Кюретаж и забременяване след това - 17

• 29 969
  • 721
  •   1
Отговори
# 690
  • София
zuzi_79, акушерката в МД ми каза, че трябва да кървя, поне 5 дена, след абразиото - не обилно, но не и хич да няма...

Уф, малко се стреснах чак. Сутринта имах малко, преди малко пак една капка видях и това е. Нищо не ме боли, чувствам се добре.  newsm78

Спокойно! Шийката е травмирана и понякога се свива. Затова ти казвам ако изкървиш по-рязко и обилно не се плаши. Аз ходи на УЗ на 6 ден от кюртажа. Тогава докторката видя в матката задържана кръв. Отдели си се след около 2-3 дни, но аз си бях подготвена и не се шашках. Иначе аз имах много слабо кървене, по-скоро зацапване отколкото кървене. Абе като последните дни на цикъла.

# 691

Спокойно! Шийката е травмирана и понякога се свива. Затова ти казвам ако изкървиш по-рязко и обилно не се плаши. Аз ходи на УЗ на 6 ден от кюртажа. Тогава докторката видя в матката задържана кръв. Отдели си се след около 2-3 дни, но аз си бях подготвена и не се шашках. Иначе аз имах много слабо кървене, по-скоро зацапване отколкото кървене. Абе като последните дни на цикъла.

Ох, миличка Vache, това много успокоително ми подейства, особено преди сън. Благодаря ти!!!   bouquet

# 692
Ваче, наистина, цените само на консултация са умопомрачителни, а изследванията са направо за банков кредит hahaha аз забелязвам закономерност при всички май че веднага след аборта са навити да правят какви ли не изследвания /говоря за първи/ и месец-два по- късно вече са се оставили на течението и пускат само назначените стандартни изследвания Crazy може би травмата с времето отживява или се съгласяваме с "така е трябвало да стане" и гледаме напред  Laughing

Мечтание, ще те подкараме с шутове Hug

Тони, не спирам да те мисля Hug

Firegirl, чакаме те и теб с изненада Hug

# 693
  • София

А какви са тези "стандартни" изследвания... и от кой се назначават?

Аз да кажа, не че се натискам да ме изследват за нещо към момента, особено пък, ако трябва да го плащам - питам, понеже изобщо не съм наясно с нещата...

# 694
  • Пловдив
katiABV, много много съжалявам  Cry Кураж, мила!  Hug

toni_StHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Страхотна новина! Стискаме палци все по-хубави неща да ни съобщаваш!

bebo_sn, честито сакче  Heart Eyes

zuzi_79, нормално е. Аз след кюретажа почти не кървях и на другия ден изобщо. Обаче след 2 седмици като се почна едно изчистване бше страшно чак.

me4koni, ти при кой си ходила в Пловдив?
Аз сега съм с назначени изследвания за всякакви хормони и клетки и нам си какво. АГ-то ме посъветва да намеря някой ендокринолог, който да ми даде възможно повече направления за хормоните, та пон да спестя някой лев, но засега не намирам такъв, който да ми даде повече от 3 хормона  Sad Освен това се чудя в коя лаборатория в Пловдив да си ги пусна. Ако някой ме посъветва ще съм благодарна  Praynig
Освен това док ми разясни кой хормон на кой ден от цикъла се изследва. Ама аз нещо от много мислене сега се чудя първия ден, от който да броя е първия ден на МЦ нали?

# 695
Момичета, ще ви помоля да пуснете нова тема вие, понеже нямам никакво време. Не знам дали ще успея аз. Малката в понеделник има рожден ден и все нещо се сещам и все някъде ходя. Crazy

# 696

Ох, миличка Vache, това много успокоително ми подейства, особено преди сън. Благодаря ти!!!   bouquet
Zuzi, гледай да се движиш колкото можеш повече. Някъде бях чела, че така се изхвърля задържаната кръв /ако има такава изобщо/. Аз също не кървях след кюретажа- съвсееем мъничко. Бъди спокойна   bouquet

