Добре дошли в Габрово!

• 115 259
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Разбира се, че може да вземеш повече бременни, всички ще се радват.

Аз за съжаление няма да ходя, защото не съм бременна... Но ще ви подавам информация, кога и къде са срещите.

# 46
  • в огледалото на живота
Здравейте мили габровки  Simple Smile
Влизам в темата ви за да попитам за мнение относно това място:
http://sinkevica.net/index.php?p=gallery         
Особенно  ме заинтригува и допадна като почивка за семейството това лято,ще се радвам ако споделите мнение,а също така и подобни в района ви/Габрово,Севлиево../,актуални цени.Принципно търся спокойствие,не особенно шумни места,и единственото на което държа е мястото да има външен басеин/имам си две ,,рибки,,.които обожават да се къпят  Wink/
Предполагам има и къщи и вили за гости с подобни условия,моля ви споделете красотите из вашия район.
Предварително благодаря  Hug

# 47
Тъкмо това щях да питам и аз  Embarassed, извинявам се и аз, че нахлуваме в темата ви, но информацията ще ни е ценна. Миналата година също го бях мернала и помня, че имаше нещо, което не ми хареса, ама какво беше  newsm78

Ще си връщаме  Peace

# 48
Комплекс "Синкевица" е много хубав!!! Басейните са супер!
НО- лятно време особено през уикенда е пълно с хора, защото габровци го ползват малко като градки басейн.
Храната е ОК, цени не мога да споделя, не съм нощувала там.

# 49
  • в огледалото на живота
дени,благодаря за включването ти   bouquet
И все пак толкова майки сте тук,никой ли не знае повече инфо за подобни места... Rolling Eyes

# 50
ПОдобни места край Габрово ли?

Има един нов хотел по пътя за Боженци:

Ето виж:
http://www.hotelbozhentsi.com/index.php?page=home

Май няма обаче външен басейн....

Но аз наистина харесвам Синкевица- в края на града е, хем си в града, хем не си. Може да се разходите до Люлюците, Узана, Етър, Соколски манастир, както и в самия град.

# 51
  • Габрово
Момичета, край Габрово има прекрасни места за почивка, но не отговарят на основното ви изискаване - външен басеин. Външен басеин има хотел "Балани" http://www.nbta.bg/more_bg.php?page=acmd_show&aid=220&ti … E5%EB+%C1%E0%EB%E. Не знам как са цените, но мястото е чудесно. Малко по-далеч е от града отколкото Синкевица и басеина е малък, а и също го посещават външни хора, макар и много по-малко отколкото на Синкевица.
Иначе за места без басеин - хотел "Хлебна" и "Прима С" на Узана. На Люляците също е много хубаво, а и хотела предлага възстановителни и балнео процедури - http://lyulyatsi-gabrovo.com/content/view/12/28/.

Синкевица е хубаво място, но както писа Дени, събота и неделя е лудница заради басеина/което отказва и мен да ходя тогава  Mr. Green/. Ако ще сте през седмицата е по-спокойно.

# 52
  • У дома... някъде
Много пусто в темата нещо. newsm78Явно със хубавото време не остава много време за писане.
Ние сме с варицела  SickДано леко я понесе каката,а май и дребчо е прихванал.

# 53
вярно явно с хубавото време никой не се заседява вкъщи,което е добре повече мамита на разходка   bouquet
валери81 откога сте болни?
как изкарахте на карнавала?ние бяхме малко на моренце.сменихме климата и малко се позачервихме с мъжо Grinning ужким под чадъра бяхме Joy
щях да те питам за съвет откъде си купуваш дрешки за теб и бебо?аз нещо не откривам като за мен дрехи или с ами къси или са с ниска талия и стягат?
дано скоро да се оправите и да се срещнем най сетне Peace

# 54
Много пусто в темата нещо. newsm78Явно със хубавото време не остава много време за писане.
Ние сме с варицела  SickДано леко я понесе каката,а май и дребчо е прихванал.
Валерия!Откъде лепнахте тази варицела.Каката ще я понесе леко,пиши как е бебето само пъпки ли има или и температура. Hug

# 55
  • У дома... някъде
Варицелата я лепнахме от градината. ConfusedВ групата имаше едно детенце болно и след 2 седмици и тя се разболя.Владислав за сега няма ,гледам че пъпките не се увеличават,а има само 1 и тя не е точно такава,може би от жегата.Иначе каката се чуства добре,мажа я постоянно,но е много противно това нещо.
Дрешките купувам от секънд хенд за цялото семейство.Като бях бременна само там си намирах дрехи като за мен,говоря за дънки.Иначе с блузките е по-лесно.Наскоро гледах във магазина зад църквата(пак втора употреба) имаше много хубави джинси,дънки и панталони за бременни. Peace
Купуваме си и от редовните магазини каквото ни хареса,но е факт че във другите намирам маркови и хубави дрешки за смешни пари. Laughing
Ето наскоро в Манията взех за дребния нови кецки бебешки(марка незнам,някакви английски) и за каката чехлички на Хелоу Кити за 2 лева и някакви стотинки. Grinning

# 56
Варицелата я лепнахме от градината. ConfusedВ групата имаше едно детенце болно и след 2 седмици и тя се разболя.Владислав за сега няма ,гледам че пъпките не се увеличават,а има само 1 и тя не е точно такава,може би от жегата.Иначе каката се чуства добре,мажа я постоянно,но е много противно това нещо.
Дрешките купувам от секънд хенд за цялото семейство.Като бях бременна само там си намирах дрехи като за мен,говоря за дънки.Иначе с блузките е по-лесно.Наскоро гледах във магазина зад църквата(пак втора употреба) имаше много хубави джинси,дънки и панталони за бременни. Peace
Купуваме си и от редовните магазини каквото ни хареса,но е факт че във другите намирам маркови и хубави дрешки за смешни пари. Laughing
Ето наскоро в Манията взех за дребния нови кецки бебешки(марка незнам,някакви английски) и за каката чехлички на Хелоу Кити за 2 лева и някакви стотинки. Grinning
Не те ли притеснява за обувките,че са носени.Аз на моите деца поръчвам дрехи от Ла редут хубави материи и не много скъпи.На малката оня ден получих кецки за 5 лв.

# 57
  • У дома... някъде
Ами честно казано това са първите обувки,които вземам от втора употреба.Прах ги в пералнята на дълга програма и се надявам да са хубаво дезинфекцирани.А иначе от Спорт Директа си поръчваме някой път ,не съм фен на Ларедута.

# 58
Здравейте,
предстои ни избор на нов личен лекар - за мен и съпруга ми, както и за детето.
Има ли доволни от педиатъра на детето си? Моля ако има такива да споделят впечатления.
Или ако ще е по-лесно, дайте съвет при кого да не се записваме. Като че ли ми допадна д-р Павлина Петрова (Рафики) - като педиатър, но я познавам съвсем от скоро и се колебая..

Поздрави!

# 59
Здравейте, искам да попитам освен д-р Новачкова някой чувал ли е за хомеопат класически в Габрово. И доволни ли сте от д-р новачкова? Притесняваме това че не е постоянно в града , а моето момче боледува доста често...Благодаря Ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт