Концерти 2011 (2)

• 30 600
  • 534
  •   1
Отговори
# 390
  • York
http://www.sme.bg/news.php?NewsID=281

Продажбата на билети за Sade започва в Понеделник  Peace

# 391
  • Някъде в търсене ............
Ох много скъпи са пак:(

# 392
Аз бих отишла на турнето на ФЕН ТВ

# 393
Не, и тук няма да намериш съмишленици.

# 394
  • София
Не, и тук няма да намериш съмишленици.

Peace  Grinning

# 395
Концерт на PERO DEFFORMERO
R.B.F. Club - София
01.10.2011г.

Прогресив турбо-фолк метъл шайката PERO DEFFORMERO ще има концерт в софийския клуб R.B.F. на 01.10.2011г. Това ще бъде първият хедлайнерски концерт на групата в България. Сърбите ще изпълнят всичките си хитове, станали любими на българските меломани – “Gotičarka”, “Kauboj”, “Kako Da Ti Kažem Brate”, “Ferrari”, “Dosli Smo Do Kraja Puta” и много други. PERO DEFFORMERO ще имат и срещи с българските фенове, като before и after партитата ще бъдат обявени в следващи новини. 
Една от подгряващите групи на събитието ще бъде 5-о ЧУВСТВО от София.
Билетите са 250 като могат да бъдат закупени на цена 22лв. само от системата на EVENTIM.

18:30 – Отваряне на вратите

19:00 – 19:30 – 5-о ЧУВСТВО

19: 40 – 20:10 – T.B.A.

20:30 – 22: 30 – PERO DEFFORMERO

Концертът се организира от почитатели на групите с любезното съдействие на предаването „От Другата Страна” по радио Варна с водещ Мартин Николов, Metal Hangar 18, BG MUSIC NEWS, www.vayer-electric.com , клуб R.B.F., Rock Bar Fans и Bar Thrash Zone.

# 396
  • out of space
Хора, знае ли някой какво ще рече това "Билет за концерта, категория 4". Какво ще рече категория 4?

# 397
Хора, знае ли някой какво ще рече това "Билет за концерта, категория 4". Какво ще рече категория 4?

Категория 4 Трибуна горна - 43 евро  - виж по-долу в линка който ще ти пратя  Tired

http://www.carpediemtravel.bg/concerts/272--rammstein-1995-2011-.html

На това ли ще ходиш  Crossing Arms

# 398
Здравейте! Търся 1,2,3 - колкото има - билети за концерта на Red Hot Chilli Peppers в Лондон на 7 ноември.
За предпочитане да са standing floor general admission.

# 399
Здравейте! Търся 1,2,3 - колкото има - билети за концерта на Red Hot Chilli Peppers в Лондон на 7 ноември.
Разпродадени ли са билетите вече? Аз все още мисля за Виена или някой от концертите в Германия, но ако свършват билетите, да не мисля много Peace

# 400
  • Габрово
И за Виена вече били свършили  Laughing

# 401
Разпродадени ли са билетите вече? Аз все още мисля за Виена или някой от концертите в Германия, но ако свършват билетите, да не мисля много Peace
В момента онлайн няма билети. Може да се появят в последствие, но трябва да се проверява. За около 3-4 часа свършиха.

# 402
Брадата, размазващо беше в Каварна, мила. Ние сега се прибрахме, че след концертите останахме на моренце в района. Ревах с пълно гърло на Tiamat и Moonspell, а Opeth малко ме разочароваха. Освен трите леки парчета, които Дух-а, ти е постнал, друго леко не изсвириха, а аз по-тежките им неща не ги харесвам. Мислех през деня да ходя с децата на signing session, обаче беше такава жега! Е, аз от предния концерт имам автограф от Фернандо и останалите, обаче исках и големия да ги види очи в очи. Opeth се направили на интересни и отказали да дават автографи.
Иначе първия ден Paradise Lost малко се изложиха, Katatonia бяха на ниво, а последния ден Lake of tears ме разочароваха, а за Arch enemy изобщо не останах, защото на малкия му се доспа.

# 403
  • Бургас
Благодаря за сводката Hug
Благородно (или не чак толкова благородно Twisted Evil) завиждам и на теб и на останалите, които са били там, но какво да се прави - децата искат жертви още преди дори да се родят Whistling

Радвам се, че Moonspell и Tiamat  са били на ниво - това бяха групите, заради които ронех кървави сълзи! Paradise Lost съм ги гледала поне в периода, когато правеха  наистина хубава музика (за мен) в далечната 1993 година (божкеее, колко отдавна е било това Embarassed), така че не съжалявам чак толкова. Katatonia биха ме "докоснали" на живо, но за Opeth не знам - признавам, че не съм слушала много техни неща, но като че ли не бяха точно от моите групи (макар че както знаеш си падам и по доста по-тежки неща като музика и звучене). А  Lake Of Tears пък нещо хич не ме кефят напоследък и дори последният им албум (въпреки суперлативите) ми е абсолютно бозян (да ме прощават феновете им).

Ще чакам рапорти и от следващите концерти, които ще изтърва тази година - част от Спирита, Amon Amarth, Samael... newsm45

# 404
В момента онлайн няма билети. Може да се появят в последствие, но трябва да се проверява. За около 3-4 часа свършиха.
Благодаря ти, ако мернеш нещо да се продава, пусни ЛС, плс Grinning

Общи условия

Активация на акаунт