ФУТБОЛНИ фенове (тема 10)

• 22 958
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Повечето ги дръпнахме от фоторепортерите. Голяма далавера е блутууда. Повечето репортери са си свързали апаратите си с лаптопите с блутууд и така ги дръпнахме повечето снимки, по-точно ги споделиха с нас без да искат Wink Ама последната аз си я направих.

# 91
Добър вечер! Клипчето на Бекс е чудесно. Несъмнено си остава най-добрият изпълнител на свободни удари който съм гледала - 9 от 10 са право в целта.  Grinning   Имаше и един Жуниньо Пернамбукано от Лион, не го знам къде се загуби.. и него си го биваше.

Радвам се за признанието което Митко получава на Острова. Дано Фърги да го пусне титуляр утре да мушне едно голче на свраките. Хубабво ще е да стане голмайстор на Премиър този сезон.   Simple Smile  

Емко, а това помниш ли го;

Вярно вече като състезател на Милан тук, но Рони съм го признала. Беше магьосник.
От настоящите ви играчи единствено за Шави не съм казала лоша дума през живота си. Много достоен човек и много коректен играч и искрено съжалих, че го пренебрегнаха след мондиала за сметка на Меси.   Simple Smile  

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 22:27 от KiА

# 92
Oooo, да, Шави. Единствения футболист от Барса, който много искам да е в Челси Simple Smile

# 93
Роми, няма какво да те дразни подхода на Моу, ясно е че нямаме ресурси да тръгнем да се надиграваме с Барса. То няма отбор в Европа дето да тръгне да се надлъгва с вас и да не инкасира един куп голове. Видяхме го с отбора на Пеле миналият сезон на Бернабеу, видяхме го и сега на Кампа. Не на този етап. Не ми пречи да го призная.   Simple Smile   

# 94
  • España
Повечето ги дръпнахме от фоторепортерите. Голяма далавера е блутууда. Повечето репортери са си свързали апаратите си с лаптопите с блутууд и така ги дръпнахме повечето снимки, по-точно ги споделиха с нас без да искат Wink Ама последната аз си я направих.

Laughing Laughing Laughing

# 95
  • España
Oooo, да, Шави. Единствения футболист от Барса, който много искам да е в Челси Simple Smile

Шави за Лампард-навитак ли си? Wink

# 96
  • España
КИА,що се отнася до Серхио Рамос,те мацките тук във форума могат да ти кажат... hahaha.Даже,колкото и нескромно да звучи,по време на Купата на Конфедерациите в ЮАР,благодарение на моята агитационна дейност го избраха в тройката на най-секси футболистите на турнира newsm03 bowuu

# 97
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou

Шави за Лампард-навитак ли си? Wink

И аз съм навит да ги сменим Wink

# 98
  • Ænima/Albuquerque
Иначе на Роналдо нищо му няма на момчето...к'во да му има ...само 3,4 туби гел по главата...Иначе талант има...е не е Меси все пак,де,но... Wink Wink

# 99
  • España
Сарк,пак дебне в храсталака Laughing,я една НАЗДРАВУЛЯ,както казва един мой приятел Laughing

# 100
  • Ænima/Albuquerque
Наздраве!  Hug  hahaha cheers

# 101
  • España
Сарк,ако имах време и възможност,направо си струва да преровя всичките ни теми , от Световното до днес и да преброя колко пъти си публикувала емотиконката с бирите...... newsm78,не знам дали чак за Гинес,но Европейския рекорд си го подобрила при всички положения, с нашата активна намеса естествено Joy Joy Joy

# 102
В моментната форма на Лампс , направо си ги сменям  Joy е, за 1 сезон само. Иначе Шави си го искам за постоянно. Той на колко години е всъщност?

# 103
  • Ænima/Albuquerque
Ами Роми, вие сте ми бирената компания!  Hug

# 104
Сарк,пак дебне в храсталака Laughing,я една НАЗДРАВУЛЯ,както казва един мой приятел Laughing
Бира и коз... ехххх живот си живеете вие.  Laughing  thumbsup   

КИА,що се отнася до Серхио Рамос,те мацките тук във форума могат да ти кажат... hahaha.Даже,колкото и нескромно да звучи,по време на Купата на Конфедерациите в ЮАР,благодарение на моята агитационна дейност го избраха в тройката на най-секси футболистите на турнира newsm03 bowuu
Сигурно имаш предвид световното, а не купа на конфедерациите.
Изобщо не звучи нескромно, на мене ми звучи добре, напълно сериозна съм!   Hug      Скромността е за лузърите.  Mr. Green    А Рамос си е супер секси, така че си подпомогнала правилната кауза.  Адмирации за което.  smile3501 

Общи условия

Активация на акаунт