Кюретаж и забременяване след това - 17

• 29 975
  • 721
  •   1
Отговори
# 30
Пеми Hug
Ние пък още си нямаме зъбчета.
И не сме казали "мама",а само "да-да" и "тата" LaughingЧудя се дали да го слагам на проходилка или е рано.Ако го държа в мен се опитва да става,като го поддържам и вече не иска да седи.
Шуши,всичко ще е наред Peace

# 31
Много мило ми стана като прочетох последнита постове на Пеми и Дъгичка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Пеми, още мъничко и ще си гушкаш кукличката!!!
 Дъгичке, много сладко ей това изречение:
Бейби, Виви проходи ли вече истиснки! Мале, кой знае колко е хубаво! А кога викаш ти каза "мамо" ?  Blush
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 32
Бейби,мерси за темичкара   bouquet Hug!
Пеми, Praynig Hug скоро да гушкате малката принцеска вкъщи  Heart Eyes!
bobinka 85 на нас ни излезе 1 зъбче,точно като направи 7 месеца  tooth!мрънка,беше кисела 5 дена и накрая изби  Heart Eyes!
погал по бременните коремчета  Hug!
Успех на бебеправещите  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed  Heart Eyes!
Мамчета с беб4ета,много да ги нацелуватееее  txtloves

# 33
хе хе бейби, ами ние по възраст надминахме и Бузанка, Тим (всъщност името му е Ефтим Mr. Green, ама засега ми звучи много сериозно, та ще си му викам Тим) е роден на 08.01.2010, така че сме големи вече.
само на едно място в Пловдив намерих огради, ама фирмени Crazy, разбира се и с такава цена Shocked. та все пак мъжа ми ще я майстори, ще излезе само към 30 лв., а ползата е найстина голяма, в германия ги има навсякъде, и хората си заграждат и тераси, и кухни и стълбища, та не им се налага да крещят като ненормални “не там мамееееееееееееее!„ ,  Mr. Green
всъщност утре ще го вземем, ама мерси за приветствията Grinning
аз се опитвам да игнорирам притесненията около бременноста и да мисля само за него, снощи ми беше толкова зле, че чак взех да мисля, дали ще го дадат на мъжа ми, ако мен ме приберат в болница за кюртаж ooooh! гадост, гадост. Днес съм малко по добре май, боли ме десния яйчник и зацапваенто си стои, поне не се е засилило. newsm78 ще видим, но съм твърдо решена да пътувам утре и да си прибера детето, после каквото ще да става
хайде хубав ден

# 34
коконитко!!!! вижда му се края!!! кураж и стиснати палци, да нагушкаш малкия сладур и от нас, мисли си как ще си го прибирате утре, недей са тормози с такива мисли за кюртажи!!!и утре като си го гушнете всичко ще тръгне на добре Hug Hug Hug Hug

# 35
Момичета, писах тука много отдавна, имах мисед и на .9.11.2009 ми беше кюретажа.  Cry
Беше ми много тежко, но четейки тази тема намерих сили да превъзмогна болката и да продължа напред. Много ми помогна и това, че имам едно дете и грижите покрай нея изтласкваха мрачните и тежки мисли...
Но вече съм мама на две страхотни бебета  Heart Eyes Каквото Бог ми взе ми го върна двойно!
Всеки ден благодаря за този невероятен ДАР!!!
Прегръщам ви всички силно и вярвам, че всяка една ще бъде споходена от магията на живота- да гушка свое дете  Hug Hug Hug
Не унивайте и не се предавайте!  Hug

# 36
  • Варна
Коконито, изгони лошите мисли от хубавата си главица и си мисли само за Тим и как утре ще се приберете в къщи и ще се гушкате. Hug Hug Hug

Мила, честита двойна радост! Да са ти живи и здрави двете малки кукли Жана и Вяра! Hug  bouquet

# 37
  • Пловдив
Мила, честито и да са ти живи и здрави малките куклички! Наистина понякога ни се връща двойно това, което сме изстрадали  Hug

Коконито, честито ви детенце в къщи! Само радостни моменти да ви носи и много щаствие   bouquet

Пеми, сиурна съм че на празника ще сте трима  Heart Eyes

# 38
МилаИванова, ехаа , че хубава новина , браво , да са ти живи и здрави двете съкровища и много да ви радват   bouquet Ей така да е само в нашата тема , да няма нови попълнения , а само да има хубави новини.

