Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да направя усукан козунак?
Как да омекотя твърдото тесто за кифлички?
Какво да правим, ако забравим да намажем козунака с яйце преди печене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да направя усукан козунак?
-
Как да омекотя твърдото тесто за кифлички?
-
Какво да правим, ако забравим да намажем козунака с яйце преди печене?
-
Как да предотвратя спадането на козунака, ако се раздели и се пече на части?
-
Каква марка брашно е подходяща за пухкави козунаци?
:

!
- това беше най-страхотният козунак на вкус, който някога съм правила - за първи път пуснах машината да меси втори път и в резултат тестото пукаше цялото на мехури...във всеки фитил сложих различна плънка - локум, стафиди и портокалови корички, накиснати в ром...ако не бях на гости, щях да си го омета сама целия
,като се има предвид,че твоите тутманици са ми еталон
!Но ако поканата е за Италия събирам куфара веднага и ще си месим двенките!


Да козунака става много сполучлив и е много вкусен.
Не съм снимала, но някой друг път и това ще направя.