Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 21"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 23 749
  • 722
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро и от мен! Тази нощ до 3 часа нямаше заспиване и в 8 бях на крак. Направо съм като зомбирана, явно още ме държи от снощи.

# 46
  • в очите на дъщеря си
Добро утро и от мен! Тази нощ до 3 часа нямаше заспиване и в 8 бях на крак. Направо съм като зомбирана, явно още ме държи от снощи.

Наде , мене ме  държи още лошото настроение , но и малката в 2 .00 вдигна температура и почти не съм спала

не парцал , направо стирка

# 47
Ако има желаещи нека се преведат основните диалози-между Емир и баща му в спалнята, в басейна, в училище имаше много диалози, в болницата, в таксито, когато Емир каза на Корай за Ханде. Дори и да я потърси отново, тя пак ще го отблъсква. Връщам се на някои сцени и пак ми се доплаква. Интересно след годежа Фери къде ще живее, дали няма да отиде при Халил?

# 48
На каква възраст е детенцето ти?

# 49
Привет, класирах се за новата тема. Party

Братчедке, това ти ли си ?  Shocked

# 50
Ще ми дадете ли линк за серията, че не ми се рови из предната тема? Моят мъж снощи се смая с мен, като ме видя плачейки, добре че детето беше заспало да не се притеснява.

# 51
  • в очите на дъщеря си
чудя се лелята и братовчедката за какво ги вкараха във филма , сякаш ще има някакво важно значение за Фери

На каква възраст е детенцето ти?

на 4

Братчедке, това ти ли си ?  Shocked

аз съм, покрусена и с разбито сърце

# 52
  • в очите на дъщеря си
Ще ми дадете ли линк за серията, че не ми се рови из предната тема? Моят мъж снощи се смая с мен, като ме видя плачейки, добре че детето беше заспало да не се притеснява.

ето

http://www.ddizi.com/izle/26627/Adini-Feriha-Koydum-14.-Bolum.htm

# 53
  • в очите на дъщеря си
Зори , не си прави труда да гледаш епизода , че и ти ще ходиш като попарена после

# 54

Защо ?  Shocked Боже, Боже, сега съвсем ще си объркам родата. ooooh!

# 55
  • в очите на дъщеря си

върни се само 2-3 страници и ще разбереш защо Sick

аз по принцип хич не мога да рева  на филми , но снощи чашата преля, и Вили и Сиси са като мен, а и всички момичета от отбора на фемирките

# 56
Саси даваш ли й нещо? Когато моето беше на такава възраст давах Парацетамол сироп и свещички.

# 57
Зори , не си прави труда да гледаш епизода , че и ти ще ходиш като попарена после

Братчедке, това ти ли си ?  Shocked

върни се само 2-3 страници и ще разбереш защо Sick

аз по принцип хич не мога да рева  на филми , но снощи чашата преля, и Вили и Сиси са като мен, а и всички момичета от отбора на фемирките

Hug Hug Hug

ПП: Ще го изгледам, ако ще ревем  - всички да ревем.

# 58
По -добре да не се питаме защо лелята и братовчедката са вкарани във филма, защото всичко наобратно става. Момичето нали щеше да е сестра на Корай, а то какво стана? Аз вече след снощи не си задавам въпроси и не си пиша мой сценарий.

# 59
Добро утро  Hug
Хей вие още ли сте тъжни, стига толкова
Тина,  малката оправили се ?

Общи условия

Активация на акаунт