Сайтове за колективно пазаруване-да обсъдим сделките в ПЛОВДИВ

• 41 875
  • 777
  •   1
Отговори
# 645
Някой слагал ли си е такъв лак  Rolling Eyes  http://www.lapni.bg/offer/564

Много и се чудя на тази оферта

# 646
Някой знае ли кога сменят водата в Акваленд, искам като отида да е по-чиста/ уф , и аз съм малко гнуслива/.Искам да заведа детето с ваучерите , но досега не съм била там нито веднъж, нямам информация за хигиената и т.н.

# 647
Едва ли ще я сменят преди края на сезона.

# 648
Взех си аз ваучер за рибките! да ви питам  мога ли да се заразя с нещо? newsm78 сори,че пак подобни вълнения имам,ама да знам! като се яли нечии други крака преди това?на мен нищо не може да ми стане,нали? Crazy оффф луда работа съм с тия страхове!
По горе в темата писах за тези рибки, няма проблем няма опастност да се заразиш с каквото и да е било. Като преживяване е много приятно леко гъделичкащо  bouquet. Сигурна съм че ще ти хареса newsm10

# 649
  • До хладилника, който обичам
Някой знае ли кога сменят водата в Акваленд, искам като отида да е по-чиста/ уф , и аз съм малко гнуслива/.Искам да заведа детето с ваучерите , но досега не съм била там нито веднъж, нямам информация за хигиената и т.н.
Хигиената е добра Peace
Прецени си в колко часа да го водиш (може би чете моите жалби за работното им време малко по-назад).

# 650
[Хигиената е добра Peace
Прецени си в колко часа да го водиш (може би чете моите жалби за работното им време малко по-назад).
[/quote]

Да ,  ще гледам да е по-рано.Вашите ваучери със кебапчета ли бяха или само басейн?Моите са с кебапчета, ще споделя като ги използвам!!

# 651
  • Пловдив / София
Да похваля и Арт Клуб в двора на Драм. театър.
Снощи си използвахме ваучерите - пилешки филенца и брускети. Поръчахме отделно и една салата. Всичко беше мн. вкусно.
Менюто е стегнато и на разумни цени. Има интересни неща.
Обслужването е любезно, без да фамилиарничат.
Интериорът на ресторанта е стилен и уютен. Ползвах тоалетната, не че съм ходила да оглеждам специално. Mr. Green

Така че препоръчвам.

# 652
  • о`майна лунна нощ е
Някой искаше оферта за кино/театър.
Ето една от Задружно - http://www.zadrujno.bg/plovdiv

# 653
Моята козметичка ми каза, че при нея са идвали хора с белези от такива рибки, така че ме разколеба ...
   Иначе и аз бях много навита, но  Confused

ами козметичката кво да каже-отнемат й от хляба рибките.абсурдно е да хапят до кръв,за да оставят белези.

даваха такава процедура на живо при Гала преди време-стори ми се приятна и безопасна.навила съм се да пробвам.

Забравих да кажа, че козметичката ми е приятелка, така че няма сметка да ме лъже. Освен това коментирахме решението на здравословен проблем /себореен дерматит/ чрез рибките и не вярвам да си измисля.
   Също останах изненадана, споделям тук, защото имам информацията-грешна или вярна, всеки сам да си преценя  Peace

# 654
  • До хладилника, който обичам
Да ,  ще гледам да е по-рано.Вашите ваучери със кебапчета ли бяха или само басейн?Моите са с кебапчета, ще споделя като ги използвам!!
Басейн и комбинирах с ваучери за пица с бира за големите, а децата бяха с детски вход за РД (9 лв - вход + пица+ сок).

# 655

Аз съм си слагала и ми съсипа ноктите. Много по-доволна съм от gelish и shellac, но и с тях трябва да не се прекалява.

# 656
  • Майничка
Чела съм, че при почистване на псориазисни плаки с рибки гара руфа, може да се получи леко кръвотечение, тъй като кожата под плаките е доста по-тънка от нормалната здрава кожа, затова, специално в Кангол, терапията с рибките се комбинира с лечение с морска вода и УВ-лъчи или слънчева светлина, които да подпомогнат зарастването на тези микроскопични ранички.

По пътя на логиката, не е невъзможно, при хора с псориазис по стъпалата (който на практика е трудно да се различи от по-загрубяла кожа, особено на петите или лактите), да се получи такова кръвотечение и да се оголят петна, които да изглеждат като белези. Сигурно е стряскащо, камо ли пък, ако си приемал такова състояние на краката или лактите си за нормално и не си наясно, че имаш такъв тип заболяване.

# 657
  • Пловдив

Аз съм си слагала и ми съсипа ноктите. Много по-доволна съм от gelish и shellac, но и с тях трябва да не се прекалява.

оф ами то май си зависи от ноктите
аз пък не съм доволна от гел лака изобще не ми седи по 2 седмици и ми съсипва ноктите .... а моята кумица завъди орлови нокти с гел лак в смисъл че и пораснаха и задравяха ...... стигам до извода че е индивидуално /не сме ходили на едно място , но не вярвам де има чак такава разлика

а за този салон някакви отзиви да има , че и аз се чудя май само такова не съм пробвала

Peace Sugarfreeeee  гелиша е гел лак

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 22:01 от MAMA GALQ

# 658
newsm78 чудя се на това http://www.lapni.bg/offer/495
някой да се е възползвал вече   bouquet

Правила съм си шоколадова терапия преди в друг  салон и е мн приятно, а кожата ми после беше мн мекичка.Препоръчвам шоколадовата терапия  Laughing

# 659

оф ами то май си зависи от ноктите
аз пък не съм доволна от гел лака изобще не ми седи по 2 седмици и ми съсипва ноктите .... а моята кумица завъди орлови нокти с гел лак в смисъл че и пораснаха и задравяха ...... стигам до извода че е индивидуално /не сме ходили на едно място , но не вярвам де има чак такава разлика

а за този салон някакви отзиви да има , че и аз се чудя май само такова не съм пробвала

Ама това не е гел, нали? Не съм много запозната  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт