Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява информираното съгласие при раждане?
Как мога да откажа от използването на окситоцин и други медицински процедури по време на раждането?
Кои са основните причини за избор на частна болница за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява информираното съгласие при раждане?
Информираното съгласие при раждане е документ, който се предоставя на бъдещите родители преди раждането и подлежи на подписване. Този документ позволява на родителите да вземат информирани решения относно медицинските процедури, които ще се извършват по време на раждането, включително и отказване от задължителния окситоцин. Въпреки това, отказът може да предизвика отрицателни реакции от страна на медицинския персонал.
-
Как мога да откажа от използването на окситоцин и други медицински процедури по време на раждането?
-
Кои са основните причини за избор на частна болница за раждане?
-
Какво представлява стерилизаторът за бебешки бутилки и какви са неговите функции?
-
Какви са принципите на стерилизатора и за какви бутилки/шишета е съвместим?

), но на него му се пише 
))
за досегашната ти грижа за темичките
но ми каза,че имам контракции,бил ми твърд корема и каза да лежа повече.За сега е седалищно и крачетата са му много ниско долу и като ме рита много боли и съм често в WC.А снощи имах доста боцкащи боли ниско долу и доки каза,че и заради това ме е боляло.Другия вторник,живот и здраве съм си при моята доки,та да видим какво ще каже за тези контракции,макар,че аз не ги усещам,както 
Тук разкопават улиците от ВиК и е такъв шум от 8.30

Така, че няма да ви изпускам много! 

Водата вече я няма
, така че май развихрянето ще си остане за по-късно или направо ще е утре, че миналата седмица я нямаше водата до 10 вечерта.
. Смятам , че вече мога по лека - лека да я подготвям. 

Аз лично стерилизирах в кана за завиране на вода, която така или иначе ползвам и съм много доволна. Топлилка за бурканчета - имам, ползвала съм веднъж и оттогава стои в шкафа. Същата работа върши гореспомената кана или канче с гореща вода от чешмата. Не налагам мнение, споделям опита си
Виж за адаптирано мляко и когато са в употреба много шишета - може би е голям помощник стерилизатора....
при мен сега усещам нещо като леко тупкане това ли е?
някой може ли да ми каже как става
благодаря предварително