Fragrancedirect.co.uk- 13!

• 53 007
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
http://www.fragrancedirect.co.uk/davidoff/davidoff-champion-ener … AtDs76aYYKg%3D%3D
За този какво ще кажете? Искам нещо свежо и секси за мъж на средна възраст.

# 646
  • Варна
Момичета, ползвали ли сте нещо на  Rochas? Много са им намалени нещата а са ми световно неизвестни. Tired

# 647
Момичета, ползвали ли сте нещо на  Rochas? Много са им намалени нещата а са ми световно неизвестни. Tired
Имам техен парфюм. Много е траен и много ми допада като аромат(но то това е вече субективно).

# 648
  • Варна

Купих на мъжа ми стик против изпотяване. Хубав е и траен. Peace

# 649
Попаднах на този шампоан - http://www.fragrancedirect.co.uk/elizabeth-arden/elizabeth-arden … AtDs76aYYKg%3D%3D пише, че е 2 в 1 и знам, че такива не са хубави, но пак да питам все пак е на Елизабет Арден  Joy

Някой взимал ли е от душ-геловете на Бенетон, например http://www.fragrancedirect.co.uk/benetton/benetton-funtastic-gir … 0ml/invt/0031168/ Rolling Eyes

# 650
  • Варна
Хексе,tortoise благодаря!  bouquet

# 651
Момичета - Здравейте.
Чета поне 4 теми за пазаруване от чуждестранни сайтове и вече изгубих следата на подробностите по тях. Не мога да се сетя дали във Фрагранса може да се плаща с PayPal. Опитвам се да сложа друг адрес за доставка в Англия, той разбира се е различен в адреса ми в ПаиПал и се чудя дали това не е проблема.

Много Много се обърках, а на първа страница не видях нещо по въпроса.

Моля за помощ - с кредитна карта или с PayPal  да платя.

# 652
  • София
 paloma_x, ако пращаш поръчката до английски адрес може само с карта. Иначе до БГ може и с пейпал, и с карта.

# 653
  • Smallville
До английски адрес не може с ПП,плащай директно с картата,ако поръчваш до БГ- може с ПП Peace

Писали сме заедно с ивето Wink

# 654
ЕЕЕ Благодаря Ви момичета - danibaby  и  ive
Така съм си свикнала да плащам С PayPal, че направо виждам крадци зад всяка дума  като плащам по друг начин  Joy
Ама то е така като у наше село всички са толкова честни и безкористни.

Още веднъж благодаря за помощта и приятни сънища на всички.

# 655
За да си честна и ти, плащаш си до Бг адрес през пейпал, съответно по-високите доставки и така всичко е наред, нали  Grinning

# 656
Някой да е имал проблем при плащане с Виза Електрон? Плащала съм преди и не съм имала проблем, но сега съм с нова карта и ми дава съобщение Please enter a valid credit card number. Не бъркам номера на картата, проверих Sad

# 657
  • Варна
Някой да е имал проблем при плащане с Виза Електрон? Плащала съм преди и не съм имала проблем, но сега съм с нова карта и ми дава съобщение Please enter a valid credit card number. Не бъркам номера на картата, проверих Sad

Нова, нова, колко нова е картата? Има карти, които за да са валидни за онлайн плащане трябва да минат първо през банкомат.

# 658

Нова, нова, колко нова е картата? Има карти, които за да са валидни за онлайн плащане трябва да минат първо през банкомат.

Нова в смисъл, че за пръв път пазарувам точно с нея в този сайт, иначе имам доста поръчки през други сайтове и не съм имала проблем, снощи си пуснах поръчка в Sportsdirect, мина безпроблемно. Пак ще видя номера цифра по цифра, не знам.

# 659
Аз съм с Виза Електрон и в понеделник пуснах поръчка на този сайт-нямаше проблем.

Общи условия

Активация на акаунт