Добре дошли в Габрово!

• 115 276
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
 Grinning

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 18:52 от Нани-на

# 31
Здравейте, момичета! Не съм влизала отдавна, благодаря,че е добавена Елена на първа страничка.  Hug
Идваме си за карнавала-на 21-ви ли е сега?
Родих Елена в Габрово, Валерия знае, ама никак не съм доволна, направо съжалявам,че избрах тук,че и с избор на лекар. Sick
Преди да родя, януари, като се разхождах до Хумора, срещнах Ани_78, ама тя не ме познава, а аз докато отмина се чудех дали е тя-с двамата младежи.

# 32
...благодаря,че е добавена Елена на първа страничка.  Hug

За нищо  newsm32
Да, Карнавала е на 21 - ви.
Какво по точно не ти хареса в болницата?

Нитка, нямам информация  Hug

# 33
Здравейте, аз пазарувам от магазин Мечо пух до тортите Мина елит на центъра дрехите им са много качествени от Англия, а за клоун сме ползвали услугите на Имка децата бяха много щастливи и ги забавляваха до късно вечерта

# 34
Нитка за забавление на децата са семейство Талеви, Светлана Казарска, Клоуна Чоко и кака Радостинка от кукления театър ... ако те интересува някой от тях пиши мина лична да ти дам координати !

# 35
За болницата нямам забележки-държавна,ама е добре, че и топло като през студената зима. Ама не ме питай за персонала, докторите, че и сестрите.  ooooh! Чак до толкова,че не ми се говори, че бях и с избор на лекар, който нито се погрижи за мен, нито особено ми помогна в израждането-накрая си платих и като арменски поп. А един ден стоях в патологична бременност да ми текат водите-родих чак на другият ден, с риск бебето да се удуши без води-никой не искаше да ме погледне, защото беше неделя, на смяна беше една бабка-забравих и името вече и тя съвсем ясно заяви,че не смее да ме поеме,щом си имам избран лекар. ooooh! Запознах се с Белошинов-груб, до посиняване, съжалявам жените,раждали при него. Подиграваше ми се по време на раждането най-безочливо, все едно шие перде. Няма да казвам името на доктора, с който се бях разбрала, ще кажа,че протече нормално, вагинално раждане, с натискания на корема, понеже бебето не излизаше, с епизиотомия, за която схванах после,че явно име  любима в Габрово на всички касапи, а реално няма нужда в повечето от случаите, с откъсната обаче плацента,защото дърпаше като въже за да я извади, след което последва кръвоизлив, кюртаж без упойка, шиене с над 20 вътрешни и външни шева след тази касапница само с лидокаин, който въобще не усетих и пищях като заклано пиле.
Няма да забравя ужаса никога и това,че сбърках с избора къде да родя отново. Поне детето беше абсолютно живо и здраво най-вече.

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 13:45 от огнена стихия

# 36
  • У дома... някъде
Огнена  Hug
А за тоя магазин Мечо пух-все се каня да влезна да разгледам там като слизам по центъра и все забравям. BlushИначе нямам определен магазин,от който само да пазарувам.Каквото ми хареса и където и да е го купувам. Peace

# 37
Здравейте, аз пазарувам от магазин Мечо пух до тортите Мина елит на центъра дрехите им са много качествени от Англия, а за клоун сме ползвали услугите на Имка децата бяха много щастливи и ги забавляваха до късно вечерта
Здравейте аз оня ден влезнах в магазин  Мечо Пух  цените са им много високи видях нещо,което беше 1,5 по  скъпо от цената от един сайт от който го взех. Иначе нещата са качествени ,но цените   smile3505
На мен ми харесват нещата в Детски свят.

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 23:27 от zyzi2

# 38
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Огнена стихия,съжалявам за трудния момент, но се случва доста често.  Crazy В смисъл- да уникално неприятно е, но не си единствена...
За мен това не означава, че не бих родила отново в тази държавна болница.
Къде ще родиш е право на личен избор и щом имаш такива неприятни изживявания ти пожелавам следващия път да имаш прекрасно безболезнено и безпроблемно раждане в болница отново по твое желание!

# 39
огнена стихия, това е ужасно  Rolling Eyes

# 40
Мисля да няма следващ път  Mr. Green-това ми беше втори и последен, за това държах да мине по-добре от първият, който си спомням ужасно, но нямам късмета да си избера да родя по човешки начин....Изтрих всичко надолу, няма смисъл повече да пиша по въпроса, има бременни тук.

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 20:09 от огнена стихия

# 41
Така си е, ами лесно майка не се става.  Joy На мен като ми дойде реда пак, ще има да се притеснявам да не се получи същата история, която описваш, която съм преживявала Crazy Crazy, ама пак тук в Габрово бих родила...

# 42
Според мен раждането на второто дете е по голям шаш от първото.

# 43
Кой питаше за училище за бременни в Габрово:
Ето следващата сбирка:

19 май 2011
17.30 часа
хотел Балкан, банкетна зала,  до основния ресторант
Участието е безплатно

Специален гост ще бъде д-р Станка Борисова и ще разговаряме за превенцията на бъбречните заболявания и необходимите профилактични прегледи за деца.

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 01:36 от deni_k

# 44
deni_kаз питах за срещата.благодаря ти за информацията.ти ще ходиш ли днес?може ли да поканя още няколко мами и бъдещи мами от габрово?

Общи условия

Активация на акаунт