Добре дошли в Габрово!

• 115 483
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  Васко вече е без оток, разшириха му дупчицата на зъбът с машинката, изчакахме да спадне отока, и следващия вторник започва лечение, стискайте палци да не няма сцени  Crazy .

# 16
  • Габрово
  Васко вече е без оток, разшириха му дупчицата на зъбът с машинката, изчакахме да спадне отока, и следващия вторник започва лечение, стискайте палци да не няма сцени  Crazy .

Дано всичко мине леко  fingerscrossed

# 17
христос воскресе!
Ледената, лека бременност! Hugчудесен колаж
mirelka_123456 честита дъщеричка, да ти е жива и здрава newsm30

# 18
Честито Възкресение Христово! Весел и светъл празник на всички! Hug
valeria81, честит имен ден! много здраве и щастие!  bouquet
ledenata , добре сме - децата на градина,а ние работа, предстоят ни родителски срещи за училище и така времето си лети.

# 19
kallii,   fingerscrossed дано всичко да мине леко, но без сцени май няма как да стане  Rolling Eyes
dess76, представям си колко бързо ще се изтъркулят още 2 - 3 годинки и аз ще съм на твоята вълна  Tired . Но да са здрави децата ни - да растат и да ни радват  Hug

А от къде дрехи за бременни ? Дали в магазинчето до СБА ( на центъра ) зареждат Thinking Иска ми се едни дънки и / или панталонки да си взема, че вече ми отесняват моите  Tired

# 20
Ledena дънки и панталони за бременни видях оня ден в магазин Евелин под Ротманса където са намалените неща.Аз  си бях взела миналата пролет едни 7/8 панталони с ластик отгоре от Кенвело изкарах и цялото лято след като родих. Peace

# 21
Благодаря  bouquet

# 22
Рали, стискам палци всичко да мине добре при зъболекаря  Hug

# 23
ledenata страхотен колаж и темичка-благодаря!
Но новината, че ще ставаш мама отново повече ме зарадва.
От сърце ти желая лека бременност и здраво бебече на финала!
mirelka_123456  честита дъщеричка!
kallii най безболезнено да мине и да не се случват повече неприятности.

# 24
irka_7, благодаря ти  Hug  Hug  Hug

# 25
Момичета, и аз да се присъединя към вас.отдавна ви чета.преди от интерес за невероятно интересните теми които публикувате,асега защото ще ставам мама Laughing
виждам,че повечето от вас имате вече дечица-да са ви живи,здрави,мн да ви радват Hug
май самоledenata е спредстоящ термин 10.2011-също като моята прителка.е аз съм месец след вас.надявам се,да се срещнем и да се запознаем.
относно дрешките за бременни има и в бившия магазин ДОМО-сега "мания" bowuu
valeri81поздрави мъжа си "кибето".щяхме да се виждаме миналото лято,но Калин май не успя да ни събере. Laughingдано поне тази година успее Laughing
слънчев и усмихнат ден ви пожелавам!

п.с.някой знае ли дали в нашия град има училище за бъдещи родители и ако да кажете кога се събира или поне тел.за връзка,че това ще ми е първа бременност,а нищо не знам по въпроса.
благодаря предварително  bouquet

# 26
Добре дошла на tionagb - честито, лека и безпроблемна бременност ти желая  Hug

# 27
  • У дома... някъде
Момичета, и аз да се присъединя към вас.отдавна ви чета.преди от интерес за невероятно интересните теми които публикувате,асега защото ще ставам мама Laughing
виждам,че повечето от вас имате вече дечица-да са ви живи,здрави,мн да ви радват Hug
май самоledenata е спредстоящ термин 10.2011-също като моята прителка.е аз съм месец след вас.надявам се,да се срещнем и да се запознаем.
относно дрешките за бременни има и в бившия магазин ДОМО-сега "мания" bowuu
valeri81поздрави мъжа си "кибето".щяхме да се виждаме миналото лято,но Калин май не успя да ни събере. Laughingдано поне тази година успее Laughing
слънчев и усмихнат ден ви пожелавам!

п.с.някой знае ли дали в нашия град има училище за бъдещи родители и ако да кажете кога се събира или поне тел.за връзка,че това ще ми е първа бременност,а нищо не знам по въпроса.
благодаря предварително  bouquet
Ще го поздравя PeaceИ честито!Много се радвам и лека бременност и на теб! HugА училище за родители има и тука,по скоро лекции,но може би някоой по запознат трябва да се включи кога предстоят. PeaceАз като си пазарувах от бебешките магазини през бремеността и ми даваха флаери за тези лекции с инфо къде и кога се провеждат. Peace

# 28
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Честито на бременните! Браво момичета!
Ще разпитам къде и кога е следващата лекция за бъдещи родители!

# 29
ledenata,valeri81,благодаря ви за пожеланията Hug
deni kблагодаря ти предварително за помоща bowuu
момичета,вие откъде си пазарувате дрешки за вашите съкровища?
дано днес пекне поне малко слънчице Praynig
лек и спорен ден

Общи условия

Активация на акаунт