Кюретаж и забременяване след това - 17

• 29 979
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
Запис, че ви изпуснах  Hug
Дано има повече хубави новини в темичката ни Hug

# 76
добре де, това което са ви казали- кога да се прави секс и тн, това не са ли съвети след направена спермограма  Thinking не съм много в час, но нещо подобно ми се върти из главата...някой който е по- компетентен да внесе яснота, или може би е от гледна точка на това жената да е в покой след това newsm78

# 77
  • София
tedd какъв секс визираш? С цел бебе или само за удоволствие? Има значение и на броя аборти дали ще се прави спермограма.
Секс може да се прави след като спре кървенето след абразио или естествено изчистване,по-добре с контрацепт..

# 78
а за този с цел бебе Laughing, понеже коментираха сърдитите мъже че се зачудих задължително ли е пък да е по часовник

# 79
  • София
Кога може да се прави секс...разбира се че не задължително да е по часовник както и не е задължително да има направена спермограма-всичко е според случая.
Но секса по часовник,понякога може да докара по-големи шансове за зачеване....зависи си от хората и тяхната нагласа...и при нас е имало караници заради секс по график..понякога така се сме се карали,че точно уж в момента не сме правили нищо  Laughing

# 80
Кога може да се прави секс...разбира се че не задължително да е по часовник както и не е задължително да има направена спермограма-всичко е според случая.
Но секса по часовник,понякога може да докара по-големи шансове за зачеване....зависи си от хората и тяхната нагласа...и при нас е имало караници заради секс по график..понякога така се сме се карали,че точно уж в момента не сме правили нищо  Laughing
подкрепям напълно, ние понеже взехме доста да се стараем тези месеци и за това сме по часовник, но е малко изнервящо и май ще направя почивка от тестове и фоликуметрия Peace

# 81
При нас секса след аборта нормално си го правехме. Тъй като не смятам за необходимо да тормозя половинката със овулации, подходящо време или момент, просто не му казвах тези неща /нали мъжете не обичат графиците   Crossing Arms/. Аз бях активната страна, тоест аз настоявах за секс. Когато прецених, че съм в О. и трябва да действам, просто си исках секс и толкоз. Не съм давала обяснения /и не би трябвало да давам/. Бях се примирила, че първият път ми отне да забременея около 2 години и втория път може да се забави. 

# 82
dinora1605 аз също не казвах в началото, но след миседа започнахме по усърдно да работим по въпроса и той сам пожела да знае кога е момента, каза, че и той участва и иска да е информиран Peace и за това се наложи да му казвам, ще видим де, дано резултата се появи по скоро Praynig иначе съм привърженик на нетормозенето от наша страна с овулации, графици и т.н.
ако се забави бебо ще го караме по спокойно, особено летните месеци съм се зарекла да не меря и следя нищо, а просто ще съм активна Mr. Green

# 83
  • Пловдив
Моят мъж пък за всичко питаше и сега си продължава де. Чака пред вратата да му кажа резултата от теста за овулация Laughing. Иначе е имало случаи лягаме и се знае, че трябва да се прави секс, защото е вероятно да съм в овулация, споглеждаме се и започваме да се кискаме, понеже е ясно, че и двамата умираме за сън примерно. В такива случаи го караме по бързата процедура колкото да изпълним задължението  Laughing Но не сме правили особени маратони, а и аз забременях на първата хваната овулация с тестове.
Момичета вие след кюретажа продължихте ли да пиете фолиевата киселина? Нали примерно е хубаво да се пие минимум 3 месеца преди забременяване и понеже опитите започват примерно след 3 месеца трябва да е подготвен човек. Та по тея съображения ви питам.

# 84
Пеми, как си мила. Бебка при вас ли е вече?

# 85
  И аз чакам новини , и искам да ви пожелая весели и красиви празници на всички ... ще ви чета през телефона , но няма да мога да пиша , че е съмо латиница  Hug  bouquet

# 86
  • София
mmmshushy80  успех с докторите  Hug
Пеми ???? стискам палци да сте добре.
Коконит ти как си, Тим ?
Норозе а ти , как си?
Doni M на мен док ми спря всичко и ФК и вит Е - каза да си почина 1 месец, сега на следващият преглед сигурно пак ще ги включи. То каква почивка, аз за този месец пих антибиотици 2 пъти (а не бях пила непомня от кога) и  оргаметрил  Confused

# 87
  • Варна
Baby Love®, благодаря за темата и труда, който си положила   bouquet. Леко зъбоникнене пожелавам на малката бузанка  Heart Eyes.
Пеми, надявам се, че вече всичко е наред с малката София и вече сте вкъщи  Praynig Hug.

За трудното адаптиране на бебето след секцио, искам да успокоя бъдещите мами, които ги очаква такова раждане, че не е задължително, може да е по- вероятно, но Боби е роден 14 дни преди термин и нямаше никакви проблеми  Peace.

Хорозе, благодаря ти за пожеланията към Боби  Hug, чак на четвъртия ден се повлия от АБ, но сега да чукна на дърво е добре.
Мечкони, какво става с теб? Изпуснах ли или не си споделяла започнахте ли опитите?
Зайче, леко паждане и от мен и прекрасна среща с бебка  Hug.
Тони, не знам защо обаче съм запомнила, че не чакаш около 20- ти, много  fingerscrossed.
Bebi i Bebi, съжалявам за това, което си преживяла  Hug. Дано откриете причината, ако има такава и следващия път всичко ще е както трябва  Praynig Hug.
Секс настоявах да се прави във вероятните дни, защото имахме само два месеца време за опити и нямаше мърдане просто  hahaha.
Малко объркано и дълго стана, но така е като нямам време да пиша по- редовно  Hug.

# 88
Инке, а ти как си?
 И аз да питам за Тим на Коконито, за Пеми и мъничката мишка, за Хорозе...? Шуши, а ти? Кога си на фетална?
 Който прави изследвания да споделя резултати!

При мен нещата с бебка са добре /предполагам, де/. Ритка си, душичката  Heart Eyes Имам страхотни киселини, но като се налага връщам заявката и ми олеква. Имам 2 стрии на корема. Имах стари белези /от пиърсинг и падане от дърво  Laughing / и точно до тях са се появили стриите.

# 89
Doni M и при нас стана първия месец в които мерих О. с тестове, но след това вече една година работим доста по усърдно, но за сега няма резултат Sad
Аз фолиевата я пиех, но като не стана 5 месеца и я спрях, сега я пия от време на време, след О. и като ми дойде пак я спирам и така.
Този месец ние ще се разминем май с опити понеже няма да сме заедно точно на О. и ми е малко мъчно Rolling Eyes
Стискам палци на всички Peace

Общи условия

Активация на акаунт