Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви съвети се дават на участниците във форума?
Какви изследвания трябва да направят приятелят ми и аз след втория аборт? Кога трябва да ги направим и след колко месеца можем да опитаме отново за бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви съвети се дават на участниците във форума?
Участниците във форума предоставят съвети за грижа по време на бременност, подготовка за раждане, грижи за новороденi, избор на болница, справяне с трудни моменти и преодоляване на страхове. Те също така споделят лични истории и опит. Освен това те обсъждат лечението на гъбични и бактериални инфекции, подготовката за бременност, кърменето и грижите за бебета. Форумът предлага подкрепа и взаимна насърчение, особено по теми като здраве на майката и детето, емоционални предизвикателства на родителството и процедури след загуба на бебе.
-
Какви изследвания трябва да направят приятелят ми и аз след втория аборт? Кога трябва да ги направим и след колко месеца можем да опитаме отново за бебе?
След втория аборт е препоръчително да направите изследвания за резус фактор, антитяло и други репродуктивни изследвания. Препоръчително е да се консултирате с гинеколог за точния списък с изследвания. Обикновено се препоръчва да изчакате поне 3-6 месеца преди да опитате отново за бебе, за да дадете възможност на тялото да се възстанови и да избегнете повторни проблеми.
-
Какво представлява инжекцията с анти-D глобулин и кога трябва да се приложи?
-
Какви са причините за спонтанния аборт и какви изследвания трябва да направя след него?
Да убием гадните мисли, чувства и случки с по една широооооока усмивка

Но се стягай! мечтание ти също си избивай тея мисли за отказването. Тук никой няма право да се предава 

няма какво да ти каже човек за да те успокои...няма ли как все пак докторите да обърнат внимание, въобще ли спират работа по време на тази конференция