Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява информираното съгласие при раждане?
Как мога да откажа от използването на окситоцин и други медицински процедури по време на раждането?
Кои са основните причини за избор на частна болница за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява информираното съгласие при раждане?
Информираното съгласие при раждане е документ, който се предоставя на бъдещите родители преди раждането и подлежи на подписване. Този документ позволява на родителите да вземат информирани решения относно медицинските процедури, които ще се извършват по време на раждането, включително и отказване от задължителния окситоцин. Въпреки това, отказът може да предизвика отрицателни реакции от страна на медицинския персонал.
-
Как мога да откажа от използването на окситоцин и други медицински процедури по време на раждането?
-
Кои са основните причини за избор на частна болница за раждане?
-
Какво представлява стерилизаторът за бебешки бутилки и какви са неговите функции?
-
Какви са принципите на стерилизатора и за какви бутилки/шишета е съвместим?
Много харесва на мама "боята за нокти".
.

. Просто е кибритлия и лесно се пали, ами и лесно гаси. Има ли сме случки в които и него са го набивали и то сериозно,съветите които съм давала е да не отвръща с удар на удара, освен ако не става въпрос са сериозна ситуация. Обикновенно му казвам, да се опита да не играе с това дете, да му хване ръцете когато започне да удря или да се обърне към възпитателя/учителя. Дано таткото да се справи със ситуацията и да не ти се налага да се намесваш 

в събота с мъж ми си взехме козунак (2 вида рула)уж да ги пробваме и да знаем какъв да вземем за Великден
мъжо направо се изуми
Ще сме с моите родители за празника, а за Гергьовден (когато имам имен ден
) ще сме на наша територия с родителите, както и брат ми, жена му и прекрасната му дъщеричка. Тези предстоящи празници ме зареждат с много положителни мисли
Ти си загрижена за празничната трапеза, така че си пробвай на воля 
следя какви рецепти качвате и особено като си остана в къщи ще ги правя ,че сега нямам много време с работата

Еййй, незнам вече това кръвно какво да го правя
кой ми напомни, че не се "влиза" в предната тема от 1
ей така на да се поусвежа малко 
до гуша ми бяха дошли тези вливания.