Коконито , недей така с тези тъмни мисли , утре ще сте най - щастливите родители  Hug  bouquet В сайтовете за бебешки неща гбедах такива прегради ... сега ще потърся и ще дам линк  Hug
 http://family-bg.com/prX_2581.htm ето ги , но цената наистина е феноменална  ooooh!

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 13:07 от mmmshushy80

# 39
Здравейте, мили мами!

След като прочетох новата тема реших да пиша, тъй като ми е много тежко. В петък направих спонтанен аборт и се наложи да ми направят кюретаж...  Cry  Бях в 5 седмица... Имам един аборт миналата година Май месец и сега когато решихме с моят приятел да си имаме бебче ...уви...наложи се отново да мина през онзи ад ...след  кюретажа миналата година не ми биха Анти Д Глобулин и имам съмнение, че причината за спонтанния аборт мисля, че е точно това...Аз съм на 22 години и съм  0- кръвна група. Приятелят ми е на 26години и е 0+ кръвна група... в четвъртък сутринта правихме секс и свърши в мен. Беше много внимателен с мен, но след това имаше леко кафеникава течност, която в последствие стана бледо розова и накрая от няколко капки кръв си стана като редовен цикъл, с разликата в това, че изхвърлях ужасно големи съсиреци кръв...  Cry   Много ме е страх! След кюретажа в петък вечерта, който ми направиха в Шейново ми биха въпросната инжекция, за да не произвеждам анти тела при следващата ми бременност...Казаха ми да изчакаме около 3-4 месеца и да опитаме отново...Много ме е страх..Моля ви кажете ми може ли да има някакви усложнения, ако опитаме след 3-4 месеца? Посъветвайте ме нещо за моят случай, защото обичам моето момче до полуда и двамата още толкова искаме да си имаме бебче...но след всичко това освен сълзи няма нищо друго в ежедневието ни...Страх ни е! Искрено ви благодаря, за времето, което отделихте, за да прочетете тези редове.  Cry

# 40
Bebi i Bebi , прегръщам те силно  Hug , надявам се скоро да видите 2 те чертички и да си имате бебче.  Не се опреквайте , за ваше спокойствие направете консултация с лекар и си пуснете задължителните изследвания при такива случай и после действие  Hug  bouquet

# 41
 Bebi i Bebi   Hug Hug Hug Не се отчайвай! Горе главата! Пазете 2-3 месеца и лятото отново действайте!

# 42
Bebi i Bebi кураж и вяра, ще успеете, починете си сега няколко месеца и след това с нови сили.
Момичетата могат да дадат съвет за изследвания и лекари Peace
Мила новината е чудесна, много се радвам на такива хубави новини, да са живи и здрави и  много да те слушкат Hug

# 43
Bebi i Bebi, а защо не са ти били Анти Д Глобулин - това е задължително при аборт и при отрицателен Rh, при положение че мъжът ти е с положителeн Rh? Ти тази година каза ли на докторите, че преди не са ти били и т.н. ...те как реагираха и казаха ли че повторният аборт е твърде вероятно да е заради това. Защото ако ти си създала антитела предни път...просто...а изследваха ли те за наличие на антитела?

# 44
kokonito , понеже беше писала датата на Тим, когато е бил осиновен, за това и така го вписах.
Сега няма вече как да редактирам, чак при следващата тема. Hug
Чудесно е, че ще може да си направите такава оградка, наистина са доста скъпи. В чуждите сайтове има много, но пак ще е скъпо.

Bebi i Bebi , след като ти свърши кървенето трябва да отидеш на преглед, после след първата менструация пак. През това време може да пиеш фолиева киселина, храни се здравословно да подготвиш организма си за бебо. А като минат 3 месеца, ще те прегледат и ще решат дали да си готова за нова бременност.
Щом са ти били инжекцията сега при следващата бременност не би трябвало да има проблем. Hug

МилаИванова , честита двойна радост! Hug

Дъгичка, ами диването не е стабилно още, прави крачки от дивана до мен, и сама си прави из къщи, понякога пада по дупе, навън си се държим за ръце. Предполагам, че до месец вече ще си е стабилна. За думичката "мама," на 5 мес. беше като я каза 2 пъти един след друг. Сега не спира да нарежда- мама, тате, баба, деде, неееееее, бао-ба (казва на куче), сега я уча да казва баба-жаба, та майка като дойде да И казва така. Joy Но за момента се получава аба-аба, абе голям смях пада с бърборенето И. Hug

Общи условия

Активация на акаунт