Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 30 220
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
Няма какво да привличаш.
Агресията и простотията? Отвори си очите и ще ги видиш къде са.

Ето един  чудесен  отговор на всеки спам ,обида,гонене......................

Ето  филма  БиБ /ромео и жулиета/ ,който гледат фенките на Бихтер

Бехлюл е прелъстил 57 жени ,но Бихтер не е прелъстена,защото -Бихтер каза ,че обича нея
Бехлюл не пожела да избягат заедно,но не защото не я обича,защото Бихтер каза ,че обича нея
Бехлюл изневери на Бихтер в къщата,но не защото си е плейбой а,Бихтер каза ,че обича нея
Бехлюл е изоставил 58 жени ,но Бихтер не е изоставена ,а е страхлив,защотоБихтер каза ,че обича нея
Бехлюл казва ,че обича Нихал,но лъже ,защото Бихтер каза ,че обича нея
Бехлюл не желае Бихтер да се връща в къщата,но лъже,защото Бихтер каза ,че обича нея......
Бехлюл казва на Бихтер ,че никога няма да е с нея,дори да не е с Нихал,но Бихтер каза,че обича нея
Бехлюл и казва ,че никога не я е обичал,а е било страст между тях,но  Бихтер каза ,че обича нея
Бехлюл не желае да е с Бихтер и след като семейството го отхвърля,но Бихтер каза ,че обича нея
Бехлюл не и спасява живота дори с лъжа,но Бихтер каза,че обича нея

А всички се съгласиха ,че Бихтер  има нужда от помощта на психиатър или психоаналитик

# 226
  biskit- в  страстната седмица сме,нека сме добри  Peace
  gospojata-права си,че нещо се мери с двоен аршин.Иначе нещо акцента на сценаристите не им се е получил според мен,прекалено неестествено ми е.Ако бяха запазили свенливостта й,крехкостта й ,по бих повярвала,че ще го  споходи голямата любов,обаче така нещо  Shocked Плюс това тя като няма никакъв опит подхожда така,а като го придобие какво следва-от пръв поглед и е ясно накъде ще се запътят.

# 227
Нихал естествено,че иска да претвори в действителност дългогодишната си мечта да бъде жената до Бехлюл, още повече, че вече е и официално такава, като негова годеница, НО постоянното просене на интимна близост, на мен лично, никак не ми се връзват с непорочността и чистотата й. Няма ли свян това невинно момиче?! Не му оставя време да я пожелае сам, с постоянните си въпроси и очаквания, поднесени чрез  настъпателно, натрапливо и нескопосано поведение, убива всякаква романтика, която би могла да се появи евентуално... Неговото дърпане и отлагане е основния показател на липсата на любов от негова страна в тази връзка и към настоящия момент, и до края. Защото независимо от консумацията на отношенията по-нататък, той няма желание за повтори, нито пък да превърне дежурните целувки по челото, с такива които са нормални за годеници.

Сега се върнах да прочета, какво сте писали...
charovnica  Hug, отново едни и същи неща говорим, сори за повторението!

# 228
# 229
  leonoel-много съм съгласна с теб  Hug  Сценаристите са отнели едно от нещата,които правеха Нихал различна-свенливост,неувереност,крехкост.Предполагам и това не е случайно,защото в един момент,който е  от самото начало,няма какво да я направи различна,освен, че той я счита за по-малката му сестричка.
  leonoel-няма проблем ,виждаме едни и същи неща,облечени в различни думи  Peace

# 230
Чаровница-в потвърждение на твоите думи ще кажа,че вчера в предаването на Росен Петров беше на гости един психиатър, който каза,че "Привидно тихите хора са най-непредвидими"............  Peace

П.С. Вече си мисля, че тази тема няма модератори-наистина ли е така?  newsm78

# 231
leonoel-много съм съгласна с теб  Hug  Сценаристите са отнели едно от нещата,които правеха Нихал различна-свенливост,неувереност,крехкост.Предполагам и това не е случайно,защото в един момент,който е  от самото начало,няма какво да я направи различна,освен, че той я счита за по-малката му сестричка.
  leonoel-няма проблем ,виждаме едни и същи неща,облечени в различни думи  Peace

