Сайтове за колективно пазаруване-да обсъдим сделките в ПЛОВДИВ

• 41 882
  • 777
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Фитнесът е супер, но в условията пише, че ваучера важи само за жени!

# 631
  • София
Моля, ако някой попадне на оферта за хапване, да прати линк. Необходима ми е за петък. Нямаме претенции за къде - пица, сладкарница ... за почерка ще е. Благодаря ви за което!

Появи се още едно предложение, което може би е добро за празнуване с повече хора, но не познавам  ресторанта. Ако е някое заведение с надути цени, 50% от сметката може да не ви урежда  Wink.

# 632
Моля, ако някой попадне на оферта за хапване, да прати линк. Необходима ми е за петък. Нямаме претенции за къде - пица, сладкарница ... за почерка ще е. Благодаря ви за което!

Появи се още едно предложение, което може би е добро за празнуване с повече хора, но не познавам  ресторанта. Ако е някое заведение с надути цени, 50% от сметката може да не ви урежда  Wink.
Удължили са срока на офертата за К2, мисля да взема направо 4 ваучера !
Момичета, някоя използвала ли е услугите на център Лоби ? Това изглежда много съблазнително http://grabo.bg/plovdiv/nurieye-terapiia-za-ochi-plius-uam-masaj … ni-za-680lv-0dqrd Te пускат доста офери, но заслужава ли си салона.

# 633
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря на всички за оказаното съдействие. Предадох офертите на именичката и тя ще реши кога и къде.

По повод екскурзията до Алексадруполис за 23.07 от Бюро за туризъм и приключения "Пълдин" чрез сайта на Колектива - купих ваучер на свекървата и ще докладвам другата седмица дали е останала доволна. Занесох ваучера на момчетата от Пълдин. Телефоните им не спряха да звънят. Само докато бях там /има-няма 10 мин. с разпита, който им проведох/ се обадиха и запазиха още 3 места.

# 634
  • Пловдив

A някой има ли впечатление за тази оферта http://www.zadrujno.bg/plovdiv :  Дълбоко почистване на лице за мъже и жени (луксозна терапия две в едно) чрез Herbal Active Line и BioArson-D за 28 вместо 110 лв.  или поне за студио Енигма

В Енигма съм ходила 2 пъти на диамантен пилинг
обстановката е луксозна обслужването любезно и от пилинга останах доволна

но като се има в предвид, че аз бях доволна и от масажите в Нирвана , а ти хич /в интерес на истината на мен с кал не са ми правили/

а пък след това писах много добри отзиви за маникюристката в Богиня , а една мама на скоро хич не беше доволна от педикюра /за статистиката на педикюр там още не съм била , аз съм страшно доволна от маникюра- и да девойката е малко бавна,  но в хубавия смисъл обича да си изпипва нещата пак повтарям ходила съм само на маникюр, но имам и от ваучерите за маникюр плюс педикюр , но още не съм ги ползвала/

не смея да препоръчвам вече нищо

само споделям лични впечатления

# 635
Взех си аз ваучер за рибките! да ви питам  мога ли да се заразя с нещо? newsm78 сори,че пак подобни вълнения имам,ама да знам! като се яли нечии други крака преди това?на мен нищо не може да ми стане,нали? Crazy оффф луда работа съм с тия страхове!

# 636
Взех си аз ваучер за рибките! да ви питам  мога ли да се заразя с нещо? newsm78 сори,че пак подобни вълнения имам,ама да знам! като се яли нечии други крака преди това?на мен нищо не може да ми стане,нали? Crazy оффф луда работа съм с тия страхове!
Молиш се да не са яли заразени крака! Едва ли им дават противогъбични лекарства.

# 637
  • Пловдив

Ако са яли заразени крака, после сигурно няма да имат апетит  Mr. Green  Mr. Green

# 638
  • Пловдив
 newsm78 чудя се на това http://www.lapni.bg/offer/495
някой да се е възползвал вече   bouquet

# 639
Удължили са срока на офертата за К2, мисля да взема направо 4 ваучера !
Момичета, някоя използвала ли е услугите на център Лоби ? Това изглежда много съблазнително http://grabo.bg/plovdiv/nurieye-terapiia-za-ochi-plius-uam-masaj … ni-za-680lv-0dqrd Te пускат доста офери, но заслужава ли си салона.
И аз взех два ваучера за К2.
Относно център Лоби, това не е класически салон за красота, а по-скоро за масажи, релакс и лечение. Аз съм много доволна от обслужването и от процедурите. Ползвала съм леглото Мигун и тези две неща, които в момента са на оферта в Грабо. Не знам как са останалите им процедури, но цените им не са високи и мисля, че са по джоба на всеки.

# 640
Като казахте център Лоби - имат нова оферта тук
http://www.zadrujno.bg/790/limfodrenajen-uam-masaj-presoterapia- … lobu-plovdiv.aspx

А лично аз ще си взема билет за Фахрадин за Горката Франция на лятното кино.

# 641
  • Майничка

Ужасно ме изкушава това, само ще проверя дали не е противопоказно при разширени вени.
Иначе за рибките веднага се класирах, похвалих се на благоверния и той се ентусиазира, та и за него си взе ваучер, много любопитно му стана. Laughing

# 642
  • о`майна лунна нощ е
С тия рибки .... много ми е странна процедурата. Да се оставя да ме ядат някакви животни, които на всичкото отгоре са ръфали нечия друга плът преди мен  Sick А на всичкото отгоре да си плащам, за да храня добитъка на хората ... с мен самата ....  Mr. Green Ами ако са преяли и не искат да ме гризят?
Желая успех на закупилите и чакам с нетърпение отзиви /не че ще отида де Crazy /

# 643
Моята козметичка ми каза, че при нея са идвали хора с белези от такива рибки, така че ме разколеба ...
   Иначе и аз бях много навита, но  Confused

# 644
  • Пловдив
Моята козметичка ми каза, че при нея са идвали хора с белези от такива рибки, така че ме разколеба ...
   Иначе и аз бях много навита, но  Confused

ами козметичката кво да каже-отнемат й от хляба рибките.абсурдно е да хапят до кръв,за да оставят белези.

даваха такава процедура на живо при Гала преди време-стори ми се приятна и безопасна.навила съм се да пробвам.

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 13:02 от Elfita ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥

Общи условия

Активация на акаунт