Технологично училище „Електронни системи” към Технически университет – София

• 74 772
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Кофтито е, че аз в неделя не съм в София  Confused Мога през седмицата само, защото пък другия уикенд ще ходим до Велинград.

# 661
  • София
Ами Мечо Пух нали казва - колкото повече, толкова повече!

Така че който може - нека уважи общата Седмо-Осмокласна среща, пък ако искате Туес-арската среща да е през седмицата, след 18-18,30 ч?

# 662
  • София
Благодаря за програмката, интересното почва някъде в 10 клас според мен  Grinning
MammaMia и нашата дилема беше подобна - физика в НПМГ или ТУЕС. Дано сме избрали правилното училище за децата си, то винаги има нещо, което пропускаш за съжаление, дано не е значимо

# 663
Като Ви чета -май всички сме минали през "сагата" на избора. Нашия избор беше по-нестандартен: 9 ФЕГ срещу ТУЕС - СП  Simple Smile Simple Smile Simple Smile.
 Във фейсбука си е написал мъдрата мисъл: "За да не съжалява човек не трябва да има право на избор..."
И аз не съм платила тиймбилдинга, остава за понеделник.

Имам въпрос към майките, които са правели избор между НПМГ и ТУЕС : Кое Ви накара да изберете ТУЕС пред НПМГ ??

# 664
Ами аз се обаждах в ТУЕС, и питах за системата на разпределение, щото моя юнак има двама познати в СП, но ми казаха, че не знаят тази година как ще бъде - може да е първите 4 в А, вторите 4 в Б клас, и т.н. а може и другояче...
Ще ги разпределят, така че паралелките да са еднакви по сила с оглед успеха, който са показали.

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 21:57 от veni73

# 665
  • София
Мисля, че няма голямо значение как са разпределени. Оказа се, че от класа на сина ми са приети още две деца, но другите две специалности.

# 666
  • София
Хайде и четвърто класиране са обявили. Честито първо на дечицата от третото класиране.

# 667
Здравейте!
Ние сме от мрежарите - има ли някой приет в тази паралелка от форумките?
Разбрах, че от тази година няма да се учи в събота - дали е вярно?

# 668
Маня, честито!
Още от втория срок на учебната година 2011-2012 отпадна ученето в събота.

Темата ни май излезе в лятна отпуска  newsm78

# 669
  • Sofia
Привет и от нас.Записахме се....мрежари сме Simple Smile каквото и да значи това Simple Smile . Аз не съм на "ти " с технологиите.
Малко ми е притеснено,че нашите момчета ще са "опитните " зайчета . Мислите ли,че новия начин на класиране е причина за незапълнените места ? Досега май не е имало такова 4 класиране- за всички участвали  и желаещи да се запишат . newsm78

# 670
За нас е трудно да ги разберем тези специалности.
А децата дали са сигурни коя специалност какво включва и какво ще учат?
Има и друг момент. Всяка година се разкриват нови паралелки. А набор 98 не е голям. Нормално е трудно да се запълнят всички места. При положение, че училището приема 4 паралелки по ... деца. И всяко дете носи бюджет. Естествено е, че ще искат да попълнят всяко място.

# 671
  • Sofia
За нас е трудно да ги разберем тези специалности.
А децата дали са сигурни коя специалност какво включва и какво ще учат?
Има и друг момент. Всяка година се разкриват нови паралелки. А набор 98 не е голям. Нормално е трудно да се запълнят всички места. При положение, че училището приема 4 паралелки по ... деца. И всяко дете носи бюджет. Естествено е, че ще искат да попълнят всяко място.
Май и синът ми не е съвсем наясно какво е точно,но нали е за компютри-все ще му е интересно Simple Smile Поне се надявам ,де.
При записването попитах какво е точно "Мрежи "  и любезно и простичко ми обясниха,че СП е софтуера,КТТ е хардуера,а КМ има и от  двете Simple Smile
За първи път разпределянето по бал е определящо и дано това не направи голяма разликата в успеваемостта и "средата " в различните паралелки.Все пак досега това разделяне е било на доста по-късен етап и в началото класовете са били по-балансирани  .

# 672
Да, до сега разпределянето по специалности ставаше в 10-ти клас.
Ще видим с този прием кой вариант ще се окаже по-добър.
Според мен - този, който е бил до сега.

# 673
  • Sofia
И според мен Sad

# 674
Често се случва да разберем, че нещо, което сме мислили, че ще ни е интересно, всъщност не е. Така е и децата ни.
Сега всички искат СП, ама после ако преосмислят желанието си? След като са се запознали малко или много с живота в училището и това, което предлага?
СП се оказва, че иска много математика. А не всеки го влече тя Simple Smile
Да са живи и здрави децата ни. Да учат със желание и да имат стремеж да успеят.
Списъците с останали на поправителен показват, че не е за всеки това училище.

Общи условия

Активация на акаунт