Peace Това имах предвид ! А и как да му остави време - ми той , ако може през глава ще тътри да бяга .  ooooh!
А двойните стандарти отдавна ги посочвам , ама винаги тези факти се подминава безмълвно . Защо ли не съм учудена ! Wink

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 14:43 от gospojata

# 232
Нихал естествено,че иска да претвори в действителност дългогодишната си мечта да бъде жената до Бехлюл, още повече, че вече е и официално такава, като негова годеница, НО постоянното просене на интимна близост, на мен лично, никак не ми се връзват с непорочността и чистотата й. Няма ли свян това невинно момиче?! Не му оставя време да я пожелае сам, с постоянните си въпроси и очаквания, поднесени чрез  настъпателно, натрапливо и нескопосано поведение, убива всякаква романтика, която би могла да се появи евентуално... Неговото дърпане и отлагане е основния показател на липсата на любов от негова страна в тази връзка и към настоящия момент, и до края. Защото независимо от консумацията на отношенията по-нататък, той няма желание за повтори, нито пък да превърне дежурните целувки по челото, с такива които са нормални за годеници.

charovnica  Hug, отново едни и същи неща говорим, сори за повторението!

Peace

Защо си останала с впечатление ,че на Бехлюл му е нужна любов за интимности.?
Според теб много ли е обичал крокодила,който Бихтер завари с Бехлюл в леглото му?

# 233
Чаровница-в потвърждение на твоите думи ще кажа,че вчера в предаването на Росен Петров беше на гости един психиатър, който каза,че "Привидно тихите хора са най-непредвидими"............  Peace
 Народа го е казал-тихите води са най-дълбоки  Peace
  Само че това,което правят с Нихал е да я тласнат от една крайност в друга,при това нищо не подсказва такъв обрат преди това. Обикновено нещо в тихите води подсказва,че това е само привидно,докато при нея няма индикации за такова нещо.Ужким щеше да чака доказателство за любовта му,а бърза да скочат в леглото  Crazy  Според мен тя е тази,която убива в зародиш опитът им за любов,защото бърза,пресира и притиска.

# 234
Да, точно така права си! Съгласна съм!
Но според мен това умишлено са го направили точно по този начин, защото ако това нейно поведение беше поднесено като следствие на проявен интерес и ухажване от негова страна, зрителят наистина би могъл да повярва, че в техните взаимоотношения се заражда истинска любов. Но не това е целта на сценаристите според мен, те умишлено подчертават такива детайли, за да не оставят съмнение, че през цялото време героят бехлюл води война между разум и чувства.

# 235

Чак сега видях този интересен пост!  Embarassed  Peace Peace PeaceТочно в десятката!!!

Госпожата-кефя ти се постоянно-много си забавна!  Crazy Laughing Laughing

# 236
Но според мен това умишлено са го направили точно по този начин, защото ако това нейно поведение беше поднесено като следствие на проявен интерес и ухажване от негова страна, зрителят наистина би могъл да повярва, че в техните взаимоотношения се заражда истинска любов. Но не това е целта на сценаристите според мен, те умишлено подчертават такива детайли, за да не оставят съмнение, че през цялото време героят бехлюл води война между разум и чувства.
 Подкрепям абсолютно  Hug
  gospojata  Hug
  Честно да си призная аз също имах съмнения дали Бех не заобичва Нихал като любима,но все повече се убеждавам,че онова,което ще се породи у него няма да има нищо общо с нея самата,а с чувството за вина,дълг,търсене на изкупление,спасение и прошка-на самия него към себе си. След това ще се включат и други фактори,които ще направят тази връзка просто удобна.

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 14:49 от charovnica

# 237

Днес ти е дошла музата-и отново си абсолютно точна!!!    bouquet   bouquet   bouquet

# 238
Е , кажете сега , какви точно помисли да имаш към наш хубавец ! Crazy

Госпожата,  bouquet Грешни са ми помислите имайки предвид семейното положение и великденските пости... Sick Sick Sick

# 239

Днес ти е дошла музата-и отново си абсолютно точна!!!    bouquet   bouquet   bouquet

Joy Joy Joy
biskit, нямаш представа колко си права! Вместо да прехвърля музата в работата, която ме чака от 1 час да я започна, аз отново съм във филма  #Crazy
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт