Великденски яйца красиви - чукат ЮЛКИТЕ щастливи!

• 27 985
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте мамчета!

Танче, мерси за хубавата великденска темичка!  bouquet
Относно заглавието и аз си го чета с усмивка, че нали съм от гладните кокошки! Mr. Green

Капризче, честита количка, много е хубава!
Пете, браво за хубавите резултати при теб.
shturchaki, браво на твоя бебок, големи мъже си имаме в темата.А ти си почивай повече, пий си хапчетата и дано се успокоят контракциите, явно повечето ще сме така.
kalaza, честито и на теб за возилото.
За хълцането, на мен понякога коремът ми потрепва целия и си мисля,
че това трябва да е. newsm78

# 61
Здравейте от работното ми място.

И аз блгодаря на Петя и Таня за грижата за темите, аз съм такъв технически инвалид, че това изобщо не бих могла да го сделам, и понякога честно казано го приемам за даденост.

Витамини пих един път - двадесет дневен курс с тези натуралните на Хип. Може би към края ще направя още един. За сега не пия никакви допълнителни лекарства или добавки /след като си приключих антибиотика/. В сряда съм да ми вземат секрет за "треторно" изследване, да видим коките дали са изчезнали.

Единствените неразположения от бременността за момента са ми килограмите, които според мен ми носят тези силни болки в таза, ябълките на краката и "срамната" кост - тя пък как ме боли...

Днес ме ядосаха с моята докторантура - аз съвестно си чета и се подготвям с идеята да си взема докторския минимум преди да родя, а те ми обясняват как това нямало да стане, че трябвало заповед, комисия, нямало програми и конспекти още...туткава работа. Исках да ми се махне от главата този ангажимент, но ми казахе че ще си ги влача изпитите до март месец  #2gunfire Shocked #2gunfire.

Честито на сдобилите се с колички и други бебешки придобивки - много е вълнуващо, нали. Аз малко по малко започнах да си събирам от приятелки моите стари неща, а и това което те ще ми дадат също.

Раждането на Ния си беше мое собствено дело и отговорно го заявявам - тръгна си естествено и си завърши така, не са ми давали нищо допълнително и не са го стимулирали. Много пъти съм писала - не познавах никого и не платих на никого. Разбира се това е добра практика, която се надявам да се повтори и този път.

Ми май това е за сега...до скоро!

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 14:17 от tzveta33

# 62
Юле, ама ти си била голяма пикла, кога спиш!?Аз след 19:00-19:30 съм си забранила течностите и за сега удържам фронта чак до 7 - 8ч.сутринта.

# 63
ох направих си великденските сладки и се поуспокоих малко,след сутрешните истории.

Юл,аз в петък го забелязах че веждата му е червена и така стана въпрос изобщо.Ама мен ме е яд,че мъжът  неще аз да ходя да се разправям с родителите му,щял той да говори,щото не били женски работи,отделно каза на малкият ако го удари пак онова лайно/ще ме прошавате/и той да му фрасне един.Да ама като знам аз на какво ще ги направя..........и как да си мълча и да го чакам него.Те явно се бият в къщи или си бият детето и естествено е агресивно да подхожда и то към другите,само че моето дете да не е боксова круша #Cussing outНо според мъжът ми малкият щял мъж да става и трябвало сам да се оправя=да на 3,5г.така ще се оправи ,че не е истина....Но както и да е де,ще го изчакам да ги предупреди и после ако се повтори ще взема нещата в свои ръце-направо ще им кажа,че ако още веднъж синът им удари моя,аз ще ударя тях и както съм с корема такива шамари ще им отвъртя,че не е истина.Не ми е за друго,ама адски мразя селяндурията и простотията.Ами като си виждаш детето то си има начини,но кой знае какви чобани са.И съм сигурна,че не само моето дете е потърпевшо,защото съм виждала сутрин как онова посяга и на други деца. #2gunfire

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 14:53 от kaloqnis2007

# 64
Капризче , много благодаря, ще ти изпратя мейла си на лични. Аз категорично ще взема стерилизатор, Симеон го кърмих до година и половина, но стерилизирах шишета за вода /чай/, бибки, играчки, дъвкалки, съдовете, в които замразявах кърма, помпата за кърмене, лъжичките, съдовете за приготвяне на първите сокчета. Използвах стерилизатор за микровълнова на Avent, който също е на принципа на парата и съм много доволна, но го подарих след като Симеон порасна и сега ми предстои да взема пак. Плюса му беше, че ставаше за абсолютно всякакви неща, стига да не са по-големи от самия уред. Недостатъка беше, че ми замина микровълновата и като приключих със стерилизирането, трябваше да я сменяме. Причината е, че се пуска за 30 мин, през които се отделя много пара и при интензивно използване 4-5 пъти на ден отвътре покритието на микровълновата замина, лака се олющи и ръждяса. А сегашната ми микровълнова е почти нова и затова съм в чуденка за друг вариант. Вече обаче си поръчах от Ларедут комплект шишета и бибки на Avent, понеже и предния път ползвах тях и бях много доволна, но те са по-широки, та затова разпитвам толкова.

Bubulechi , точно това е усещането при хълцането - много леко и ритмично тупкане Simple Smile

За витамините - аз пия Pregnacare, само че между всяка опаковка почивам 1-2 седмици.

# 65
Здравейте мамчета, писах,писах и накрая всичко се изпари  #2gunfire #Cussing out
Искам да помоля мамите,които ходят на лекции в Бейбитория да ми дадат телефон за записване,че аз се реших утре да отида за сефте. Може и среща да си уговорим,ще ми е приятно да се видим:) Предварително БЛГОДАРЯ newsm20 newsm20!!
Погал по коремчетата  newsm51

# 66
За витамините -   пия Пренатал по схема, 30 дни да, 10 дни почивка, док каза че е добре и по време на кърменето да се приемат, но да стигнем до там Simple Smile
Днес може би ще видя бебо на 4-д. Казвам може би защото отивам за четвърта седмица. Незнам дали писах но първия път след токов удар, техниката не тръгна. Следващата седмица док беше в операция.....вчера, рабрах че док заминава за чужбина и часът ми пак отпадна, за днес съм си запазила час при друг док та да видим Simple Smile
А сега отивам да сготвя малко агнешко за след прегледа Simple Smile

# 67
  • Варна/Сливен
Здравейтеее  Grinning ама много сте изписали не мога да ви изчета от как съм станала  Crazy
Танче благодаря    bouquet за хубавата темичка и оформлението е много весело и празнично  easter .За заглавието аз не съм гладна кокошка ми многоооо гладна кокошка(то и от аватара ми си личи де  hahaha) вече май дори нямам спомен кога за последно сме правили секс  luvbed.После ще наваксваме с мъжо  Sunglasses
Пете и на тебе мила огромно благодаря  omm за това че до сега така старателно се грижеше за нас с хубавите теми които ни предоставяше   bouquet
Калоянис чак аз се ядосах като четох ми тези г-жи спят ли бе не виждат ли??? Пращаш си там детето не за да е боксова круша на някой направо ужасс  doh ма и Калоян бил много мъчничък още  милия, какъв мъж (ама явно мъжете разсъждават по различен начин).ако няма подобрение взимай нещата в свои ръце и раздай правосъдие  NaughtyСладките изглеждат много вкусни
На всички момичета с нови покупки да са ви честити особено стерилизатора и на мене много ми хареса и като цена е идеален само не разбрах каква марка е Капризче ако кажеш марката ще съм ти благодарна мила  Peace
За контракцийте и на мене сякаш ми прави впечетление че из тези дни ми се увеличиха инак да чукам на дърво поне не са болезнени .Аз въобще не съм си намаляла дозата на магнерота само веднъж и пак ми се бяха увеличили и сега не смея  и съм си на 3*2 а нош-па го пия при нужда но винаги пия по 2 на веднъж че на мене 1 не ми действа.
За витамините аз пия PREGNACARE  преди това пиех О'мами и фолиева киселина пия още
shturchaki браво бе мила голямо бебе  Laughing и мене моя като е седалищно ме рита зверски и наистина е болезнено  Sick даже понякога се притеснявам като почна много ниско да го усещам нали съм си паника аз явно до края няма да се успокоя цялата си бременост ще я изкарам така стресирана дано бебчо накрая да не излезе някое стресирано и нервирано    Confused
Епона горе главата мила  Hug Hug Hug всеки има такива моменти,а и времето е едно гадно и съвсем потиска.
Аз стана почти от месец преди 3 не мога да заспя и това си е седя и гледам ТВ и до като се събудя то вече станало 13:00 часа ku-ku направо да си имам режима  Rolling Eyes ама като не ме лови сън преди това...
Хайде стига съм писала че то стана като ферман  Whistling
Хубав ден милички от мен  lovekiss

# 68
калоянис сладките изглеждат страхотно  bouquetкак правиш глазурата?

# 69
emito, телефонът е 0876 181 114. Той е за всички лекции на 9-месеца, затова уточни за коя точно искаш да се запишеш. Трябва да звъннеш преди 17 часа.
И така с тебе май ставаме 8! Досега сме се обадили: Ракаус, Мецани, Танка, Юлиана, Фейтчето, Иринка, ти и аз. Ако съм пропуснала някого се извинявам много, но нека си каже пак. Иначе се чакаме около 10:00 вътре при централния вход, а с позакъснелите направо в Бейбиторията, нали затова пазим места!  Hug

# 70
smilinq благодаря за отговора  bouquetдо сега не ми се беше случвало Laughingмного се вълнувам,даже изпратих смс на мъжо да се похваля Flutter

# 71
калоянис сладките изглеждат страхотно  bouquetкак правиш глазурата?

в случая е от пакетче,но може да се направи от пудразахар и малко лимонов  сок Peace

# 72
fat.wombat съгласна съм, че ако човек иска да си отстоява правата в БГ, за сжаление трябва да заплаши.

ilianabebo какви медецински прични изтъкват тези доктори. При мене се оптват да ме сплашат с годините ми (скоро 42), че било много рисково (здрава съм, спортиска); с близнаци, че ги вадели така, че иначе било рисково; с предишно секцио от преди 3 и нещо години. Всичко това за мене не е медецински показател, а желание за повече пари от страна на док и нежелание да изражда.
А за секцио без да плащаш в Сф, не мисля, че има проблем. Като отидяш да раждаш с разкритие, къде ще идат, а ако трябва по спешност да те оперират пак нямат право да вземат пари, защото и в двата случаи не си избирала екип. И не се поддавай ако после ти поискат да плащаш - казваш - аз бях по спешност и не съм избирала екип, ако искате да го обсъдим пред някоя преса или направо в съда. Wink

Днес на лекцията беше интересно - третата част беше за Но-шпа и Магнезийев прпарат и имаше доста въпроси. Подариха ни по едно кремче за бебоците на Oilatum junier на Stiefel (не съм ги чувала) и новото 9 месеца.
За утрешната лекция аз съм с още 2 мамчета, така че бройте ме 3 човека (ще дойде още една мама юлка, ама незаписана при нас  Wink ).

Момичета толкова ми е мило да чета бисерите на вашите по-големи мъници.  Simple Smile

kaloqnis2007 много добре ти изглеждат сладките. Дай да ги пробваме. Wink
А за малкия и онзи побойник освен вас мисля, че и учителките трябва да бъдат насметени да го озаптят онова там.

snow_79
дано да успеш днес да видиш бебо, ако ли не - върви на друго място. Wink

Лек ден от мене и пак ще ви нагледам.  Hug Hug Hug

# 73
а с какво рисуваш очички и фигурки Thinking

# 74
Привет   bouquet
Да се отчета след ФМ, тежим 1300 гр, развиваме се правилно, няма забележки, сянката на стомаха ни е идеална вече и лекарката прогнозира на финала бебе 3500 гр, но към 32 г.с. би могла да бъде по-точна. За сега сме седалищно, но до към 34 г.с. бебето ще заеме окончателна поза. Много мърдаше, постоянно си криеше личицето и си имаме снимка с половин личице Grinning
Предложи ми да се видим отново за ФМ - 32 г.с., но само ако желаем - тъй като бебчето се развива правилно.
Относно витамините - имам предписани Мама Вит, в началото ги пиех ... но сега сама си ги спрях. Приемам само малтофер - заради хемоглобина и предписан магнезий - в случай на необходимост.
Калоянис - ужасно е това, което се случва в градината с детенцето ти. Според мен определно трябва да се разговаря с родителите на това дете, и да се потърси причината за поведението му. На тази възраст, подобна агресия. Но ми прави впечатление че е често срещана. Скоро моя позната се оплака, че дъщеря и (на 2 години) поради същата причина отказва да посещава градина.
Rakkaus - по съседски  Hug Ако решиш утре за лекцията, може да се организираме заедно да отидем.
 Хубав ден от мен   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт