KIABI.COM

• 23 934
  • 125
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Май нищо интересно няма днес.  Rolling Eyes
Влизам да споделя за получена поръчка днес от намалението от 06.09. Страхотни неща получих, но за съжаление ги няма вече в сайта да пусна линк. Ето малко реални снимки. Малко неща поръчах просто за проба на сайта Simple SmileВсичко е размер 2-3 години.
http://doritata.snimka.bg/baby/kiabi.623769

Другото дето получих е разни брошури, една карта (явно клиентска карта), която незнам има ли смисъл да активирам. Евка...?

# 91
опитвам се да направя поръчка ,но срещнах трудност при попълване на адреса за доставка до франсето-кой адрес да посоча
№ ET RUE:             PLACE  LEROUX DE FAUQUEMONT         

№  APT, ETAGE:    SOGETRA SERV BG PORT FLUVIAL MAGASIN H

като в сайта на киаби е на два реда
Adresse
Complément

в адресът за доставка ,който излиза отстрани ,кой от двата реда е по важно да се попълни?

и отбелязвам À DOMICILE en Colissimo   
и ми слага таксата от 3,95 е

# 92
  • Варна
Адреса го написах така, както си е на двата реда и поръчката ми пристигна.

А за доставката, безплатна е само до пункт. Когато избереш Colissimo ти начислява 3,95.

# 93
  • на морето
Здравейте!Имам направена регистрация в сайта отпреди,но не съм направила все още поръчка.Сега разглеждам и има хубави намаления.Но не разбрах има ли някакъв действащ код-за намалие или БД,или подарък.Погазглезихме се покрай Ларедут и Ив Роше Mr. Green

# 94
Май нищо интересно няма днес.  Rolling Eyes
Влизам да споделя за получена поръчка днес от намалението от 06.09. Страхотни неща получих, но за съжаление ги няма вече в сайта да пусна линк. Ето малко реални снимки. Малко неща поръчах просто за проба на сайта Simple SmileВсичко е размер 2-3 години.
http://doritata.snimka.bg/baby/kiabi.623769

Другото дето получих е разни брошури, една карта (явно клиентска карта), която незнам има ли смисъл да активирам. Евка...?

Ако ти е Carte de fidélité активирай си я , да , защо не ... Laughing
2€ = 1 point 

300 point =  намаление 15%  Mr. Green Mr. Green

# 95
  • София
Тази темичка много назад отишла...
Получих си първата малка поръчка, исках да видя как са нещата като качество. Екстра са, доволна съм. Ето какво взех:
1. Сутиен 90Д - много хубава материя, леко лъскава, със свалящи се презрамки. Но...в чашката е малко умален, според мен е между С и Д  Sad
2. Пуловер без ръкави - много хубав като материя, но също леко умален, добре че поръчах по-голям номер.
3. Бански - подобен на този, но в друг цвят и с картинка, страхотен, много ми хареса, взех по-голям (8 г.) И той умален  Laughing

# 96
Наистина назад е темичката...надявам се все пак някой да я чете...
Харесах няколко модела мъжки палта, които се намалят доста добре с код 10/40 от намалената цена, но не знам как е качеството...моля, някой да сподели Simple Smile

Иначе става въпрос за http://www.kiabi.com/homme/prix-anniversaire/manteaux-blousons/m … v13079/P226645/R1
http://www.kiabi.com/homme/prix-anniversaire/manteaux-blousons/m … 079/P226647/R1?PM

# 97
Здравей, имам повече впечатления от детските дрешки в сайта - добри са!
Мъжко поръчвах само една риза и лот слипове - собственикът е доволен!
А кодът за 10/40 кой е и до кога е валиден, че...нещо ме заинтригува.  bouquet

# 98
KCV1 - 10/40 сега го пробвах и действа. Не знам до кога е валиден.
AN2416 - 10/30 и той все още действа, но не знам до кога.

# 99
GP11 10/40E май е валиден до 11/11
Мерси за споделеното Simple Smile

# 100
  • София
GP11 10/40E май е валиден до 11/11
Мерси за споделеното Simple Smile

Аз го имам този код, написан на едно картонче в последната ми пратка. Пише, че е до 5 ноември.
Иначе за качеството на мъжките дрехи също съм от доволните, получих ватирана блузка и една жилетка, харесват ми  Simple Smile

# 101
Aз пак да побутна темата...
Направих поръчка, всичко ок, блокираха парите веднага, но днес получих мейл, в който ме канят да се регистрирам в един сайт Fia net , в който един вид да верифицирам картата си, като средство срещу банкови измами и т.н. , другата опция, която ми предлагат е да се плати с чек...Също пише, че това писмо не означава канселиране на поръчката ми, но не могат да ми гарантират, че ще бъде обработена, ако до 5 дни не направя такава регистрация...това общо взето разбрах от гоогле транслейта...

Някой получавал ли е подобно писмо и как да процедирам...

# 102
  • Велико Търново
Мдааа, аз, миналата седмица. Отказаха ми поръчката няколко дни по-късно. Случайно да си поръчвала от друг компютър, различен от този на предната поръчка. Все още не мога да си обясня защо ме сметнаха за опасна.  Tired

# 103
Мдааа, аз, миналата седмица. Отказаха ми поръчката няколко дни по-късно. Случайно да си поръчвала от друг компютър, различен от този на предната поръчка. Все още не мога да си обясня защо ме сметнаха за опасна.  Tired
Това ми беше първа поръчка от този сайт...и като гледам и последна за съжаление...все още не са ми я отказали, но съм в очакване на точно това Sad
Между другото...регистрирах се в този сайт Фиа нет - оказа се, че това е застрахователен брокер, пуснах диспут и ми изискват да им изпратя по имейл копие на лична карта и невалиден чек издаден от банката ми(т.е. чек с данните ми на който да пише, че е невалиден) Не смятам да го правя естествено  #2gunfire

# 104
Това ми беше първа поръчка от този сайт...и като гледам и последна за съжаление...все още не са ми я отказали, но съм в очакване на точно това Sad
Между другото...регистрирах се в този сайт Фиа нет - оказа се, че това е застрахователен брокер, пуснах диспут и ми изискват да им изпратя по имейл копие на лична карта и невалиден чек издаден от банката ми(т.е. чек с данните ми на който да пише, че е невалиден) Не смятам да го правя естествено  #2gunfire
Oтказаха ми поръчката, не ме харесаха и това е...аз пък се отказвам от тях Stop

Общи условия

Активация на акаунт