Пролет пукна, ние не, Януарчето играе, на нас ни се плете

• 30 466
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Цвет, днес ли ви излиза класирането за градина на Габи? Стискам палци!  Praynig

# 256
  • София; Дружбето
Цвет, днес ли ви излиза класирането за градина на Габи? Стискам палци!  Praynig
Днес се тегли, утре публикуват списъците. На трънис ъм направо. А и дребния вдигна Т, та ми иде да го утрепя Crazy

# 257
Привет на всички!
Първо да ви поздравя (макар и с голямо закъснение) с отминалите вече Великденски празници, както и да честитя на всички именици през изминалите дни!

Ние бяхме на село при баба 10 дни, изкарахме страхотно, починахме и така........ Сега аз съм вкъщи, че съм малко болна, и се мъча да се лекувам и да уча тук за един изпит.

Малко по-нататък ще се включа по-адекватно!
Мнооооооооооооого се радвам, че отново имам достъп до интернет и мога да ви прочета и да съприживея и споделя вашите чувства и емоции.
Както и да ви звучи това.

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 14:47 от Мимоза2

# 258
  • София
Мимоза Hug

# 259
Цвет, стискам палци за татко ти да превъзмогне бързо физическат и психическата травма!
Тая зелената прежда сигурно е за плетка с  крехко агнешко.  Mr. Green

# 260
Мила е приета в яслата. Ще се пукна от кеф... newsm68

При нас имаше голяма вероятност и да не стане, защото са много деца с предимство, обаче аз и за момент не се съмнявах, че няма да я приемат и така и стана.Просто вярвах до последно, даже не съм го и мислила и се случи. Simple Smile

Цвет, честито и на васbouquet

# 261
  • София; Дружбето
Мила е приета в яслата. Ще се пукна от кеф... newsm68

При нас имаше голяма вероятност и да не стане, защото са много деца с предимство, обаче аз и за момент не се съмнявах, че няма да я приемат и така и стана.Просто вярвах до последно, даже не съм го и мислила и се случи. Simple Smile

Цвет, честито и на васbouquet
newsm44 не съм спала цяла нощ от притеснение. Много се радвам и за теб Хриси Hug Сега остава да навия Габи да ходи Joy

# 262
Бебетата пораснаха и на ясла ще ходят  Hug

# 263
Що бе Цвете, аз  доколкото видях ви приемат 100% Thinking - в 4то ОДЗ нали?

Като взимаме Боил от градина, Мила не иска да си тръгва от групата - всички деца я щипят и тя много се радва да се разхожда из групата.На Габчо не му ли е интересно?

# 264
  • София; Дружбето
Ами последните 2 дена се появиха нови кандидатури с много точки, които после премахнаха и беше една каша, не беше сигурно дали сме вътре. Пък като искам само в тази не съм писала друга, което ми намалява шансовете. Та така, днес ще се пие. Пораснаха бебета Whistling а някои още се ослушват

# 265
  • София
Може лид а ви питам за мнение? Обящавам, че няма да влизам в дискусия, само искам да чуя различни мнения от моето. Hug
99.9% ще записваме Никол първи клас, най-вече за да й сменим незабавно средата - сещате се случката с ритниците, която беше просто последната капка преляла чашата. Та вчера ходихме в 30-то СОУ (бившето "Знаме на мира") - на мен ми харесаха условията, имам предвид какво се учи (английски и информатика +СИП по италиански - това е от 1-ви клас). Християн не хареса базата, остаряла е. После четох в интернет, не за много добри отзивите, особено за след 7-ми клас. Замислихме се за 18-то, но сега чета и за него кофти неща.  Crossing Arms Уж реномирани училища, а родителите не са доволни и от първи клас. И сега сме в лека дилема какво да правим. Ще подадем и за двете училища заявления, но то само след месец е записването. За 18-то е интересна японската паралелка, другите не ми се струват изключителни, а точно с японските паралелки имало проблем, защото им бягали японците.  Joy И двете училища са близо до офиса, ще я водим и ще я взимаме, нещо ще ни дойде нанагорно да я водим някъде далече или да плащаме допълнителен транспорт.
Та моите размисли са - клоня към 30-то, до 4-ти клас, а после пак ще мислим. Искам да е в добро учлуище за горните класове, а 30-то явно не е такова. 18-то пък за горните класове (поне по писания) е по-стабилно, уж.  newsm78
Ще се радвам на всяко мнение, на база личен опит, чуто за училищата (но не от преди 10-15 години, а скоро) и т.нат. Peace

# 266
Клемс, не съм запозната с тези училища, за които говориш, но може да изберете сравнително добро до 4 клас или до 7 клас, а после в друго да я преместите.
И честно казано, доволни от училището родители май няма да срещнеш. Системата е калпава.

# 267
  Честито на приетите в ОДЗ-та!   bouquet
  Честито на всички,които се трудят (поне понякога) и днеска имат празник!  Grinning
  Честито на тези,които носят името Мая!Предполагам,и те празнуват днес.  Hug  bouquet

# 268
  • София
Сърдечни поздрави от Кърджалйеро!  Party Тук сме от петък, но добре си прекарваме, та тръгването оставихме за понеделник..  Whistling

# 269
Много се радвам за приетите в ясла дечица.

Успешна седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт