваше да внесем до 10 юли за "зеленото"?

130 лева. Добре дошли в редиците.  Hug Hug Но защо така искате да участвате и във второто класиране на общото?  newsm78 newsm78

# 597
  • София
Надя, на нас ни казаха 50 лв. сега, а другите на място в Семково!
Вени, ние освободихме едно място в СМГ  Wink Може пък да е за вас, ако искате там!!!
Ние сме категорични за тук  Hug

Jord, къде без вас  Hug Тъкмо ще има кой да дава инфо и от другия сегмент  Naughty

# 598
  • София
 Grinning Grinning Grinning Агенти казваш, в тила на врага
А иначе, Мими, мойто "туесарче -зайче" е високо към 1.86 вече, отдалече се забелязва. Не че няма на кого да се метне, де. Но иначе акъла им е като на бебета още, и предполагам няма и да се промени...

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 12:06 от Jord

# 599
  • София
Лелее, ние ще се губим сред вас. Ние гоним 1.70. Ще има да го разтягам през лятото, за да ви настигнем  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт