Отново за АБКМ - 2

• 41 998
  • 792
  •   1
Отговори
# 15
аз закусвам само филии с шунка Sad

# 16
_Мария_ , поздравявам те за перфектно свършената работа! Много ми хареса!  bouquet
Аз да ви кажа опитах да добавя линкове към разни статии, обаче нямам бутон "Редактирай" и нищо не свърших  Blush Пишете как да го направя или направо ще ги пусна тук и Мария да ги добави. Смятам, че ще е хубаво да се сложи и линк към старата тема.
Спомянм си, когато почти нищо не ядях как постоянно си правех едни питки с олио, сол, краставици и маслини - така ми бяха вкусни, ама то като нямаше и какво друго  Laughing Аз рядко закусвам, но вариант - овесени ядки, макарони, юфка и разни филийки с нещо от позволените неща ми се вижда задоволително. Пък и предполагам трябва да се приготвя бързо, че с малко дяволче в къщи няма много време за кулинарни глезотийки   chef

# 17
  • София
Новата ви тема е страхотна   bouquet

Както винаги влизам с оптимистично чувство и пожелание, та мисълта ми е ако искате да направите някъде в информацията и дечица преодоляли алергията  Grinning Тедо на ra_iv , Алекс на ssiillvvyy Hug и които е друг да си признава  Simple Smile

# 18
  • Sofia
Записвам се и аз в новата тема Simple Smile Огромно Благодаря на Мария за положения труд  bouquet

# 19
  • Бургас
Благодаря ви момичета за думите.  Blush

Бъни, много добра идея за сайтове с рецепти.Смятам че ще бъде полезно за всички. Относно мангото - аз го въведох на 8 месеца някъде без проблеми.
ra_iv и предложението за списъка с дечица преборили алергията много ми харесва.  Grinning Обаче и на мен като на cucinka! ми липсва бутона редактирай. Thinking Ще опитам по-късно. И наистина съм забравила линк към старата тема, а си мислех, че съм сложила.

Идеята за принцеси с кайма много ме зарадва, от кога само не съм яла. Тези дни ще си смеля месо и ще си направя.  chef

# 20
Момичета, при Гала в момента говорят за алергиите!

# 21
  • София
Мария благодаря за новата темичка  Hug Дано в нея повече мами се похвалят, че са преодоляли вече алергията при дечицата си  Praynig
Бъни аз въведох манго като Мишо беше на годинка, не сме имали проблем.

Момичета излязоха ни резултатите от теста за алергии при Мустаков!При първия тест имахме свръх чувствителност към моркови и силна и умерен чувствителност към всички останали алергени (19 бр.). Сега всички са ни отрицателни, а към краве мляко има слабо изразена сенсибилизация. Мишо си хапва масло и сирене без проблем, но за всеки случай ще заменя кравето с козе ...

За закуската, хапвах циганска баница (понякога и за обяд и за вечеря, като нямах време да готвя.... Tired)

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 10:37 от endira

# 22
А какво е циганска баница  newsm78  Embarassed

Инка, какво казаха за алергиите? Ние сме от късно ставащите и чак преди малко се излюпихме.

С какво въведохте манго? Аз съм зациклила на едни и същи храни от асортимента на Хип, и не знам какво да въвеждам вече.

# 23
  • София
Нелика, циганска баница е препечена филия хляб със зехтин и шарена сол.  Peace

Манго въведох с пюре в комбинация с банан.

За предаването на Гала за алергиите, трябва да го има записано на сайта на Нова ТВ. Довечера смятам да го гледам.

# 24
Мария, страхотна тема! Благодаря!
Може ли някой, който е правил тестове при Мустаков да обясни как точно се провеждат, той ли ги прави, след колко време излизат и само храни ли включва или и полени, акари...Интересува ме за дъщерята( бебето още е малко), защото започна една постоянна упорита хрема и кашлица, и най-вероятно е реакция на нещо. Заплащат ли се тестовете и отделно ли за различните алергени, и сигурно още въпроси ще изникнат, но поне това, ако може някой да ми каже...

# 25
  • София
mama na Moni ние сме правили с малчо два пъти такива кръвни тестове при Мустаков. Взима се кръв от вената, той сам обработва резултатите и резултатът става готов след три дни. Набора от 20 алергена включва: кон, куче, котка, тимотейка, пелин, бреза, яйчен белтък, риба, брашно, ориз, соя, фъстък, картоф, ябълка, морков, плесен, мухъл, домашен прах и акари. Цената на изследването+ПКК е към 120 лв. За големи деца май правят от тези тестове с резките по ръчичките  Thinking

# 26
Благодаря! А това в частния кабинет или в болницата е, а прегледа платен ли трябва да е или с направление?

# 27
  • София
За липсата на бутон редактирай, сега като влязох се сетих, че и преди време като съм се опитвала мои по-стари съобщения да редактирам и не е ставало. Май има времеви интервал, в които може да се коригира. Другя начин е, да се посъбере повече информация наведнъж и да се помоли админа да допълни. Но мисля, че сте успели да напишете по-важното.

# 28
  • София
Прегледът е в частния кабинет, платен прием. Не съм сигурна дали може с направления в частния му кабинет  Thinking по-скоро не.

# 29
  • София
endira и аз да се включа с въпрос за Мустаков - на каква най-малка възраст направихте кръвния тест и ако евентуално знаеш каква е принципната минимална възраст?

А и още нещо се сещам - той съветва ли ви какво и как да правите? Защото моята кума ми се оплака, че за нейното дете само й е хвърлил резултатите, с едва ли не репликата "Ето ти резултатите, оправяй се!"  Cry

И пак да питам /аз явно още съм в периода на многото въпроси/ - смятате ли, че е наложителна консултацията с алерголог? И ако да, дали това не става по-скоро ако при захранването има алергична реакция?
  bouquet  Hug   bouquet  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт