Кюретаж и забременяване след това - 17

• 29 975
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
мирише ми че Ваче трябва да се намеси и да ви свали на земята- не търсете причини за старите аборти, бъдете спокойни, слушайте си лекарите и се надявайте такива ситуации да не се повтарят Wink ей ме и мен, докато отворите темата и вече намерих 30 хиляди причинно следствени връзки света въобще да спре да се върти, ма като има кой да ми дрънне един шамар да ме окопити бързо се разсейвам Blush

Рали, не сменяй мъжа, че ще е късно ако се окаже че не е той проблема hahaha

Дони, браво че са се разминали инжекциите, а за прегледа- така е при някои, аз така ходих на чхг тестове, спокойно, важното е че нещата се развиват добре

ПС- аз цистита го оправих с мужик корен Wink

# 61
Ааа, мъжа си ми е идеален,не мисля да го сменям Wink ама виж това за шамара е добра идея-трябва ми едно освестяне,че както каза Тедд вече се чудим какво да си мислим:) Аз между другото вземам Цистон за проклетия цистит,но ще разуча и този муджик корен! Тедд-ка,мерси за съвета! Hug

# 62
мирише ми че Ваче трябва да се намеси и да ви свали на земята- не търсете причини за старите аборти, бъдете спокойни, слушайте си лекарите и се надявайте такива ситуации да не се повтарят Wink ей ме и мен, докато отворите темата и вече намерих 30 хиляди причинно следствени връзки света въобще да спре да се върти, ма като има кой да ми дрънне един шамар да ме окопити бързо се разсейвам Blush

тедд, мисля че не е баш така! Аз даже съм на мнение, че преди опитите за забременяване, трябва да се минава през основните изследвания, за да не минаваш 1-2-3 пъти през този ужас.  Flutter

А иначе, естествено че може и мъжа да "има пръст" в миседа. Ако сперматозоидът, оплодил яйцеклетката не е бил качествен- я кухо яйце, я спряла сърдечна дейност. Природата си знае работата понякога и спира нещата У време.  Crazy

Хайде пепито и зайчеее .
 Заек, вчера ви разглеждах снимките у фацето и си мислех каква ли страхотна кукла ще се пръкне от вашата любов.  Heart Eyes

# 63
  • София
Не съм специалист, но това, което аз съм чела и знам е че при Rh- при аборт задължително след това се поставя такава инжекция, за да се предотвратят проблеми при следваща бременност.
Моля ви посъветвайте се с доктор, който проследява бременност и специалист.
Диони, твоето абразио къде ти го правиха, че не помня?
Тази инжекция се слага и при бременност, но не знам дали винаги - имам две приятелки с отрицателен фактор и на два пъти им слагаха инжекцията - по средата и веднага след раждане.

Абразиото беше в окръжна болница при д-р Красимира Жекова. Сега незнам ако си сложа такава инжекция - късно ли е (мина 1 месец вече) , а като не е сложена - какво да правя при следваща (евентуално) бременност.
Имам записан час в клиника по стерилитет и тогава ще питам докторката, но е чак след 2 седмици.

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 10:06 от dioni

# 64
Диони, за Жекова само хубави работи съм чувала и знам, че в Окръжна болница са много добри специалисти, не знам честно казано. Аз раждах в Окръжна болница и съм много доволна.

# 65
Пеми,някакви новини? Heart Eyes

# 66
Момичета добро утро Mr. GreenМалко е мрачно в София, аз чакам ли чакам слънце Peace
Да ви се оплача, доки каза, че е добре вечер да работим с мъжо за бебе и никакво ставане после, и му казвам вчера, понеже ми се нахвърли по никое време, че е добре да изчакаме до вечерта, защото сега нямам време да лежа и той вика, е не секс по график, ама сега и в колко часа, много ми идва вече Shocked и се понацупи, е ще му мине де, къде ще ходи.
Доки иска да ни прати нас на спермограма, защото според нея моя мисед е бил заради некачествен войник. Надявам се скоро бебо да дойде, преди да се впуснем в изследвания Heart Eyes
Дъгичка подкрепям те за изследванията, но аз някак си все си мислех,че ей сега ще стане и не е необходимо, но колкото повече време минава, се убеждавам, че не е така Rolling Eyes

# 67
Дъгичка, аз казвам да си слушат момичетата лекарите най- вече, щото и аз откъдето каквото чуя за изследване съм наредена при доки да ми дава направление, тя й побеля косата от мен- то не бе имунологични, хормонални, сега пък щитовидна жлеза Embarassed както се казва "само се измислям", но както казва магнетче, много хора даже не разбират какво носят в себе си цял живот, а както сме виждали и в темата- хиляди изследвания пак няма да предотвратят това което има да става за съжаление ooooh! та искам да кажа, че трябва да се слушат лекарите най- вече, защото те най- добре знаят всеки индивидуално от какво има нужда, аз нали ви казвам- всеки ден по нещо трябва да се изследва, гледа...ужас, нетърпима съм даже..
и да ви кажа никакви планове не си правете- при мен след всеки преглед нещо ново, миналия преглед излязох с изследване на хормони, сега се видя пкя и ще отложа хормоните за да проследим ову няколко месеца дали ще се оправи положението...така ще е до септември /надявам се положението да се нормализира/, ако не е- противозачатъчни 3 месеца и след тях зелена светлина за бебеправене... ама да видим..другия преглед какво ще покаже Crazy

# 68
диони, следи се за антитела

във февруарската тема имаше една мама родила и не са й слагали инжекция, роди 2 без проблем, но я бяха стреснали малко с тия антитела

добре е да се бие антиД до 72 часа след аборт/раждане, но ако аборта е в много ранен етап (до 5, 6 г.с. когато не е детектирана сърдечна дейност), не мисля, че може да настъпи автоимунизация, понеже няма развита кръвоносна система на бебето, но все пак за застраховане е добре да се направи

# 69
Bebi i Bebi  Hug от мен само това - момичетата които вече са го превъзмогнали ще ти дадат повече кураж, аз самата все още не съм се оттърсила от моя мисед.  Hug Hug Hug
На теб къде и кога ти я поставиха тази инжекция за анти тела, кой ти я предписа?

При моето абразио не спрях да обяснявам ,че аз съм Rh-, а съпругът ми Rh+ и докторката каза, че антитела може ли да се получат в по-напреднала бременност, а моето абразио било в ранна седмица (10 г.с.)  

След като имам един аборт миналата година Май месец и не ми бяха били инжекцията/аз съм 0-, а приятелят ми 0+/, сега забременях отново и в 5-6г.с. направих спонтанния аборт, биха ми още на другият ден инжекцията в Шейново и сега след няколко месеца живи и здрави отново ще работим за бебче/правиха ми кюртаж, за това ще изчакаме да се възстановя/.  Първо ще си пуснем едни изследвания и тогава(и той имаше варикоцеле, но го оперираха/. Благодаря, милички мами!  Пак ще пиша.

# 70
  • Пловдив
Ще взема и аз да го пробвам тоя мужик корен, пък дано помогне, че в момента пия два вида антибиотици и не ми се почват допълнителни. А ако отида на уролог със сигурност пъвата му работа ще е да ми предпише лекарства  Naughty. Аз досега никога не съм имала цистит. За пръв път ми се появи около 4-5 часа след започване на доксициклина и при прекратяването отново след няколко часа изчезна. сега при втория курс с доксициклин отново се появи и се надявам като го спра да си изчезна като първия път.

Иначе момичета, аз да ви кажа от няколко дни нещо съм по-положително настроена към ситуацията и си мисля, че "всяко зло - за добро" е може би достоверна поговорка. Някак имам голямата надежда, че времето бързо ще мине и няма да бебеправим после дълго  Heart Eyes. Дано да са верни предчувствията ми. Някак си тука толкова много  EFP EFP EFP, че и на мен ми действат ползотворно  Hug

Firegirl, цупи се нецупи ще свикне, все пак целта си заслужава  Peace. Ние даже по едно време се заливахме вечер от смях, защото лягаме, всеки се съблича, а бе направо формално - той се бъзика, аз също и го обръщахме на някаква комична ситуация  Laughing

tedd, и аз така - през два дни на преглед и все ново 20. Но се надявам при следващия ти преглед да ни напишеш добри новини  Peace

# 71
  • София
Doni M вземи си пробиотици, Био гая примерно! Цели два АБ? Много! Аз също пих доксациклин с Биогая за всеки случай,че след АБ винаги се лекувам от техните последствия!

# 72
  • Пловдив
Попитах вчера док за пробиотици и каза, че много бързам. След като спра антибиотиците ще започна някакви пробиотици, от които едните вагинално разбрах. Каза, че възпалението на яйчниците ми трудно повлиява от лекарствата и ако сега започна с пробиотици те може да противодействат на антибиотика.  Tired

# 73
  • София
диони, следи се за антитела

във февруарската тема имаше една мама родила и не са й слагали инжекция, роди 2 без проблем, но я бяха стреснали малко с тия антитела

добре е да се бие антиД до 72 часа след аборт/раждане, но ако аборта е в много ранен етап (до 5, 6 г.с. когато не е детектирана сърдечна дейност), не мисля, че може да настъпи автоимунизация, понеже няма развита кръвоносна система на бебето, но все пак за застраховане е добре да се направи
При мен минаха 1 месец и 4 дни, а аборта беше в 10 гс, но нямаше сърдечна дейност.
Сега дали е късно да се постави такава инжекция - тоест безмислено ли ще е?

# 74
Doni M и при нас ситуацията е такава, много криво с този секс по график, хем се опитвам да не е така, но има месеци в които ни става доста тегаво и се изпокарваме за нищо. Но като види, че не ми е приятно спира да прави фасони де, дано бебето стане по скоро, търпение му е майката, но от къде и как Whistling

Общи условия

Активация на акаунт