# 697
Дони, първия ден с "истинско кървене" е първия ден на цикъла, не зацапване, не слабо...вземаш този ден за първи и ако са ти казали хормони на 3ти ден..отиваш в третия ден броен от този първи, ако вземем днес за първи- в понеделник трябва да си пуснеш хормони..май обясних Wink

# 698
  • Варна
Мечтание, Деси, Магнитче, Ваче, Дони Hug Hug Hug

Мечтание, съжалявам, мила.  Sad Толкова се бях зарадвала за теб като прочетох поста ти при януарките. Hug

Сега да разкажа какво се случва с мен. Снощи не успях да кажа на мойто мъжле, че от една седмица започна втора работа и вечер се виждаме за 5 минути, легнах си с мисълта тази сутрин да повторя теста и като се прибере в 7 да му кажа радостаната новина. Станах в 6 повторих теста и изтръпнах, чертичката беше по-бледа. След около 15-20 мин. стана това от което най-много се опасявах - появи се лелката. Така докато си дойде половинката ми имах две новини вече за съобщаване. Той още като ме видя разбра какъв е резултата, на мен само ми остана да му кажа какво се е случило за тези 24 ч. Тук ще отворя една скоба, че първоначално имах намерение да правя теста ако ми закъснее чак на 01.06, но не издържах. А ако го бях оставила за 1-ви сега нямаше да се разстройвам. Да, поплаках си малко в къщи и след разговора с половинката се съвзех и продължавам борбата, няма да се предам. Искам на всяка една от вас да благодаря и да гушна за милите думи и куража, които ми дадохте вчера и особено на Мечкони , Тед.

# 699
Тони и при мен стана същото като при тебе ooooh!Мислих снощи да спирам борбата защото се е видяло ,че бог няма намерение да ме дари с втора рожбичка  Cryно през ноща сънувах едно бебенце синеоко и ми се усмихваше  newsm78беше толкова истинско ,че незнаех кое е сън и кое реалност Hug HugТака ,че продължаваме Hug

# 700
Еххх , Мечтание  Hug  Cry , Тони  Hug Cry , много ми е мъчно така .... но само едно ще ви кажа , НЯМА Да СЕ ОТКАЗВАТЕ , незнам дали сте ме чели , но спомняте ли си как в края на
март плаках за една бебешка количка всяка сутрин , която виждам .... надежда има , при всички нас мечтата ще се сбъдне  Hug Hug Hug

За момичетата питащи за изследвания при планиране на бременност :
 http://www.puls.bg/health/sex/news_3283.html
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 796&Itemid=20

Хубав ден ви желая  Hug  bouquet

# 701
Мечтание, Тонче....  Cry ! Съжалявам за разочарованията ви, но не спирам да мисля и да ви пращам положителни мисли за положителни тестчета.

Съжалявам и за другите лоши новини!  Confused

Бейби, големи приготовления, лелеее! После ще даваш акъли  Hug

Аз бих могла да пусна следващата темичка, само че ще ми е нужна помощ за новите бременелки, тъй като сами виждате, че не следя всичко.  Blush Ще прегледам назад и ако нещо не ми се получи си копирам старата информацийка.

# 702
  • в сърцето на моето Слънце
Мечтание, Тониspoko
Нямам какво да кажа, момичета. Трудно ми е вече да намирам и думи и сили, но знам едно, не искам да се отказвам....

# 703
Тони,ех...кураж,мила ...ще стане ,ще видиш..не се травмирай-пращам ти много топла приятелска прегръдка... Hug Hugлятото,хубавата Варна,морско ще е и човек диша с една стотна по-леко..ще стана Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed

Мечтание-мъчно ми стана Confused Confused Hug Hug

Бейби-ех,какви вълнения предстоят.... Whistling Whistling Whistling/и аз съм рожденичка в понеделник/
Doni M Hug-аз такъв ендо така и не намерих,плащах си ги..всичките си ги пуснах в Бодимед,др Даскалов нямаше нищо против,..ще ти пиша на лични  да не спамя темата... Hug

# 704
Тони, Мечтание  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Кураж!!!

Бейби,весело посрещане на РД!!! После да разказваш!

Общи условия

Активация на акаунт