Кюретаж и забременяване след това - 17

• 29 985
  • 721
  •   1
Отговори
# 15
Момичета честит празник, дано мечтите на всички се сбъднат Praynig
Пеми очакваме да кажеш, че всичко е наред и сте в къщи вече с малката принцеса Hug

# 16
  • Варна
Честит празник, момичета!

Бейби, страхотна темичка си сътворила, благодаря!  bouquet

Пеми, очакваме те с добри новини  Hug

Тед, поздравления за ЧХГ-то.  Hug

# 17
хубава темичка , верно евала на бейбито Simple Smile

мерси, че си ме писала в бремелините, ха дано ми е на късмет.

бейби, пи6и ме и мен при мамите, та и нашето гардже да е при другите

бебето ни се казва Тим / осиновен е на 11.04.2011г.   Grinning   (когато имаш време де, не е спешно Wink )

# 18
kokonito , готова си. Hug
На колко месеца е Тим? Намери ли преградките дето търсеше преди?

Зайче-байче, кога ти е термина? То не останало де, къде ще раждаш? Hug

Пеми. Hug

Радвам се, че темата ви харесва. Hug

# 19
Хоп и аз  в темата.Бейби,страхотно си оформила всичко,а списъка е огромен Hug дано да продължава още да расте.
Аз също щях да раждам в "Селена",но в последния момент се отказах точно поради това,че липсва някоя апаратура.Лекарите са страхотни и големи професионалисти,но реших да е в държавна болница.
Кари,честито сърчице.
Коконито,сигурно нямаш търпение вече да гушнеш Тим,да си играете,да се разхождате,оххххххх страхотнао е това чувство.
Пожелавам на всички тук да го изпитат съвсем скоро.Леко раждане на Пепито и след нея незнам вече кой е.Гледам и Магнетчето има още малко Hug Hug Hug
Честит празник  bouquet

# 20
Честит празник днес на всички празнуващи!!!

Догодина по същото време всички да са в отчетни!!!  Praynig Hug

# 21
по термин съм за средата на месец Май,само че секциото ще е около Гергьовден,тия дни ще уточним преди или след празника ще е .... не остана да,почнахме обратно броене и няма да излъжа никак,като споделя че съм страшно нетърпелива,притеснена(дали всичко ще мине нормално) и в очакване на мечтата си  Hug
разчитам на позитивната Ви енергия,Вие сте ми голяма подкрепа  Hug  Hug

# 22
по термин съм за средата на месец Май,само че секциото ще е около Гергьовден,тия дни ще уточним преди или след празника ще е .... не остана да,почнахме обратно броене и няма да излъжа никак,като споделя че съм страшно нетърпелива,притеснена(дали всичко ще мине нормално) и в очакване на мечтата си  Hug
разчитам на позитивната Ви енергия,Вие сте ми голяма подкрепа  Hug  Hug

Е, как да не пращам позитивна енергия на малкото теленце! Да знаеш, златно дете ще си имаш! (плюююю)  Wink

коко,  Hug

Аа, забравих да се похваля, че Рая си има 2 зъбчета и съм много щастлива. Heart Eyes Случайно ги видях и се учудих, защото очаквах температури, сополи и т.н. Дано и другите бъдат безболезнени.  Praynig

# 23
Като се сетя и аз миналата година по това време, че изпитвах същите чувства. Heart Eyes
Ех, кога мина почти една година....

Всичко ще е ок, няма как да не е. След няколко седмици ще се гушкате. Heart Eyes
А за позитивната енергия я имаш още от ехеее, не помня кога. Mr. Green
И си продължава де, с теб сме до края. Hug Hug Hug

Дъгичка, теленце такова. hahaha
О, честити ви зъбки, да си ви здрави и белички!
И първия на малечка излезна ей така, но после беше кисел от всякъде. Макар, че грам лигички няма.

# 24
Честит празник и от мен момичета!!!
Бъдете много щастливи и усмихнати и пожелавам на всички да видим  EFP в най,най-скоро време

# 25
Кика, много добра зодия ще ти е детенцето! Аз също сем тЕле и то от най- големите  bowuu hahaha ! Аз съм на 16 май. Много исках и моето бебе да е теле, но нищо- близнак ще да е /или раче, ако пренося/.
 Дъгичка, честито "озъбване" / Joy/!!! Дано да нямате проблеми до края със поникването на зъбчетата!!!
 Силве, ти си изчакай един цикъл и започвай нападението над мъжът си!!! Чакаме резултати!!! Между другото много добър аватар имаш. Много го харесвам сериала.

# 26
  Здравейте , милички  Heart Eyes Hug

Пеми , миличка , надявам се , но и знам , че всичко бързо ще приключи и ще гушите в къщи малката София ...  Hug Heart Eyes Не си мисли лоши неща , колкото и да е трудно ... просто както ми е казвала баба "да не дама Господ да става това , което си мисли майката "  , така че от нас гушки и много  Heart Eyes

Коконито , честито ви детенце в къщи , аз си мисля че скоро и ти като Кари трябва да ни зарадваш  Heart Eyes Hug

Дъгичка, честити ви 2 зъбчета , дано и другите така бързо да излезнат  Hug  bouquet

Ние сме добре , чакаме да дойде сряда и да започнем великото пътуване из страната ... първо до свеки и после се насочваме към София за прегледа , надявам се всичко да е наред ... малко вътрешно ми е тревожно , но все си повтарям думите на моята доки , че всичко е наред и така ... Ще ми трябват стиснатите Ви палчета за четвъртък  Hug  bouquet Heart Eyes

Хубав ден и седмица  Hug  bouquet

# 27
Шуши от мен имаш палчета със сигурност Hug

аз сега си търся занимания, че чак другия месец съм на контрола, да не изперкам hahaha

# 28
Здравейте, момичета! Благодаря ви, че ни мислите и стискате палци. Ние ходим по два пъти дневно при София. Вече е в детското отделение, по-добре е. Лекарката каза, че ще остане още няколко дни просто, защото трябва да и приключи курса на лечение, но ни казват ден за ден. Предполагам, че за празниците ще си е вече вкъщи, но аз лично нямам търпение...а таткото е направо обезумял вече.

На Пепито и Зайчето леко раждане пожелавам!
Дъгичка, честити ви зъбчета!
Коконито, Hug - добре дошъл вкъщи на малкия Тим!
Тедд, успех, мила.
На всички много гушки и ще дочета когато имам малко повече временце...

Ще се опитам да кача снимчица на Софи.

# 29
Пеми, със сигурност скоро ще се гушкате с красавицата! Поне хубавото в нашия случай беше, че си бях в болницата с нея и пак така всеки ден ми казваха, че на следващия ще ми я донесат, а като дойдеше "утре" , ами и днеска ще я задържим.  Tired
Ти не се безпокой, подреди си мислите и освен прословутото чакане  Twisted Evil, друго не остава.
Така ми се ще, да ти кажа нещо успокоително, ама...   33uu

Мерси за честитките за зъбетата!  Hug

Бейби, Виви проходи ли вече истиснки?Мале, кой знае колко е хубаво! А кога викаш ти каза "мамо" ?  Blush

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 10:19 от Дъгичка

Общи условия

Активация на акаунт